36

Ана - до 31

преди 13 години

Да, жената има право дали да роди дете, или не. Има толкова различни съдби, че не бива да се слагат хората под общ знаменател. Номер 31, мислиш в клишета. Най-свещеното право на човек е да има право на избор. Номер 30, ти колко деца направи? Ако не си - хвърли се през 15-я етаж, защото си "*** безполезен".

35

Марк

преди 13 години

Мнението на преобладаващата част от народонаселението е да си бие камшика, щото тук видите ли нямало условия!!Ее на тъпия братчед постъпи точно така, заради жена си и сега мизарства там....Та мнението на болшинството не струва и 1 стотинка!

34

Марк до 32

преди 13 години

Ами просто съм много умен!Понякога сам се чудя как може да съм толкова умен!!!Не си ли съгласна?

33

Марк до М

преди 13 години

30Поредната тъпня!Много хора имали проблем да изхранят себе си!Ами да , тези, които разчитат на държ. цицка естествено!Бааси трябва да се организират курсове - "Що е държава?", "как да си оправяме живота?" и т. н. Прав е ББ адски кофти човешки материал им в БГ!Няма оправия!А бе дреме ми!Скоро ще си изключа интернета да не се ядосвам с ***!

32

Ана

преди 13 години

Марк, често споменаваш Бог, а изказванията ти издават гордост! Горделивостта е голям грях! Укроти се, човече, и разбери, че освен ти и други хора имат свое мнение. Много гордост и надменност у тебе!

31

до 20

преди 13 години

Чак сега прочетох, че дали да родиш дете било право на личен избор!!!И това го казва жена!!!Ами ако жената се чуди дали да ражжда , то тя не е жена , а нещо друго!Във всеки случай някакъв *** безполезен, който е най-добре да се метне от 15-я етааж!

30

М.

преди 13 години

Предлагам да присъдим на Марк званието "Баща герой"! Не го казвам на шега, а сериозно! В последните 20 години за много хора беше проблем да изхранят себе си, а той е успял да отгледа три деца!Поздравления! Аз не срещнах такъв храбрец, но що е живот - напред е. Може пък там някъде да ми е късметът...

29

Марк до Ана

преди 13 години

Защо бе !?!?дай да стане малко джънк тука!аааа що не се намеси още някоя?Значи не харесваш бг мъжете, а?Е има и разни западни мъжлета!даа , всъщност това е голяма тема!ние сме спасението на Юрапь!Изт. Европа е п-мъдрата и по-изстрадала част и ще спаси цяла Християнска Европа!Даа на Джулай Морнинг на Камен бряг се срещам със западняци /от Австрия/ и те мислят като мен!Дааа ще направим Общоевропейска партия за борба с чиновниците в Брюксел!дадада!

28

Ана

преди 13 години

Без коментар.

27

Марк до 24

преди 13 години

Не се наложи!Осигурих и необходимите кинти!Оообаче, гледам, чуе и сина ми /големия/ за радост върви по моя път!Бог затова ни е дал инструмента и е казал - "Плодете се!"

26

Марк до Ана

преди 13 години

Ако имаш някакви специфични потребности, дай координати!Ще уредим въпроса!

25

Ана

преди 13 години

В процес съм да осиновя едно, Марк! А ти кога ще го направиш?

24

Ана

преди 13 години

Марк, ти твоята жена с камшик ли я дресира и накара да ти роди 3 деца?"Маа му! Ядосах се!" - цитирам класика от форума. Това ли са българските мъже! Пфууу!

23

Марк до 21

преди 13 години

Я си гледай работата !само глупаости дрънкате и нищо не правите!А впрочем само се оплаквате от държавата, която не ви осигурявала мамбото!Ще си правя гаргарата тук колкото си искам!Такива хленчещи мекотели,не заслужават друго отношение!

22

Марк до Ана

преди 13 години

3 /три/ деца - 2 /две/ момчета и 1 /едно момиче/ имам аз и жена ми!Големият ми син има 2 /две / деца т.е. имам и двама внуци!как ще пиша си е моя работа!Аз казвам ли ти ти как да пишеш?А между другото - ти колко деца имаш?

21

Ана

преди 13 години

О, изивнявай, Марк, видхя, че си написал, че имаш 3 деца и 2 внучета. Чакаме да ни съобщиш, че си станал приемен родител в най-скоро време! Успех! И да го споделиш тук, да дадеш пример, а не само да се перчиш по форумите.

20

Ана

преди 13 години

Марк, ти колко деца отглеждаш или си отгледал, че размахваш пръст на всеки във форума?Това дали да родиш дете, дали да отгледаш дете е право на личен избор и не си ти този, който ще казва на хората какво да правят! Съветвам те да не бъдеш краен в позициите си, защото нещата никога не са само черно-бели!

19

Марк

преди 13 години

Ъхъ Нитцше, "Тъй рече Заратустра"!Апология на свръхчовека!Философията му е използувана в някаква степен от националсоциалистите на Хитлер!

18

Сас

преди 13 години

Ницше

17

Марк до 16

преди 13 години

Добре!А бе що не пишете някакво име!?!?Като лудите в луднциата 16!Да ви се не види!Аз имам 3 деца и 2-*** внуци! и пак мога да взема да гледам дете, нищо че съм на 55 г.!Бг трътките като Елица /на Стунджи/ и по едно не могат / и не искат / да родят!А после - намалявали сме!Ама са виновни бг мухльовците, дето вместо да свият сърмите на жените си и да им направят по 3-4 деца само се жалват тука!?!?Маа му!Ядосах се!Отиваш при жена? Камшика не забравяй! /Нитцше/