52

до 42

преди 13 години

Не е морално при население почти 9 милиона да предвиждаш 5. Останалите четири милиона смяташ или да измрат или да емигрират. Да планираш и осъществяваш на практика всичко лошо, кето може да се случи на един народ. Като се започне от разбойническата приватизация и се стигне до ровещите в кофите за ***. Нима това не е все по тоя прословут план Ран-Ът. Днес БГ е разграден двор - без армия, корупция на всички нива, неработещи закони, народ без имунна защита, никакви съпротивителни сили.Някои ще кажат, че това е резултат на факта, че не приложихме добре тоя план. А, редно ли беше да го правят хора, които са толкова д0алеч от българската действителностq непознаващи нашата народопсихология. Точно този план разсипа България. Той унищожи Родината ни.

51

RedmoonZ

преди 13 години

Комплимент на Ралица Ковачева за статията!

50

yaro

преди 13 години

Истината е някъде там....

49

бойкоТ

преди 13 години

Да се разберем за 1 нещо. Търговският Регистър предоставя доста информация в момента.. Като например адрес на собствениците на фирми, техните ЕГН-та - Не вярвам че точно тази информация е невероятно необходима на всяка маймунка с интернет. Откак пуснаха регистъра, в офиса се обаждат да ме търсят поименно всякакви спамаджии които са ме прочели именно там, а за вписването дори си плащам всяка година!!! Ай нема нужда от толкова публичност.

48

nemo

преди 13 години

Само желязото на кремиковци струва повече а като застроят земята ще са на печалба от поне 1000 % това са хиляди декари краи София.Пиредното малоумие в родната ни държава.

47

Анонимен

преди 13 години

То и историята ни не е това,което трябва да бъде т.е истинска...А иначе,народът ни е духовно опустошен,тотална деградация във всички сфери на духовността.Размити ценности,чалга култура....народа е доведен до борба за оцеляване....Ние не живеем,ние оцеляваме..

46

Анонимен

преди 13 години

Добрутро. Но това не е само в БГ - вижте едната Америка - страната на демокрацията, свободата на словото, правата на гражданите - пълно е с манипулация. Давам само 1 пример (а има още много такива) - 11.09.2001.Така че защо си мислим, че тук в БГ трябва да е по-различно и политиците имат различен морал от това да лъжат и да управляват Матрицата в посока изгодна за тях?

45

Анонимен

преди 13 години

Хора свикнете с мисълта, че ни управляват мутри, сега представляващи се за салонирани политици. Как е възможно една мутра излязла от бедно милиционерско семейство израсло с филията намазана с мас да има гражданско поведение. Ами те ни имат като обекти за рекет- бюджет тип"малка постна пица" "пакт за финансова стабилност" .....Вучката,Бирата, "там, едно наше момче", СИК , ВИС това е тяхната среда

44

До 38

преди 13 години

Не си внимавал в час по история.Съвсем не сме бездействали през онези 5 века. Трябваше обаче границите да се отворят и наши момчета и момичета масово да започнат да учат в чужбина,за да разберем,че европейските историци определят земите ни като най-размирния район в Европа по онова време, в който най-често са вдигани въстания.Известно ли ти е колко опита са били правени,за да се установи контакт между българите и християнските владетели?За да подкрепят претенциите ни.Т.е., имало е и дипломация.

43

Идеята

преди 13 години

Цитат: тази авторка каква и е идеятасамо пише пише и накрая нищо ------Идеята й е да предизвика мислене в главите на хората. На журналистите това им е работата. На онези, които не са просто рекламисти, като националните ни медии. А идеите трябва да ги дават политиците. Политици, които са се замислили след такива статии.

42

РАНЪТ

преди 13 години

Стига сте *** за тоя план Ранът. Много си е хубава планът. Чели ли сте го въобще? Ако власт-имащите през годините го бяха чели и работили по него, сега нямаше да сме на това дередже. Само че всички го използваха точно с идеята да научат как да забогатеят на гърба на народа. Защото в плана се казва точно това - дадени са проблемите, с които ще се сблъскаме при преминаване към пазарно стопанство и посоките, в които може да се залитне. И всички използваха тези посоки на залитане за забогатяване

41

до 40

преди 13 години

Защото "Не сме народ а ***"

40

ssd

преди 13 години

Всичко се знае,всичко се коментира,а защо нищо не само не се променя,ами става все по лошо?

39

бббббблла

преди 13 години

В Б-г е много удобно да бъдеш леко луд и леко неадекватен.

38

Анонимен

преди 13 години

А кой ни е виновен?Имаме опит за бездействие-500 години са търпяли турците дедите ни.А сега мрънкате само за някъкви си 21 години.Има време от историята се вижда,че българина може да търпи дълго.Човека си ви го каза още преди изборите-матеряла е лош!

37

Анонимен

преди 13 години

Оня ден чух по радиото, че с новия закон щели да се намалят преференциалните цени на тока изкупуван от соларни и ВЕЦ централи, за да се отложело развитието им... ?!?!?

36

до 18

преди 13 години

Имаше морал и достойнство преди 89, но "демокрацията" дойде с идеята, че най-важно е колко пари имаш и от там го докарахме до това дередже.Защото най-лесния начин да имаш пари е с някакво престъпление, измама, кражба и т.н.

35

Анонимен

преди 13 години

Канибалското разпространение на плана Ранът е поредното безумие ,което цели обезверяването на българина.Кой печели и кой губи от подобно изкрейзване.Никой.

34

кой ?

преди 13 години

хистерия.....към 24

33

Васил Стефанов

преди 13 години

Преди 89 г. се разправяха вицове, така се казваха истините за властта. След 89 вицовете изчезнаха, защото дойде свободата и истината може да се каже в прав текст. А напоследък, изглежда, за истината пак трябва да говорим иносказателно... Защо ли?