91

Тоягата

преди 13 години

Какво правят там американците и как никога не тряска земетресение Ню Йорк и Вашингтон?!Май и половината част от земетресенията са по техен сценарий,дявол да ги вземе!!!

90

до 83

преди 13 години

Аман от предатели .......... много близък .......... много запознат ...........СРАМ ,АМАН ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ ,ПЪЛНА ГНУС

89

бЕдНяК

преди 13 години

Технологията за всички революции по света във всички времена е една и съща - пускат шайка наемни престъпници да "разбутат" реда и оттам нататък се почва. Което предполага, че някой организира тези банди. А кой и защо ли ?

88

пешо

преди 13 години

Ами, докато хубавците от НАТО се мотаят камиларя ще си върне и Бенгази. И защо хората от народа да е кръстени "бунтовници", а войските на камиларя били освободители?

87

Анонимен

преди 13 години

Където има нефт, има войни.

86

Анонимен

преди 13 години

остана ли държава ,в която да не се опитат да си наложат "демокрацията".

85

Анонимен

преди 13 години

Междувременно стана ясно, че западните страни си намериха майстора в словестната демагогия.

84

Анонимен

преди 13 години

И какво ще стане като падне Кадафито?Демокрация?...Има ли хора ,които още не са разбрали,че в мюсюлманските страни има знак = за политика и религия?...Ако там няма диктатори да ги държат със силна ръка ще плъзнат пълчища фанатизирани към нас..А Запада го интересува печалбата,нефта...Големи приказки за демокрация зад които прозират лични финансови интереси....Политиката за Запада е пари и печалби, за мюсюлманите религията е и политика..Наивниците да вярват в демокрацията..

83

Ужас

преди 13 години

ХОра, като чета "новините" от последните дни оставам с мнението, че сме свидетели на тотална пропагадна и ужасяваща дезинформация и манипулация, присъщи на втората световна и студената война! Кадафи е ***, да! Но никъде не виждам конкретно кой какво взривява, колко невинни убити има, защото към момента бунтовниците за мен не са по-невинни от силите на Кадафи! Никъде няма представена реално ситуацията към момента, няма конкретни факти, данни или клипове!

82

Анонимен

преди 13 години

Рамбовците чакаха "бунтовниците" да им свършат работата, обаче не стана. Сега ще разорят държавата. По повод случаят с нашите сестри, имам много близък, който е арабист и много добре запознат със случая. Оставам на страна нивото на морал на някои от тях, (не всички), но в Бенгази са от племе, което е било против Кадафи винаги. Ха сега, сетете се кой имаше интерес от скандала със заразените деца точно в Бенгази ?!Това трябваше да доведе до размирици и бунтове още тогава.

81

Анонимен

преди 13 години

Горките хорица още си мислят, че се борят за свободата си.

80

до 75

преди 13 години

Благодаря ти, и аз се моля да е жива и здрава и всичко да свърши бързо и без жертви. Майка ми казва, че там хората са много добри и никой не е имал някакво намерение да се вдига бунт. Либийците живеят доста по-добре от нас, единствените неща от които са лишени е алкохола и кръчмите.

79

borokaro

преди 13 години

СЛЕД ВЕЩАТА НАМЕСА НА АМЕРИКА И ЕВРЕЙТЕ ...1. ИРАК - ТОТАЛЕН ХАОС2.АФГАНИСТАН - ТОТАЛЕН ХАОС3.ВИЕТНАМ - ЧАК СЕГА ПОЧНАХА ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ХАОСА

78

мор

преди 13 години

МНого се бавят трябваше до сега да почнат с въздушните атаки ,а относно че народът обичал кадафи те и садам обичаха а като си отиде бързо разрушиха паметниците .Тук виждам одобрение на кадафи само отчервени профани които преди 30 години го учеха как да национализира предприятия и магазини и живеят със спомена от нашата диктатура . Тия същите начело с агент Гоце водеха митинги против НАТО а самия гоце се гордее че през неговия мандат сме станали членове на ЕС иНАТО .Кадафи час по-скоро да умира

77

Мъглата

преди 13 години

Поредните медийни партенки на жадните за петрол разбойници, гузни от факта за милионните подкупи получени от тирана. Целта е разделяне на Либия и безконтролно цицане на петрол, а т. нар. "бунтовници" след приключване на дънданията които не бъдат изтрепани от "приятелски" огън, ще станат роби по петролните полета.

76

az

преди 13 години

Американци, убийте само кадафи и войната ще спре.

75

6001

преди 13 години

Всичко е ПАРИ приятели хособено за братята Хамериканци,дано този път получат урок....

74

някой

преди 13 години

До: 70Извинявай, обаче навремето говорих с един либиец, който беше дошъл в България да си прави операция на очите.Та от него останах с чувството, че само ако го види Кадафи застанал пред него е готов да го удуши със голи ръце! Не знам за останалите либийци, говорих само с него.Надявам се *** да е добре и да е жива и здрава.

73

8

преди 13 години

M E D I I N A D E Z I N F O R M A C I A E C I A L A T A O P E R A C I A N A " DEMOKRACIITE" V EVROPA I AMERIKA!

72

В "бастиона&quo

преди 13 години

опозицията Бенгази , измъчаха нечовешки 6 български медицински сестри !!!! И години наред лидерите на това племе ,което живее в Бенгази , и което не е от племето на Кадафи /ДА,ДА ТАМ СА ОЩЕ НА ТОЗИ СТРОЙ ПЛЕМЕННИЯ !!! КОЛКОТО И ДА НИ Е СМЕШНО / бяха обявявани за тирани .......А сега ?? Ами сега на чичо Сам му е удобно те да са борци за демокрация !!! Абе Да става Китай лидер на света / а това ще стане след около 5/10 години / и хамериканците в садния двор .