112

полицай 1

преди 13 години

Много интересни коментари. От осанна до разпни го. Нормално, когато става дума за такива обществено значима фигура като г-н Ганчев. Всеки от коментиралите до тук тълкува събитието според собствените си мерки и теглилки. За това сме на това дередже като държава. Но коментар 85 от "Полицай" според мен е несъвместим с мисленето на човек на закона.Нима не е ясно на всички пишушти тук, че става дума за изразено явно неуважение към институциите? Е, рибата се вмирисва откъм главата...

111

Гуньо

преди 13 години

До: 107Абе не съм се убил да защитавам никой ***; не ме разбирайте погрешно. Просто казвам, че ако трябва да избирам между крадлива *** мутра, и мутра с мераци да прави фирми, по-скоро бих избрал по-малкото зло, второто. Защото ВСЕ ПАК някакви работни места ще се отворят, и т.н., т.е. все нещо се случва. А рекетьорите-мутри НИЩО не правят, познавам ги прекрасно; само крадат, нищо не създават...

110

boy

преди 13 години

Гришата му е широко около врата. Всичко се купува....пример: Българското футболно първенство - кой ли ще е шампион?!?!хах

109

ГЕРБ

преди 13 години

Ай сички комсомолци под строй, че Кирчо Добрев - контрабандиста и Антон Кутев - члена на борда на ЕРП-то, дават добри надници. Плюйте здраво, *** вашта комунистическа ***

108

Българин!!!!

преди 13 години

Смрадливо е на.....,не не ми позволява душата да изпадна до твоето ниво!И не съм комунист, никога .А и никога не съм гласувал за тях.Но ти явно си тъпо парче и невдеваш лесно.

107

Анонимен

преди 13 години

Оооо милички,предизборната надпревара е започнала!Пак виждам нови,стари комунисчета да пишат тук,или наети от тях.А така,а така ,даваите ,напънете се пък може и да вземете някои заблуден глас.

106

българин

преди 13 години

Червено смърящо, не аз, а ти срамиш името "българин". Всички не сме били комунисти като твоята рода, а какво тебе те интересува, няма никакво значение. Разбра ли, червен смрадливец, дето се правиш, че не си червен?

105

Разбрал

преди 13 години

Чета статията...Ами така става като се срещнат *** и ***.

104

Уфсъ

преди 13 години

Нагли има много и този е един от тях. За съжаление в страната на овцете, никой с пръст не ги пипа !

103

Българин!!!!

преди 13 години

Първо си смени ника защото го срамиш. И не съм червен *** като Серго гея ,но за сметка на това съм Българин,неподкупен,работлив и с позиция по актуалните теми.А дали са камунисти били в ГЕРБ не ме интересива, те някога всички са били там,интересува ме какво вършат или се опитват да вършат.

102

работещ

преди 13 години

До 104:Не знам, дали Гришата ти е стар бандит, но това че се опитвал да прави индустрия, далече не е вярно. Вярно е, че развива известно производство, но по-голямата част от бизнеса, който са му дали, си е прекупвачество със здрава охрана. Виж, на Ковачки, като на по-учен, вярно са му дали важни производствени предприятия, но досега не съм чул (вкл. и от негови служители) да е развил някое, обратното - изстисквал ги. Един от директорите му, сърби го убиха за наркопари (Ковачки уж нямал общо).

101

Анонимен

преди 13 години

А аз се чудех защо искат да правят нов съд...А то този никой не го зачитал бе....

100

хахаха

преди 13 години

Нали "Наглите" са зели парите на заем за благотворителна цел и са щели да ги върнат. Защо сега ги съдят горките за това "спонсорство"

99

Гуньо

преди 13 години

Гришата е стар бандит; НО - за разлика от останалите дето САМО крадат, тоз се опитва да прави индустрия. За което аз лично му симпатизирам. Както и донякъде на Ковачки, той също развива компании.Останалите стари и нови мутри, вкл. и най-новите катили ББ и ЦЦ, само крадат, без да правят нищо друго. Това вече си е пагубно, и няма как да продължи вечно. Скоро в страната ще останат десетина процента богаташи, а останалото ще рови кофите. Няма да има какво да се краде повече.

98

Измекяри

преди 13 години

Това не е съд, това е тържище за обезценена стока, която може да бъде купена много евтино с девалвиращата валута на рушвета и на моралната деградация.

97

IA

преди 13 години

Съдията от Софийския градски съд Виолета Магдалинчева срещу Гриша Ганчев - кой според вас е по-авторитетен?

96

българин

преди 13 години

До 89:*** ли си, червено *** ли си или и едното и другото? Че то, в ГЕРБ, освен комунисти, други има ли? И грабежите им по какво се различават от тези на тройната коалиция, например? Май само по това, че са по-скоростни, а даже май и по-нагли (ако това е изобщо възможно)?

95

las bolas

преди 13 години

Трябвало е да разиграят "Бракоразводно дело"."Мене у ТКЗС-то за к/р ли ме имат"

94

ямболия

преди 13 години

И мен съдиите ме вбесяват с некомпетентността си и корумпираността си, ама търпя...но докога?!

93

Голям Праз

преди 13 години

До кога мутрите и мафиотите, дето ограбиха държавата, съсипаха живота на хората и отрязаха пръстите на най-добрия си приятел ще си правят какво си искат в тая държава? Конфискация на имуществото и доживотен затвор за тия ПРЕСТЪПНИЦИ!