52

NE !!!!

преди 13 години

NE HULETE BIBLIATA, ZASRAMETE SE ---------- VAZHVALAVATE ALCHNI I JESTOKI EZICHNIZI KATO IAPONZITE !

51

crus

преди 13 години

29 ти си некъв тотал щета бе ....вярата намеси ...аман от изтрещяли

50

do 42

преди 13 години

Pich ti si BOLEN.

49

Анонимен

преди 13 години

"Властите ги молят да бъдат максимално сдържани и да не споделят никаква информация, за да не всяват паника."Значи ако обречените работници споделят някаква информация се предполага да настъпи масова паника?

48

do 18

преди 13 години

Sq ai vzemi taq "biblia" deto si ia chel i si ia navri tam deto slynce neogriava.

47

МММ

преди 13 години

Има случаи когато е по добре да мълчиш отколкото да говориш простотии. Този е един от тях. Тези хора заслужават ПОКЛОН до земята и огромно уважение!. Колко от Вас ще постъпят като тях?

46

ABE VIE

преди 13 години

LUDI LI STE , " IAPONIA WTALA DA VAZKRASNE ." RADIAZIATA E GOLAMA I MOJE DA SE IZCHISTI sled HILADI GODINI !

45

До !!!!!!!

преди 13 години

***. В Япония има и християни. Но не това е важно в случая.Или смяташ че бог е толкова жалзк като теб да отмъщава на теъи които не му се кланят! Та що не прати земетресение в Исраел, кздето загиват невъоръжени палестинци ако откажат да бъдат изселени..

44

истината

преди 13 години

Не можем да бъдем и малкия пръст на японците. Това са хора на честта.Ние тука можем само да оплюваме по можещите от нас, да се мислим за голямата работа, а в действителност не сме, на нас всички са ни криви само ние сме правите, можещите и знаещите.И сме една малка комплексирана и злобна нация.

43

Сопа

преди 13 години

Точно. В Чернобил едва ли не с голи ръце заливаха гръмналия реактор. Хиляди хора.Тука в началото 50 човека се шматкаха напред назад и бягаха като се вдигне радиацията. Сакаш розово масло очакват да потече оттам. Реакторите се разтопиха, почнаха да бълват огромни количества радиация, разбраха, че няма да могат да я спасят (малко късно), за да я ползват пак и вече всички ги изкарахте велики герои. Правят това, което трябва и всяка нация с АЕЦ вероятно би направила. Руснаците го направиха.

42

!!!!!!!!!!

преди 13 години

Сопа, не става дума за корупция, а за ВЯРА! Докато се кланят на камъните и животните, няма спасение, колкото и да са прилежни. Спасителят е само един!!!

41

g

преди 13 години

евала на тези хора,истински патриоти

40

ЧЕТИРИЪГЪЛЕН ПЕТОХУЙ

преди 13 години

ДО 18 ТИ СИ *** !!!

39

ЧЕТИРИЪГЪЛЕН ПЕТОХУЙ

преди 13 години

***!!!

38

Razz

преди 13 години

Миличките :((((((((((((

37

ne razbiram

преди 13 години

ne razbiram horata, koito ne iskat da znaiat istinata ------- Iaponia sama si e vinovna za vsichko ! lowoto e , che i nie moje da postradame ot tazi radiazia !

36

Анонимен

преди 13 години

Онези, които работиха в първите няколко седмици по ликвидирането на аварията в Чернобил също знаеха, че ще умрат и, без да бъдат самураи, изпълниха дълга си. Бяха просто хора.

35

Анонимен

преди 13 години

Японците ценят земята си повече от живота си, защото са много а земята им е малко.По подобна причина, *** нехаят за децата си - чавета бол.

34

Сопа

преди 13 години

Всички, които ми слагате минусчета, можете ли да кажете, кое от това, което съм написал не е вярно? Или не ви харесва идеята, че някой ви казва да не лижете така лесно *** на тоя и на оня, щото и японците лъжат и са корумпирани и виждаме понякога това до какво води. Ама българина е свикнал да е чуждопоклонник."Пред чуждите сме тихи и покорни, а сред своите лихи и топорни"...Саможертвата на тези хора никой не я отрича, но тука ахнахте, сякаш други нации не биха и не са го правили.

33

Nippon

преди 13 години

Япония е велика страна, но никой не е по-велик от природата. Те ще успеят, както фениксът възкръсва от пепелта, но не трябваше да се стига дотам.Да не забравяме, че за минути потопиха целия Тихоокеански флот на САЩ. Отмъщението върху мирните жители на Хирошима бе жалко и недостойно за страна като САЩ.