26

Агитатор

преди 13 години

От всяко *** тор, на всекиму по реактор !!!

25

Анонимен

преди 13 години

какво става бе,какво е това правителство ?още няма цена,тея подписват договор с бели листацената после ли ще се дописва?абе оставка бе! егати правителството,тея от кое кръстовище ги събраха

24

Анонимен

преди 13 години

Б.Б. каза, че АЕЦ-а ще се строи.

23

Инкогнито

преди 13 години

До 10 (размисъл): Преди да се хвърлиш в дебрите на политиката, икономиката и ядрената енергетика, поразмишлявай върху следната постановка от геометрията: ако се завъртиш на 360 градуса, накъде ще гледаш спрямо първоначалното си положение?До 7: Да, няма как да се прецени рентабилността на проекта, без да има прогноза за наличните мощности в краткосрочен и средносрочен план.

22

Горд Рубладжия

преди 13 години

Платените *** на Костов се задавиха в собственната си отрова, русофобската вълна е като тази по време на студентските стачки, когато даваха по 20 DM на редови участник и по 50 на бригадира, които доведе 10 студенти. Колко ви платиха тия дни че да *** всичките форуми и да вдигнете тази русофобска истерия..да ама не..сега ДАНС ви е засекло всичките IP-та и всички вече сте известни. Действате платено и по заповед стещу правителството, кабинет и лично срещу премиера и България. Продажници.

21

Анонимен

преди 13 години

Да им подскажа на HSBC: Централа -> 4 милиарда + Рушвети -> 4 милиарда ----------------------------------- Тотал -> 8 милиарда

20

Анонимен

преди 13 години

Необолшевиките от ГерП и бАтака обръщат геополитически Родината отново към северна азия!Това е абсолютно национално предателство!

19

Анонимен

преди 13 години

Нещата се видяха - чрез "консултантите" HSBC, ГЕРБ ще прибере своя дял за централата, а Б.Б. ще даде разрешение за продължаване на строителството.

18

Анонимен

преди 13 години

16то и боко се пъчеше че белене било само един гьол, ама сега нещо ... явно са играли руските куфарчета

17

Голям Праз

преди 13 години

Аз като ви разправям, че Трайчо Лобиста иска да даде на HSBC да *** от "Белене" вие не ми вярвате - ами ето, сега повЕрвАхте ли?

16

Анонимен

преди 13 години

абе и тая конска *** Дянков, нали като Картофа повтаряше миналата есен, че Белене НЯМА ДА СЕ СТРОИ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ.Какво стана та си промениха мнението ?

15

Анонимен

преди 13 години

Вицепремиерът Дянков изплаща ипотечен кредит в размер на 540 000 долара на къща за 2 млн. долара със заплата 3182 лева ...Блажиш ли бажиш, дедо попе.

14

Анонимен

преди 13 години

Щели сме да печелим от износ на ток.Хубаво, ама кои сме тие НИЕ дето ще спечелим.Батко, Братко, Боцко, Цветелинка, Цецко, Златев, Цецка, Фидоска, Стенли, Котараците и Мишо Бирата ... лека му пръст ...Ей, наивен народ - още 100 години ще си живеем в калта ...

13

Анонимен

преди 13 години

Българина взима средно 50-60 пъти по-малко месечно от Германец, но важното е да имаме магистралки и аеци

12

Анонимен

преди 13 години

КОМУНИСТИТЕ СЪСИПАХА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ.БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП: 27.09.2007 г. "Бил съм член на БКП, както другите момчета във факултета "Противопожарна отбрана" на МВР", каза кметът на София Бойко Борисов пред Нова телевизия. ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ бивш член на БКП.ЦЕЦКА ЦАЧЕВА бивш член на БКП.Кристалина Георгиева бивш член на БКП КРЪСТЕНА НА СТАЛИН: КРИ СТАЛИН АНикой не попита Фандъкова дали е била член на БКП преди промените. Кой можеше да стане директор на училище тогава?ЕДИН ЧОВЕК ТУК КАЗА, ЧЕ БИВШИ КОМУНИСТИ НЯМА.

11

Анонимен

преди 13 години

Борисов и дружина са лесни. Те са милионери. Като затъне окончателно страната, както всички управниици пред тях, ще си хванат влака за чужбина където имат имоти купени с държавни пари, а тука ще водим дебати трябва ли да има насилие над бездомните животни хахаха

10

размисъл

преди 13 години

Изказването на Дянков ме хвърля в съмнения:"Финансист номер едно отбеляза, че една от задачите на вицепремиера е да помогне за подписването на договора. "Скоро това ще стане реалност. Експертите вече работят, а целта е да наберем максимален брой такива", посочи той.Излиза, че той е СИГУРЕН, че ще дадат положителна оценка!? Това да не са руски експерти, работещи в англ. фирма?Странно ми е, КАК Дянков промени на 360 градуса мнението си за Белене. Разбирам, лоялност към Правителството., работа.

9

Анонимен

преди 13 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ Е НАПЪЛНО НЕНУЖНА КАЗАХА ЕСПЕРТИ.ИНВЕСТИРАНИ СА 1.5 МИЛЯРДА ЕВРО В ОСНОВИ КОИТО НЕ СЕ ГУБЯТ.ДОГОВОРА НЕ Е ДО 1 ЮЛИ ДА СЕ ПОДПИШЕ И МОЖЕ ДА СЕ ОТЛОЖИ ВЪПРОСА С ДОСТА БЕЗ НИКАКВИ НЕУСТОЙКИ.И ВСЕ ПАК КАКВОТО И ДА СИ ПИШЕМ КОМУНИСТА БОРИСОВ ВЕЧЕ Е РЕШИЛ И ЩЕ НИ НАБУНА С БЕЛЕНЕ ТОВА Е.

8

Анонимен

преди 13 години

Боко е по-комунист от БСП взети заедно!

7

хм

преди 13 години

Тази банка ще разгледа ли внимателно дали изобщо имаме нужда от нови мощности, или само ще каже как точно да се структурира собствеността?