82

Тру Метъл

преди 13 години

Що изтрихте човечеца, бре, кво като обича компот??

81

SAW

преди 13 години

до 80 :като ти чета коментара и се успокоявам...има и умни момичета като тебИначе лелките реват тука, че не знам си кво и що, а децата им кухи на ***...

80

Лора

преди 13 години

Преди всичко, искам да ви кажа, че тази статия засегна и мен. В случая, аз имам дъщеря на 9 години, която съм оставила временно да живее с баба ми в София, докато ние с мъжа ми сме в чужбина. И докато детето завърши училище през май месец е под надзора на възрастната ми баба. Как мислите се чувствам всеки път, когато детето е пред компютъра и общува с нас в скайп?! Ако не трябваше да се чуваме през интернет, никога не бих й оставила компютър с нет!!! Ужасно е, че някакви болни същества се

79

ххаахахаах

преди 13 години

"принуждавал малолетни момичета да се разсъбличат през камерите си на скайп и да се опипват." брее как пък ще го осъдят ?!? те не осъдиха тия дето пребиват,ограбват,изнасилват,стрелят по хората камо ли някои за заплаха само по скайп хахах смешницииииии прах в очите ни не може да хвърляте повече !

78

до Нинко

преди 13 години

Абе за тебе уроци няма ли;нямаш ли приятели излез разходи се малко.....досаден си но не и оригинален...

77

до №79

преди 13 години

Ти не си, ама твоето дете сигурно го прави. Маоже и в нкякоя градника де, вече се затопля...

76

Момиче на 17

преди 13 години

Как може тия деца да са толкова прости бе,може ли така??! Щял да ги намери-къде ще ги намери??! Защо такъв *** не попадне на мен и веднага ще му определя среща и ще дойда с един приятел и такъв кютек ще му тегля,че дори тъпите ченгета няма да го спасят! Педофилчета,цъкайте минусчета!

75

75

преди 13 години

Не, не е злобно. Някакъв педофил тук ми обяснява най-подборбно как моето 10 г. дете правело еди какво си в тоалетната представи си. Какви са тези кенефни моди аз не знам. Никога не ми се е случвало, нито на мен нито на кръга ми от близки. Ама както се казва то затова си има различни класове в обществото, за едни е нормално да го правят в *** за други като мен недопустимо.

74

и децата ни не са

преди 13 години

цветя за мирисане ! Били ги заплашвали и то "по нета", майтап ! Много рано се развиват децата , това е ! На мен ако не ми се иска да си чеша сливата пред камерата ,никой не може да ме накара ,да не говорим ,че от дистанция дори няма и да ме стреснат !За каква заплаха става дума ?! Оня е виновен ,че се представя за дете,но не мога да си обясня,как едно 14г. момиче ще мастурбира пред камерата,под претекст,че е заплашвано от дистанция ?! Нещо не се връзва !

73

Златното око

преди 13 години

Каквито са родителите, такива са и децата им.

72

Слави

преди 13 години

Добре бе, хубаво, те като сами помежду си се ръчкат още в 3-4 клас за кво им трябват въобще педофили?!?

71

Анонимен

преди 13 години

71,добре съветваш ама какво пишеш?това не е ли злобно?

70

Нестабилен

преди 13 години

До :-)Ти май не вдяваш каква ми беше идеята.....

69

КГБ/ЦРУ

преди 13 години

yeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaah ! ЕДИНСТВЕН БЕШЕ ТОЙ ... И ГО ЗАЛОВИХА - КРАЙ !

68

:)

преди 13 години

По - голяма степен вината е в родителите, които не създават на децата си елементарна култура и оставят децата си супер мн време пред комповете. Няма как да се оправдае постъпката на такъв които кара невръсни деца да правят такива неща, обаче и родителите трябва да се интересуват повече от децата си!!!Дано по малко такива новини да има!!!

67

Анонимен

преди 13 години

Нинко оная не нахлува в тоалетните с гръм и трясък (ти ако правиш така е друг въпрос). Дано да имате деца и такъв като тоя от новината да ги докопа моного сте злобни (наскоро четох, че злобата водела до инфаркт - а дано във въшиа случай)

66

Внимание !

преди 13 години

Опитваш се да се правиш на мъж ли геройче.Аз каквото исках да кажа го казах.А дали приказвам сериозно или не можеш да се убедиш лично. btw. ти да не си педофил че така се засегна. и се научи да пишеш на кирилица. Нали си Българин.

65

55

преди 13 години

Ти да не мислиш, че мечтата на всеки родител е да обуе къса пола и токчета на 9 г. си дете!? На училище с униформа, на разходка с панталон и блузка, за игра анцунг или клин и блузка. Одобрявате ли? А и в 4 клас се учи как се правят и се раждат бебетата, така че няма как да избегнем и тази тема (освен да не посещаваме училище). Конториларм целият компютър, скайп е постоянно зареден при мен, за да мога да го следя, блокиран е към външни заявки, фейсбук също, ако наема и охрана накрая аз ще откача.

64

loves2drive

преди 13 години

Тоя че е за бой, за бой е, ама и тези родители какви ги мислят??? Как ще оставиш 9 годишно дете пред компа без надзор? Че и Скайп ще му пуснеш???

63

Нинко Кирилов

преди 13 години

Оная с 10-годишната къде изчезна? Сигурно е хукнала към училището и в момента с гръм и трясък нахлува по тоалетните... :)