303

До 332

преди 13 години

Май е по-добре гербер-нарцис отколкото лидер зависима мишка като Станишев.Единия ще остане в историята с мандат родил най-видния хидролог в държавата ни,спрени еврофондове и корупция,един куп анекси по Люлин и опция за загуба на средства за строежа и.А другия ще го сочат за пример как нещата могат да се сложат в ред и някои неща да станат реалност след десетилетия забрава,пуснати еврофондове,намалена корупция,дела с/у действащи политици.Е аз избирам втория нищо,че бил нарцис.

302

марти

преди 13 години

Извинявам се,че спамя ,но моля всеки(който може,разбира се)да помогне на малката Анибел!!!Благодаря Ви!!!facebook/group.php?gid=131321726896810

301

Анонимен

преди 13 години

"А след като си партийно необвързан защо така остро критикуваш Герб."Те това само гербер може да го напише! Коментара е излишен:))) Обожавам герберите-нарциси:))

300

Веско

преди 13 години

И крадете още по-здраво, и с усмивка!

299

До ОООО

преди 13 години

И като ще имаш полза кой ще ти я направи тази магистрала Станишев ли ?Сега разбрах откъде идва речника ти.Тикво,ла.на и др.да селото си е казало тежката дума.А след като си партийно необвързан защо така остро критикуваш Герб.Нещо лошо ли видя в това да се направят проекти забатачени с години.

298

Жорж

преди 13 години

Аз пък погледнах от сега, и видях още некомпетентни лъжи.

297

Анонимен

преди 13 години

Плевнелиев,Сега край всички магистрали, от двете страни започвай да строиш жп линии, за да скриваш с паркирани влакове беднотията и мизерията в обикновенните градове и села, както направиха във Варна за посещението на светейшеството ББ, за да скрият *** гето.

296

до 321

преди 13 години

Когато цитираш избирателно... ставаш смешен. - от 310

295

Анонимен

преди 13 години

Плевнята какви грандиозни планове крои! Добре! Мечтата му обаче да е на власт до цитираните години е минимална!

294

ГЕРБ

преди 13 години

Алооо, опозицията,...много огладняхте нещо ,свиквайте !Гювечът е постен ,няма мръвка ,оплачете се на КостоФ,или на Христофор Събев!

293

Ф.С.В

преди 13 години

Аз не мога да разбера какво реват -с 300лв заплата -ако работиш 6 дни в седмицата -10 часов раб.ден --карта за рейс 50 лв 3 баници и айрян -4лв дневно.24 лв седмично -96 месечно-стават 150 лв-вечер пускаш предаване за диети -и заспиваш спокойно .с другите 150 лв плащаш 60 лв за ток 50 лв за вода такса сграда 5 лв парно абонамент 30лв ,и ти остават ЦЕЛИ 5 лв- може да си купиш ваучер за ГСМ

292

ДО 318

преди 13 години

МНОГО СИ ПРАВ,СЕМЕИНИ ЗА ДЕТЕТО МИ ВЗИМАМ 140ЕВРО А *** НЕ В БГ *** ДЕ.

291

Анонимен

преди 13 години

"Безспорно е....че ГЕРБ са първите,които започнаха да строят пътищата."По нашите земи има запазени участаци от пътища още от римско време. Нищо не започва и не свършва с Герб. Според статистиката, за 2010 има спад на строителството на пътища и пътни съоръжения с 5% спрямо 2009, така че магистралите, този медиен балон на Герб, нещо издиша.

290

OoOoO

преди 13 години

314 .Аз незнам дали съм тъм,ама ти си голяма острилка.И ***,не ми обяснявай аз от кои съм,понеже не съм и няма и да съм партийно обвързан никога!И къде усети,че се радвам на това ,че ще ни спират парите?Я чети по-внимателно и тогава бълвай ла^на!Лично аз даже ще имам супер голяма изгода от магистала Струма,понеже ще ми спести много време и разходи до София!Така че тикво,не ми обяснявай кой на какво се кефи!

289

ТЕРИ

преди 13 години

НЕ ВИ ЩА НИ МАГИСТРАЛИТЕ НИ БГ ***,ВЕЧЕ ПРОГОНИХТЕ КАДЪРНИЯ НАРОД ОТ БГ,ПО МАГИСТРАЛИТЕ ЩЕ ВИСЯТ СОМО ***,,ПЕПЕРУДКИ,,

288

Анонимен

преди 13 години

Сеновала е голям оптимист! Вижда нещо , което би следвало, при реалистично мислене, няма как да се случи! Непо отношение на километрите на магистралите, а за неговото място и това на ГЕРБ във властта:)

287

Ф.С.В

преди 13 години

Богатият е свикнал -бедният да му плаща сметката

286

314

преди 13 години

ми да, всеки, който не е съгласен с теб, следва да е ***, иначе е много неудобно - за теб...

285

До 299 и 305

преди 13 години

*** си да при това много.Аз да не би случайно да съм написал нещо различно или не можеш да четеш.А и няма как да усвояват по-малко пари колкото и да ви се иска.При вас колко беше усвоямостта та имате очи да говорите.Егати и наглостта. За 305 на това ли се радваш,че щели да спрат финансирането.Ти явно не си Българин.БСП наистина това целеше с псевдодалаверите и пепелта по Тракия.За пореден път БСП показа че я интересува само властта.

284

Ф.С.В

преди 13 години

До 306 от никоя партия не съм за 22 г не видях никой достоен човек в властта -а за Несебър -какво толкова се чудиш -парите ще ходят за инфраструктура на Сънито -а не в Несебър --Бизнесмените на прехода имат бизнес в Сънито --защо да се инвестира в Несебър --те за един ток се караха кой да плати уличното осветление и останаха на тъмно --с вашите пари ще оправят тяхните улици