192

Handel

преди 13 години

Преди известно време бях в Париж, късно вечерта се прибирахме с такси от кръчма. Внезапно пред таксито излезе полицай и застана на пътя с разперени ръце. Таксито спря и след няколко секунди голяма порта се отвори, две коли с флагчета излязоха и отпрашиха след което полицая се прибра и ни си продължихме. Оказа се че току що е минал германският канцлер (на официално посещение). И всичко това отне не-повече от 15 секунди. Но пък кой е германският канцлер да се мери с наш Бойко и еничарите му?

191

Анонимен

преди 13 години

ИЕГА ГО , А СЕГА ПЪТУВАЙТЕ КЪМ БОЯНА И КЪМ БАНКЯ , ЕТО ВЕЧЕ ЗАСТРЕЛЯХА ЧОВЕК НА БУЛ. БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ МАЛКО ......... КОГА ПРИЕХА НАРЕДБАТА , КОГА ВЗЕХА ДА ОТСТРЕЛВАТ НАРОДА

190

Анонимен

преди 13 години

Тиквеняк Първий към чукундуртите:Стреляйте наред!Лош матерял няма да остане!

189

Деян

преди 13 години

До 185: Да, бе... щото кортежа на Първанов (президенто) малко хора изпотрепа по калдаръмите на страната ни.

188

дако

преди 13 години

трепете наред и няма дасе плашите- гладен народ лесно се оправлява.

187

Държава на тишината

преди 13 години

Що за чудо става тук,В нашта мъничка държава.Тихо, не издавай звук,Че НСО сега минава.От джипа черен гледа картечар,Дали не диша някой тежко.Защото карат скъп товар,За да не му се случи нещо.Ах че наглост, някой се прокашля,Останал беше той без дъх,Но всяка волност се заплаща,Застреляха го като плъх!

186

Петров до 185

преди 13 години

Преди да отидеш да гласуваш за комунистите, или за когото и да е, помисли дали този някой ще промени тази наредба за НСО, ако спечели изборите. Защото, обикновенно, когато са в опозиция всички реват и плюят по закони и наредби приети от управляващите, но когато стигнат до власта забравят какво са критикували. С две думи прости - не ми хвали български политик! Не стават за нищо!

185

Болно, много болно

преди 13 години

Болно, много болно място става това DNES.bg. С всеки изминал ден. Даже, за мой ужас, днес по Нова телевизия цитираха лудите неграмотници от това място. Наистина, никакъв шанс няма тази държава с такъв народ. Единствено ме крепи надеждата, че 10 -15 психопата, които повръщат денонощно срещу ГЕРБ, са безсмислено жалко малцинство, но ужас е, когато почнат да им цитират простотиите по "националната" Нова телевизия. Спрете се нещастни плювачи неграмотни, и обективно вижте колко сте жалки.

184

Gazibarev

преди 13 години

НЕДОПУСТИМО Е ТОВА!!! ДО КОГА ШЕ ГИ ТЪРПИМЕ ТИЯ мутри ли са, куки ли са, кви са!?

183

някой си

преди 13 години

Правителството на Борисов е по некадърно и от това на СтанишевЖалко,но факт.

182

дедо

преди 13 години

Деца бегайте далече от тука.В таз страна гавазите станаа повеке от нази.Бегайте и се не вращайте.

181

...

преди 13 години

Е то е ясно, като те блъснат с колата, поне после идват да те застрелят, за да няма живи свидетели! :D

180

USA-та

преди 13 години

Ахахааа :-) Дечица, знаете ли колко американци си мечтаят за какъвто и да е инцидент с коли на `сикрет сървиз` ? При тях това е равнозначно на джакпот от тотото при нас. Готови са и даже на известна инвалидност, само и само да им се случи на тях.

179

Анонимен

преди 13 години

Доказано е,че Тиквофренията се влошава с времето и избива на унищожение!

178

Деян

преди 13 години

До 179 Не си прав. Там ти затварят устата с обезщетение. Но не сравнявай Онази охрана с тази 'охрана'. Онези няма да се замислят да стрелят. Тези ще произведат по три изстрела, първите 2 без да искат, докато си вадят оръжията, последния в небето или в главата на някое 'опасно животно', я човек, я гълъб.Чудя се, колко са адекватни, като си играят на страшни?

177

до 182

преди 13 години

А ти драги, чувал ли си че специалния режим на движение НЕ ИЗКЛЮЧВА ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТЯ , ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО СИГУРНОСТТА НА ОСТАНАЛИТЕ !!!

176

Handel

преди 13 години

До неграмотниците, които пишат за щатите. Преди 2-3 години един губернатор изблъска извън пътя някакъв пикап и после се оказа че колата на губернатора (нищо че е с буркан) се е движела с по-голяма от разрешената скорост. Направиха ги заедно със шофьора му на бъз и коприва! А тук Бойко и кимирсенчетата му ще ни газят и стрелят както им кефне. На първите избори отивам да гласувам за комунситите. Те крадяха но поне не ни стреляха!

175

някой си

преди 13 години

Дайте власт на простака и му гледайте сейра...Сега е ред на Борисов....гледайте.

174

Анонимен

преди 13 години

159Само провери да не е менте!Че тук в БГ могат да те литнат лесно,че уж си спечелила и да се окажеш в трафик на *** или по-лошо донор.Успех!Махай се ако наистина си спечелила.Винаги можеш да се върнеш,но не и да заминеш пак с такава карта.Втори път не се печели.Птичето веднъж каца на рамото.

173

До 179

преди 13 години

Ти чувал ли си за "специален режим на движение" и какво означава този термин?