62

ivan

преди 13 години

Като скочиш на петролните олигарски да намалят цените за да облекчат народа, вместо да си копуват бентлита, това се получава. Щом толкова скачат срещу Трайков значи върши нещата като хората.

61

Shark

преди 13 години

до 57. За каква санкция на Николай Младенов говориш? За това че каза истината, ами да такива са, ***. Да не би някой да вярва наистина че един чиновник като Кр. Първанов ще подпише ей така без ничие знание такъв документ. Това са пълни глупости. Скалъпена история. Онзи *** Дняков пък следял от Америка. баси простотиите. Ми *** са, пълни. Иститата е че в това пратилество само Трайков и Младенов работят. Няма да се учудя ако следващия картон е за Младенов.Боко ще измисли и за него нещ

60

Анонимен

преди 13 години

Да го направят смешен??Че той не е смотан ***!

59

Глупак

преди 13 години

Ало, 53,"Хамериканците ще го построят на двойно по-ниска цена"! Да бе, колкото "ЕФТИНО НИ ИЗЛЕЗЕ" Марица-изток, построена два пъти по-скъпо!Така че умнико, не говори повече глупости.

58

народа

преди 13 години

Министър Трайков не е виновен,ББ и Дянков са в основата за тази интрига,това са и двамата които дърпат България назад,явно усещат че кораба потъва в интерес на истината.

57

Димитър

преди 13 години

Виждам нещо положително. Бивш министър защитава настоящ. Това е напредак. Неможе само да се плюем. Трябва заедно да работим. То го пише на сградата на народното събрание. Обединението прави силата.

56

гого

преди 13 години

Този *** пък какво се изказва неподготвен-не се погледне на какво приличаше като беше министър-тръгнал акъл да дава !

55

Анонимен

преди 13 години

Защо не са смешни тези дето прибират подкупи и говорят небивалици за АЕЦ? Защо не е смешен Р.Овч. дето подписва договори без да ги чете? Защо не е смешен Доган които получава милиони за консултации за ВЕЦ? Защо не е смешен Дянков дето следял ситуацията с преговорите по АЕЦ Белене от десетина хиляди километра? Защо не е смешен В.Златев които ни убеждава че е нормално цената на дизела да е по-висока в България отколкото в Австрия? Защо не е смешен Станишев с твърдението че у нас криза няма?

54

АТ

преди 13 години

А защо никой не коментира изцепките на Николайчо Младенов, наричайки и двамата ПЪРВАНОВЦИ *** и предатели на нац,ни сигурност?След всичко,което се изговори за скандала с подписа на Кр.ПЪРВАНОВ,не е ли редно това мин.*** да понесе санкция?

53

мами

преди 13 години

Трайков е млад човек и не може да си мълчи за измекярските номера на Данков Борисов и исие. Трайков аз съм да се кандидатираш за президент всички млади и необременени от номенклатурата вярвам че ще гласуват за теб.

52

Анонимен

преди 13 години

Строежа на АЕЦ Белене прилича на следната ситуация:обаждате се на майстор да ви сложи много хубав бойлер, но забравяте да се пазарите за цената; обаждате му се повторно и той ви казва 100000лв - и вие веднага се отказвате; но майстора казва че вече го е поръчал и ще ви съди ако не го вземете; вие се чудите какво да правите и стария бойлер които все още работи ви се вижда много хубав; виждайки колебанието ви майстора ви предлага "изгоден" лизинг със схема на изплащане 10 години...

51

!?!?!

преди 13 години

Даааааааа, прав е "Рашмон"34!Помните ли, колеги, след изборите 2009 г., г-н премиера как се пенявеше за Белене - "най-скъпия басейн", "гьол" "декор за лебедово езеро" и т.н. Тези негови мнения бяха изказани в първите му интервюта, т.е. помня ги като първи негови изяви. Малко по-късно, около година, пърДянков каза, че докато е минфин стотинка няма да даде за белене - каза го при Цв. Ризова, май - горе-долу в средата на 2010 г.А сега - к`во ста`а, а?

50

hahaha

преди 13 години

Трайков иска да мине за добрия като критикува руснаците,ама няма да мине номера.Той ако е голям търговец ще докара хамериканците да я построят на половин цена.Да отлага срока е глупаво,защото плащаме големи лихви на заема а не печелим 1 лев.Така траичо не мое да продължава.Като не искаме един проект,трябва да предложим нов,а ти не предлагаш нищо

49

Васил-чо

преди 13 години

По некадърно правителство и управление НЕ Е ИМАЛО.И все пак се намират безмозъчни, които подържат ГЕРБ-авите.

48

Пишман поетеса

преди 13 години

Ооо Великий Зевсе!Не стоварвай своя гняв свещен върху м-р Трайков-той е от добрите хора,Близо е и твоят ден,да станеш по-богат от свойта Хера!

47

Анонимен

преди 13 години

Трайков не е виновен че две правителства не могат да кажат колко ще струва АЕЦ Белене.

46

Аз

преди 13 години

Трайчо, хвърли си оставката веднага! Не ставай изтривалка на интригите на ГЕРБ и останалите некадърници.И на Дянков ще му дойде времето. Бъди сигурен.

45

Анонимен

преди 13 години

#45,"Такива нещастници като тебе"за себе си ли говориш?

44

анонимен

преди 13 години

Бъдете сигурни , че министър ТРАЙков ще е бушона на ББ , щот иначе тъпоглавеца няма да си вземе дивидентите на лято от няколкото хотела на Валентин Златев по морето , в които ужким няма никакво участие.

43

РПГ-7

преди 13 години

Кермит /Трайков/ се опита да си направи пиар, но толкова нескопосано, че стана смешен, въпреки това някой форумци се вързаха! Той се бори за интересите не на България, а на своите господари от австрийското дружество за което работеше доскоро де юре и сега де факто! Бат`Бойко го дава много хуманно, но това ще му изиграе лоша шега, Кермит трябва да бъде изгонен веднага от правителството и да си отиде в там от където дойде и чиито интереси защитава непрекъснато!