25

мариян

преди 13 години

те институциите станаха само регистратори.абе какво значи регистриран за кражби и хулиганство.коя институция само регистрира.няма ли осъдени.

24

Аз

преди 13 години

КОлко ли трябва да са отчаяни горките мъже, че да се кефят на умрели *** *** хахаххахаха жалка работа са такива мъже :DDD не можете ли да забиете някоя готина мадама дето си има достойнство и не я интересуват само кинтите, та ходите при такива парцали :DDD винаги съм се измумявала на мъже дето се кефят на годзили :)))

23

Анонимен

преди 13 години

давам 200 лева на час!

22

Анонимен

преди 13 години

Това са бъдещи майки, ще възпитават деца...Може ли бе, млади момичета без никакво достойнство! Парцали!

21

do 19

преди 13 години

Престъпленията са ИЗчЕРПАТЕЛНО изброени в наказателния кодекс, което значи че това което не е упоменато в кодекса като престъпление - нЕ Е престъпление. В БГ проституцията НЕ Е престъпление, престъпление е сводничеството.

20

е

преди 13 години

"38-годишният мъж е криминално проявен и вече осъждан през 2005 г. за същото престъпление. " - сигурно и той е бил осъден на 1г11м след споразумение, както буклука - сутеньор от Сливен.А оная"съпруга" - к...а да я пуснат на турските ***.

19

Скалата до 8

преди 13 години

проблемът е че всяко деяние което не е упоменато в някой закон е противозаконово и се преследва като такова---да не говорим че ощетяват хазната и балъците дето плащат 100 кинта

18

====

преди 13 години

Сводник,модерна професия.Момичета се раждат,а сводници ги продават.

17

Анонимен

преди 13 години

българките в последно време са станали много прости ... Незнам дали заради безпаричие или заради простотия ... най-вече заради простотия предполагам, са почнали да кълват като шаранчета на ефтини уловки. Малко външен вид на мъжа, малко хубави дрехи и готово ... не се интересуват що за човек е човека отсреща, интересува ги само външното.

16

пешо калибрата

преди 13 години

В бургаз нема турци..всички сме ГЪРЦИ- ГРЪЦКИ ТАТАРИ

15

DarkLord

преди 13 години

И кво? "Хванахте" ги, щото не ви плащаха "данък затвори очички на полицията" ли? Маааама ви д-----ба :@ :D :D :D

14

асере

преди 13 години

Те това са наще Българки,видятли 100 кинта и им се отваря ***

13

Анонимен

преди 13 години

щом не им пишат имената значи ПАК са от ***(турски)произход

12

Простете, ама ..

преди 13 години

нали става дума за 101% българки ... които са работели при 101% българи ..?

11

До 7

преди 13 години

Никаква вода не откривам. Тази история разискваха доста възрастни хора, по времето, когато аз още учех в гимназията - в късните години на социализма. Струваше ми се, че времето, за което говорят е едва ли не някаква много отдалечена историческа епоха. За всеки подрастващ, няколко десетилетия изглеждат като цяла вечност.Беше ми смешно, като се опитвах да си представя как простоватите слугинчета са се правели на интелигентни момичета. И през ум не ми минаваше, че соцът ще свърши и в Бг пак ще има

10

:)

преди 13 години

Аз съм студент, по-евтино ми излиза - 20-30 за пиене, 3 кинта за гуми... Да не съм луда да давам стотачка

9

Сексо

преди 13 години

Тия трее ги екзекутират...100 марки за час.Баси ***. Спекуланти. На електрическия стооол.

8

иво

преди 13 години

ako никой не ги е карал на сила не виждам къде е проблема!!!изкарвали са си по някой лев момичетата....

7

Анонимен

преди 13 години

до 6ти откри топлата водасигурно си ,,стар софиянец,,

6

Звучи познато

преди 13 години

Най-старите софиянци разказват,че в някогашните публични домове - отпреди 9-и септември,се случвало слугинчета от селата да припечелват почасово, когато работодателите им давали свободни часове да се разходят.За да ги предложат на по-висока цена,собствениците на публичните домове казвали на мераклиите,че бедни или пък похотливи гимназистки идват тайно да "работят" при тях.За целта винаги имало на разположение по няколко ученически униформи,та слугините да ги обличат,преди да влязат при клиентите