195

дидо

преди 13 години

Далече съм от мисълта, че ГЕРБ са перфектното правителство. Както вече казах и те имат своите недостатъци, но са няколко нива над останалите. Просто не виждам никаква алтернатива, която да е по-добра от сегашната. Ако някой вижда разумна алтернатива добре това си е неговото мнение, но до сега сме ги видяли всичките включително и президента, и мнението ми е че герб се справят най-добре до сега. И преди да ме съдите вземете предвид всички фактори.

194

!?!?!

преди 13 години

К'во им харесахте на Герб - да се чуди човек!? Промяна!?Каква промяна, като и в ГЕРБ са комунист до комуниста, мила моя майно льо - кривак до кривака! Почнете от БоБо,ЦеЦа,ЦвЦв и свършите с разпенявения комшия - върл фен на пожарникарските маркучи;)Крадат и лъжат като за последно. Я изкарали мандат, я не - ще си бият камшика при родата си в Америките, ание ще сАдим компирО и ще се псуваме на глава проста!Каква отговорност потърси БоБо от догановата мафия,а? Само лакардии предизборни! Мислете!

193

до Дидо

преди 13 години

Точно за енергетока недей да говориш, това правителство е напът да се нагуши в пъти повече от предишните няколко, при това за по - кратък срок. Не говори за неща, които не са ти силната страна. Тука пък е пределно ясно, че Борисов е прекия наследник на Първанов в т.нар "голям шлем".

192

Анонимен

преди 13 години

Първата програма на ГЕРБ писана от един сдъвкан юрист, който реши да се прави на финансист включваше минимална заплата от 1000.00 лв. Тази боза изчезна доста бързо от публичното пространство и герберите си яхнаха популизма и традиционния наказателен вот. После ДС привлече "специалисти", които поразписаха уж нещо като програма, но се появи Дянков. Момчето реши, че с не плащам и с отлагане на реформи ще оправи държавата и тотално заби България. Та тези хора никога не са били наясно какво правят.

191

Анонимен

преди 13 години

Пряка демокрация и за местното управление. Възможност за всеки с постоянен адрес за гласува за всички предлагани актове на местната власт! Ежедневни публични отчети от местната власт!Това е изходът, иначе умираме - първо като народ, а в последствие и кат хора. Не си мислете, че в другите държави са по-добре. Просто засега им подхвърлят по къшей хлябм, затова си траят мишоците.

190

до Дидо

преди 13 години

Сега си говорим убедено за електронни винетки, които ще въвеждаме, тъй че тамън ще ги въведем, т.е. ще похарчим едни пари и ще ги заменим с тол такси, за което ще похарчим едни други пари, извън парите за доизграждане на магистралите. После една частна компания ще почне да събира тол таксите и винетните такси, срещу парите вложени от държавата и европейското финансиране, което ние ще плащаме през данъците. Дали, дали, ама на дали ...

189

дидо до 199

преди 13 години

Ако мислиш, че някога ще има правителство което няма да се облагодетелства от това че е на власт много се лъжеш. Въпросът е това да е в рамките на разумното и нормалното. Според мен няма държава в която това да не се случва. Видях доста стъпки в сегашното правителство за ограничаване на изтичането на пари от държавата. Мисля си колко ли пари са гушнали тройната коалиция само от акцизите за алкохола на Пещера, Карнобат, Търговище и т.н.т. Да не говорим за енергетиката.

188

Анонимен

преди 13 години

Пряка демокрация!!!Създаване и въвеждане на механизми за електронно гласуване на всички закони, правилници и прочие. Безплатни електронни подписи за всеки пълнолетен. Всеки трябва да може да казва мнението си ежедневно, гласувайки за предлаганите закони. Въвеждане на ежедневни публични електронни отчети за харчовете и заявките на цялата изпълнителна власт!

187

до Дидо

преди 13 години

Нищо не ми е грешно, това е достатъчно скоро, за да го доживееш и да го видиш с очите си.

186

Анонимен

преди 13 години

Какво го топлят бай Иван от Брусарци и бай Ахмед от Омуртаг, че има магистарала от СФ до морето?

185

дидо до 194

преди 13 години

Грешна ти е информацията. когато се въведат тол таксите винетките ще отпаднат и за републиканските пътища. До колкото знам ще се застъпят 2-те за около година, но след това винетките отпадат напълно.

184

до Дидо

преди 13 години

Т.е. ти ми предлагаш пнеже Станишев вече я е ограбил, то да имам търпение и да гледам безучастно как Борисов я ограбва, а това е очевадно ... Не виждаш ли си или се правиш на луд?!

183

bobo

преди 13 години

Da vodi bitka i za BELENE, che kakto e trugnalo suvsem shte ni zarobiat rusnazite, ne stiga che LUKOIL e monopolist, ami sega i PAK RUSNAZI SHTE STROELI BELENE I TO S RRRRUSKI ZAEM DA Mu E::::::::: MA ::::::::TA!!!! Oblizahme im dupeto veche 1000 puti, iskat i oshte.

182

До Бледен222

преди 13 години

Той Кабаксуратя не те ли успокоява ве ***, виж на фотото твоя лидер и разцелувай монитора...Гледай го в очите и си представяй че му праиш дудук.

181

дидо

преди 13 години

Това всичко да се оправа с вълшебна пръчица го има само в приказките. При положение че 20 години са разгравали държавата и са я рушали, няма как да очакваме всичко да се оправи просто ей така като с вълшебна пръчица, още повече във времена като тези в които стабилни държави като Ирландия, Гърция, Португалия да не кажа и Испания са в много тежко положение( на прага на фалита) Имайте търпение!!! Станишев разграби държавата и никой нищо не каза.

180

до Дидо

преди 13 години

Дидо, може би, може би ... ама на дали. Но тъй или иначе ще останат републикански пътища, извън магистралите, за които ще се събира винетна такса. Тол таксата ще я събира частна компания, според Плевнелиев, а парите с които се строи държавата са държавни. Не се мъчи - не ти се отдава.

179

Анонимен

преди 13 години

Само с изразяване на недоволство няма да промените нищо. Протестът в неделя трябва да се превърне в ежеседмично събрание, чрез което присъстващите хиляди граждани самостоятелно да ръководят държавата - чрез демократично гласуване на необходимите конкретни политически и икономически промени. Вземете властта от ръцете на престъпните партии и изградете управление без тях, при което единствено народната воля определя политиката. Пряката демокрация е по-пряк път към Европа и от магистрала.

178

lenko

преди 13 години

tikvata v zatvora samo zatvor za toq prestapnik lajec i kradec dolo gerb dolo tikvata dolo toq mrasen kradec

177

бледен222

преди 13 години

188Приятелю,трябва ми яка ***, за да се успокоя. Приятел в нужда се познава!

176

до 177

преди 13 години

Т.е. строенето на магистрали, или по - точно дострояването им не е средство за забогатяване на българите, а средство за обогатяване на оператора на магистралата и специфично средство за обедняване на българите. Какво си мислите, че тол - таксите ще идат в републикански бюджет или в общинските бюджети и ще се върнат при гражданите ли?!