294

Марк

преди 13 години

За *** Нинова отдавна съм изявил секс мераците си!За другата не бих си свалил панталона - много е постна!

293

Хейтъри

преди 13 години

Абе хейтъри, как не ви е срам? Бат Бойко дава 5 години от живота си и вкарва всички възможни сили и ресурси да си караме колите по европейски магистрали. Това не ви ли стига? Това не е ли целта на всяка една държава в преход? Ще видите че като завърши магистралите всички ще караме S-ки и A8-мици и ще пием скъпо, отлежало уиски...само магистралите ни трябват. Опа, ама то май Плевнелиев ги строи всъщност....

292

Анонимен

преди 13 години

ЧЕРВЕНИ И СИНИ ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ И ДА СВАЛИМЕ ГЕРБЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОСЛЕ ЩЕ ИМА И ЗА ВАШТЕ И НАШТЕ

291

Анонимен

преди 13 години

2009 година - по време на един от поредните митинги на новоизлюпената партия ГЕРБ, един *** оркестър решил да отиде да свири на проявата. Изпратили човек при Б.Борисов, Ц.Цветанов и Ц.Цачева да се разберат за парите.След 10 минути оня се връща."Ни става казаха ми щом си свирил идно времи на червенити, на нас не мой""А бе, *** смотан, ти що не злъга бе""Как да злъжа, бе те същити, познават ***"

290

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ са третокласни аматьорчета и това привидно не е проблем, но за отрицателно време съсипаха държавата и бизнеса. Явно и това не им стига. Проспаха Шенген, а в чужбина само се излагат като кифли. Единственото, което очаквам от тях е да си бият камшика и да изтеглят по-бързо.

289

mind twist

преди 13 години

И така, за итенските потребители - вие сами забележете, на какво сте подложени, само и само да бъде омаскарено правителството.

288

Анонимен

преди 13 години

Ами ,че Бойко Борисов още е член на БКП. Не виждам каква е разликата му със Станишев, освен, че Борисов е по нагъл и лъжлив. Той е и най-некадърният премиер.

287

Анонимен

преди 13 години

Гениален може да бъде не само ученият, гениален може да бъде и простакът. Да излъжеш 1,6 млна българи и да ги пуснеш по пързалката надолу се изисква огромна дарба.

286

Анонимен

преди 13 години

За година и осем месеца Боко не свърши нищо съществено, не направи никакви реформи, здравеопазването е в безобразно състояние, МВР- също, образованието е в канала, науката е натикана в кофата за смет, а културата в държавата ни е на ниво - културата на министъра Рашидов.

285

Анонимен

преди 13 години

ЧЕРВЕНИ И СИНИ ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ И ДА СВАЛИМЕ ГЕРБЗАЕДНО МОЖЕМЕ

284

Анонимен

преди 13 години

От ГЕРБ се бият в гърдите колко много са направили.А какво всъщност са направили? Говори се за спортни зали и магистрали. Всъщност има една спортна зала и 15 км магистрала, започната при комунистите.За сметка на това драстично се повишиха цените на основни храни и стоки. Говорим за драстично повишение на хляб, млечни продукти, олио. За оцеляването на човек трябват 500 лв. заплатите извън София са около 300. Например в Технополис, заплатите на продавачи и касиери в Търново са около 320 лв. Така е и в повечето вериги. Може ли някой да ми обясни как семейство с две деца, в които родителите получават общо около 700-800 лв. може да живее?

283

mind twist

преди 13 години

Така като гледате драскачите все пишат единични коментари, никой не ввзлиза в спор, пускат по едно ла*но и до там.

282

mind twist

преди 13 години

Ако имаше прожрачност в кой достъпва сайта, щяхте да видите че коментарите са от 1-2 *** драскачи най много. Даже ги мързи да си сменят никовете и все анонимен. А може и бот да праща предвареително написани простотии, просто ги слага по всички форуми.

281

Анонимен

преди 13 години

Верно е! Като беше кмет беше интересно! Пращаше мутрите да бият онези.....дето се опъваха за ***:) Като стана премиер излезнаха 500 подписа "фалшиви" Бокови:) Интересна работа! Че той не е ходил на работа:))))))))))))))

280

Анонимен

преди 13 години

Сега пак да извадят някое социологическо проучване как му бил растял рейтинга на ББ. Мразя я тази държава! Искам да се махна час по-скоро от тука и да не се върна никога! След като е потвърдено на 100% ,че разговорите са напълно автентични как имат очи нагли парцали да се показват пред хората????

279

за 284

преди 13 години

И аз имам запис на флашка как хамстера и янка ревнуват Бойко , но патрашката не иска да го вземе..........вика много се опраих от едни флашки и се отказвам...........

278

Анонимен

преди 13 години

Влезнах! Псуват Бойко и правителството! Къде да отида където не го псуват, защото навсякъде е така! Не искам Бойко да е мой премиер. ОСТАВКА СЕГА И НЕЗАБАВНО

277

Анонимен

преди 13 години

ЧЕРВЕНИ И СИНИ,СТИГА СМЕ БИЛИ РАЗЕДИНЕНИДА СВАЛИМЕ ГЕРБПОСЛЕ ПАК ЩЕ ИМА И ЗА ВАШТЕ И ЗА НАШТЕ

276

Анонимен

преди 13 години

Искам да изберем за президент: Бойко Борисов, или Ваньо Танов, или Димитър Пенев. Тези тримата само Желю Желев може да ги бие по простотия.

275

Анонимен

преди 13 години

Жал ми е за ББ. Тъкмо позалъже електората и БАМ излиза нов запис, който го разсипва още повече. Мисля, че до година косата му съвсем ще окапе...