230

fds

преди 13 години

do 243Maloumniko,tezi voini koito amerika e vodila sa bili s mirna cel,tova che ti ne go razbirash si e tvoi problem

229

с. до 243

преди 13 години

Баце,аз в никакъв случай не защитавам САЩ!Но с тая Русия сте мега смешни!Искаш да ти кажа за война!Нима СССР не влезе в Афганистан навремето!Нима руските войници не са правили свинщини!Нима не нападат абсолютно непредизвикано Финландия!?Наистина по-отдавна,но това е показателно какво всъщност представляват!Нима не направиха и те един куп простотии докато си мереха еди какво си с американците из цял свят!Нима не поробиха Източна Европа,Прибалтика и тн!??Ама айде да престанеш!

228

До 240

преди 13 години

Браво на 243,четете историята ,не говорете глупости,Грузия никога,НИКОГА не е била на дадената й територия.От векове там са живяли руснаци,а грузинците искаха да я присвоят,но уви Русия си защити гражданите.За какво нападение говорим или да пробваме, колко можем, и колко да заграбим.Както нас ни награбиха с тази "демокрация" и ни сринаха 100г назад.Всичко е едно къмдесет.

227

musaria

преди 13 години

ispolzvayte momenta na slabosta na Musulmanite nqma dae dilgo i na vas 6te doyde red

226

До 240

преди 13 години

Моля те кажи ми една война започната от Русия в последните 50 години !!!Аз мога да изброя над 20 започнати от САЩ !!! Няма президент в ИСТОРИЯТА НА САЩ който да не е водил война извън САЩ !!! Питам се ако се проведе една война на територията на САЩ примерно за освобождаването на местните ИНДИАНЦИ, дали ще имат подобно желание за войни !!!!

225

Анонимен

преди 13 години

Алооо в руския сайт който прочетах пише че го е казал в завод в Русия , така че това си е мнение за вътрешна консумация , освен това споменал че курсът на превъоръжаване за пореден път се убедил че е правилен .

224

с. до 239

преди 13 години

То голямото геройство да разбиеш Грузия!Ама русофилите изживяхте по 700 *** тогава!Смех!

223

с. до 237

преди 13 години

Май ти си излъскан мозък!Под предлог,че защитавали руските граждани доста поразии направиха рашъните в Грузия!И може би не вършат свинщини в Кавказ или не си защитават традиционните зони на влияние!Американците не са цвете и си врат носовете из цял свят!Ама руснаците са точно същите ***!Супер смешно е да плюете едните и да защитавате другите!И двете държави са имали и мат имперски амбиции и са мачкали по-малките от тях народи!Нали се сещаш!?

222

ОПпс

преди 13 години

Запрете се бре....Ко ви стана :))) та взехте да сравнявате Грузия със Либия !!!!Факта, че Грузия започна една война подклаждана от САЩ да се провери боеспособноста на Руската армия.....Докато във Либия имаме разбунтували се ТАЛИБАНИ и МОЛИ !!! Грузия си получи урока !! Изненадващо за всички Руската армия разби Грузинците за ТРИ дни стигна на 40 километра от Тиблиси и спря нападението !!! Ако имаха желание можеха да превземат и Тиблиси тъй като Грузинците вече нямаха армия и да свалят Саакашвили

221

Анонимен

преди 13 години

Ашколсун,шокар момче е Владимир Владимирович.

220

234

преди 13 години

Айде пак умник с излъскан мозък. Руснаците в Грузия не влязоха, а трябваше.

219

Анонимен

преди 13 години

Бре то и мнение не може да има човека , тука сума ти демократи се надигнаха, уплашиха се като вампири от чесън .

218

Язък!

преди 13 години

Язък, че продаде на Либия най-модерна ПВО техника. За нищо не става.

217

Анонимен

преди 13 години

"Никой няма право да се намесва във вътрешни конфликти, каза той"А в Грузия конфликтът не беше ли вътрешен?Вий що се намесихте тогава?

216

Анонимен

преди 13 години

Путин освен това вметнал че било правилно че се превъоръжават сега. Бравооо, таман това щях да те посъветвам, добре че е той че инък и на Русия ще видят сметката.

215

Анонимен

преди 13 години

Путин е пич с това си изказване доказва ,че е мъж на място и трябва по скоро да се върне в Кремъл на мястото на това мекотело Медведев.

214

Софийското метро

преди 13 години

Също е плод на труда на чужди инженери , нашите извършиха само грубата работа ! Акъл-море ! А в Германия има метро от преди 2та св. война !

213

Анонимен

преди 13 години

Ми да ги върне бе ,ама първо пиндосите да върнат заграбените от индианците земи на коренното население на Америка

212

До 215

преди 13 години

Ти знаеш ли къде са Курилските острови? И какви са те? Атласи все още продават, купи си. Полезно е.

211

К.

преди 13 години

Ще трябва да върне Курилските острови, тъкмо защото са завладени след война, без значение кой я започвал. По този начин подкрепяме завоевателите, срещу които Путин уж се бори!