252

Анонимен

преди 13 години

Това платена PR-статия от ГЕРБ ли е?

251

Mishkoff

преди 13 години

Tova sa komentari na hora s uvrejdane na cvetovata setivnost na zritelniq aparat ili s mnogo niski kriterii za chistota i opredeleno niska higienna kultura.Za men Sofiq e KENEF!

250

Анонимен

преди 13 години

Ще е чиста и зелена когато 1 000 000 напуснат София и се приберат по родните си места, а *** ги изселим в Япония и докараме от там японци!!!!!

249

Хахахахахаха

преди 13 години

Тая *** отвратителна дупка воняща на кучета и *** да бъде наречена зелена и чиста е най-малкото кощунство.Само супертъп дезориентиран анализатор може да даде такава оценка.Смяххххххх. :)

248

Пловдив

преди 13 години

Акцията на бтв да почистим България за един ден ще покаже дали сме българи или от "новите българистанци".А иначе и Пловдив преди 20 год беше чист,подреден и зацветен,но днес не е така,макар напоследък да има някаква минимална промяна.

247

хахаха

преди 13 години

като че ли 251 и 252 ще се окажат правиаз само искам да питам, тия дни като гледахте кадри от Япония от земетръсните райони на някой да му е напраило впечатление, че асфалта е някак си по-сив от нашия... Дори кадрите с либийските бунтовници, заснемани на магистрали посред пустинята ме накарах да се замисля защо софийските улици са с жълто-кафеникъв привкус. Не е това основното в посочените репортажи, но все пак - защо живеем в такава *** и се опитват да ни убедят, че всичко се подобрява...

246

sofianets

преди 13 години

Anketa sred 4ujdentsi ot PAKISTAN , AFGANISTAN , ARMENIA , EGIPET.Ami da SAMO TE mogat da kajat 4e SOFIA e 4ist grad.

245

мамут

преди 13 години

София е зелен и чист град написаха първите афганистански туристи .

244

maj

преди 13 години

240, май си пропуснал частта от горнобански път до симеоновско.евала на 248 - като гледам дворовете на съседите имам чувството, че всеки е превърнал своя в склад за вторични и вехтории които "може някой ден да му потрябват". за цветенца. тревичка и придаване на вид на зелените площи въобще не не споменавам.моля, не си хвърляйте *** където ви падне защото "всички така правят". не изобилства от кофи по улиците, но една найлонова торбичка за *** няма да ви откъсне или разтегне ръката...

243

някой-никой

преди 13 години

247, яко личи, че си опънец, момче. Такива като тебе огадяват всичко, до което се допрат - нямат култура, нямат хигиена, дай им чалга, стриптийз-барове, алкохол, *** в изобилие - е, това е вече живот по техния стандарт! Ами, живей си го този живот, затова си дошъл от село, може би и за да си по-близо до болниците ... Но все пак, не си изхвърляй опинците, и не си продавай колибата - със сигурност ще ти потрябват "гражданино от селски тип".

242

до 240

преди 13 години

София също е моят роден град, но вече не я обичам много заради нахлулата след 1950 г. масова простотия. Въпреки това правя много за града, дори сега - садя, чистя, подреждам на собствени разноски, мъча се да възпитавам простотията, която нищо не разбира от красота и природа, не знае, че зеленината е живот, а красивата среда - най-добрият психотерапевт. Време е да се обединим, за да запазим малко останалото софийско, да изгоним бирариите от Градската градина, да възстановим Фламингото като символ

241

някой

преди 13 години

Пак се появиха някои да ми обясняват къде да ходя да живея. На мен София ми харесва и такава и смятам да поостана. Ако на вас не ви харесва и си искате зеленината и чистия въздух - продавам къща с двор в село Опанец, Плевенско.

240

235-Рума познавачка

преди 13 години

Бре Румо моме, ако па ойдеш у Сахара, или у друга пустош, София ще ти се види само хлорофил. Но селяндерталците, нахлули в София от 15-20 години не знаят, каква беше тя - потънала в зеленина и рози, кестени и липи, платани, брези, ели, затова сегашният чакъл, наплютият с дъвки асфалт, кльофнатите мутрашки автомобили на мястото на изсечените от уродлив ум кестени по бул. Македония, ИМ ХАРЕСВА. А Free Sofia Tour е подбран маршрут, затова чужденците не виждат изобщо ужаса на мръсотията и сечта.

239

Анонимен

преди 13 години

Sigorno sa Vietnamci..... pokolenie 1990 godina

238

Koko

преди 13 години

Най-красивото в София е табелата за Пловдив.

237

бай Шано

преди 13 години

има нещо вярно ---миналото лято си доидох отпуска и прескочих до варна да видя родата и това беше нещото което ме "шокира"---зеленината ---дори след 20год. "вакханалий" из българските градове, те са в пъти по зелени--тук има дървета но докато при нас ги оставят да растът тук всяка есен ги окастрят до дънер защото така събират по бързо листата ----но са неща дето трябва да се видят иначе няма как да ми вярвате

236

мен

преди 13 години

не се казва клекшоп, а нагъзинче =)

235

Анонимен

преди 13 години

Хахах глупости!Аз имах гости чужденци,за 2 часа из София казаха че това е най-грозния град в който някога са стъпвали.Мръсно,мизерно,пренаселено и пълно с озлобено хора.Иначе Варна им хареса..Пловдив също,и Бургас...и се влюбиха в Копривщица и Търново:)

234

Българин

преди 13 години

Не мислете, че съм негативист, аз съм роден в София и обичам градът си - но след като днес направих една обиколка от Люлин през околовръстното до Бояна и оттам до Младост - направо се отвратих. Купища *** край пътят, буреняци, тумби ***, гнусни каруци, порутени и опоскани сгради - това вече не прилича на моят град, а на огромен *** катун.

233

KZS

преди 13 години

Който твърди че София не е зелена му препоръчвам да си пусне Google Earth и да погледне хубавичко или ще кажете че ГЕРБ са платили на Google да фотошопнат сателитните снимки?