31

до НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

Беларус има 10% ръст заради дотациите от Русия!

30

Капитала няма морал

преди 13 години

Тактика на мерзавци.Стреляме от длече за да се изравнят силите. *** се изпотрпват сами..След това идваме и сядаме на крана.

29

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

Истината за империалистическата ционистка политика на геноцид срещу народите-ако нефтените залежи трябва да се владеят то трябва да са всичките!Ирак е сринат до основи.Сега е ред на Либия.Подготвят "хуманитарни операции"и за "готвен геноцид" над опозицията в Иран.Определен е редът на саудитския монарх.Беларус има ръст 10% годишно и законен президент ама нямало опозиция дето да разпродава страната си.Един и същи сценарий и колко много *** по света!Избягнали кървава баня-какъв цинизъм!

28

Анонимен

преди 13 години

Отегчената без работа войска на НАТО с удоволствие ще помогне да се предпазят от опасност либийските ресурси. Може би е достатъчна и въздушната поддръжка, а основната работа ще я свършат бунтовните либийски племена, на които вече са обещани пари и оръжие..

27

АД Сион

преди 13 години

Майка ми е в Триполи, кажи и на нея това!!! А ти не си мисли, че това, което виждаш по медийте е самата истина! И повярвай ми, нещата в Либия не са точно както се представят!

26

Анонимен

преди 13 години

Ето я и ключовата фраза Кадафи обещава да взриви нефтопроводите. Не е ли време световната общественост да предприеме мерки и да спаси либийския нефт?

25

boza

преди 13 години

Da pomagash na edni da izbivat drugi ,uzh v imeto na njakakva "humanna " cel ,che to tova e Amerikaknski prioritet----Pax Amerikana !

24

Анонимен

преди 13 години

именно от това летище, което е цяло и невредимо и се контролира от управляващите. Но и на това никой отново не обръща внимание. Специалистите по информационна диверсия в големите информационни агенции имат много техники в арсенала си. Наследниците на Гьобелс умножиха своите знания и ги изгладиха в многобройните локални конфликти и политически събития по целия свят. Синът на Кадафи премина на страната на въстаналите. Кадафи е готов да използва химическо оръжие едната новина е по-добра от др

23

Анонимен

преди 13 години

Ето, според информацията на Ал Джазира Кадафи бяга във Венецуела. Класика на агитационната борба с цел да се деморализират привържениците на Кадафи вашият лидер избяга, съпротивата е безполезна. Но много скоро никой няма и да си спомни за тази дези(дезинформация б.пр.). Лидерът в Триполи, говори на Зеления площад пред свои привърженици. Летището в Триполи, според съобщенията на медиите, или е завладяно от протестиращите, или просто е разрушено. Но нашите специалисти напускат Триполи име

22

Анонимен

преди 13 години

Убийците от Франция спасили хора! А кой спаси хората от бунтовниците бе мам...ви! Или те не убиват!:) А разказа за дране на живи хора от страна на бунтовниците!

21

Анонимен

преди 13 години

Лъжата може да се сглоби от късчета на истината, разполагайки ги правилно. Както и при тези същите бомбардировки над либийските градове. Някой е чул рева на двигателите авиацията наистина е нанесла удари по военни складове в покрайнините, за да не бъдат напълно ограбени. Имало е самолети, имало е бомби някъде има демонстранти. И сервираната от медиите, че самолетите бомбардират жилищни квартали и мирни демонстранти. Много скоро тази информация се повтаря, даже и в залите на ООН.

20

GLUPOSTI

преди 13 години

GLUPOSTI --- DROGIRANATA PAPLACH V BENGAZI TRABVA DA SE UNIWTOJI !!!

19

Анонимен

преди 13 години

Един от най-добрите примери на тази пропаганда съм я виждал през септември 2001 г. когато по телевизията показваха радващите се на терористичните актове в САЩ палестинци танцуващи и веселящи се. Кой след това ще им съчувства при поредния палестино-израелски конфликт? Но след това се изясни, че причината за радостта на тези хора е била съвсем друга и всичко това е било заснето няколко години преди 11 септември 2001 г. Великолепна пропаганда работа с минимални разходи.

18

Анонимен

преди 13 години

Може да се говори безкрайно за това, колко лъжи и дезинформация се изляха върху главите на доверчивите слушатели и читатели. Събитията в Либия показаха, колко чудовищна може да бъде лъжата и колко лесно във века на информационните технологии се манипулира човешкото съзнание. Този, който е търсил истината за народа, и като че ли по-достоверните ресурси от типа на туитър и ютуб, също се натъква на грижливо събрана и извадена в мрежата информаци

17

Анонимен

преди 13 години

Тоя на снимката си е поедния *** ицемерен!

16

Анонимен

преди 13 години

Прелетели са двойка вертолети през деня ето това са бомбардировките. Интересно, че първи информацията за удари на авиацията публикува основният арабски телевизионен канал Ал Джазира. Никакви убедителни видеодоказателства само изопачени смущения от телефон на гласове на очевидци за това, че кръвожадния режим разпръсква протестиращите с помощта на авиацията.Но картината на бомбардировачи, унищожаващи демонстранти се вписваше в общия демоничен образ на режима на Кадафи, създаден от меди

15

Сион do аз

преди 13 години

Първо се научи да пишеш..После - в Либия да не се убиват тежковъоръжени пехотинци..Чак ме е гнус като трябва да дебатирам с промити мозъци човешки права..Ами да го оставят да избие всички и да управлява още 42 години..А след него синовете и внуците му.А хората?!

14

Българин

преди 13 години

Интересно! Като го видях тоя реших, че е ***. Отворих чата и кво гледам - явно навява подобни мисли на всички! Интересно...

13

Анонимен

преди 13 години

След като прочетох в първите дни на либийските размирици на един от популярните новинарски портали за бомбардировките над Триполи, аз се свързах по скайп със свои приятели, които вече повече от година работят в Либия. Удивих се, че скайп, а следователно и интернет работят. Логиката е проста щом нещата са стигнали до бомбардировки в столицата, едва ли си струва да чакаш да работи интернет и телефоните. Но както се изясни от нашия разговор, никакви въздушни нападения над Триполи не е имало

12

аз

преди 13 години

А като влязят в Либия умиротворителите, тогава каква кървава баня ги чака цивилните! Безсрамни лицемери! Вижте какво става в Бахрейн, Сирия, Йемен! ТАМ СЕ УБИВАТ НАСТИНА НЕВЪОРАЖЕНИ ДЕМОНСТРАНТИ!