529

boby

преди 13 години

Какво ще стане, ако обаче служителите на НСО застрелят невинен човек? Въпреки това, че уж са го пазили, като са стреляли? НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА ТАКАВА ВЛАСТ И ТАКИВА ПРАВА НА РАЗНИ ОХРАНИТЕЛЧЕТА! НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА СЕ ВЪРНЕ ТОТАЛИТАРНОТО ВРЕМЕ НА ТОТАЛИТАРНАТА ДЪРЖАВА! АЗ ОТКАЗВАМ ДА ЖИВЕЯ В ДЪРЖАВА, КЪДЕТО ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО ЗА ВЛАСТТА!!! Ако така продължават нещата, сигурен съм, че народа в тази държава няма да търпи дълго всичко това. Нека "законотворците" се замислят сериозно

528

boby

преди 13 години

Няма да забравим и това, че преди няколко години, същите гардове от НСО са охранявали и мутри! И близки до мутрите хора, като убития Боби Цанков. Може ли да се вярва на тези гора, гардовете на НСО, че няма да спекулират с дадената им власт и няма да застрелят някой невинен човек? НЕ! ТОВА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГО ТЪРПИМ В ТАЗИ ДЪРЖАВА! ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ, А ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА, КЪДЕТО ВСЕКИ ЕДИН ДЪРЖАВЕН ОХРАНИТЕЛ МОЖЕ ДА ЗАСТРЕЛЯ БЕЗНАКАЗАНО ВСЕКИ ЧОВЕК, КОЙТО МИНАВА НА ЗЕЛЕНО!

527

boby

преди 13 години

Аз не знам защо ги търпим още тия... Нали ние, хората, от нашите данъци им плащаме заплатите и на министрите и на депутатите и на НСО. И сега, като награда, ще могат да ни стрелят навсякъде по улиците!!! Това наистина е идиотщина, която само един *** бодигард може да я измисли! ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕСТВО И ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ! АКО НЕ ГИ ОТСТРАНИМ СЕГА, ЩЕ ГИ ОТСТРАНИМ СЛЕД 2 ГОДИНИ, АМА ТОГАВА ЩЕ Е ПО-ЛОШО ЗА ТЯХ!

526

boby

преди 13 години

С какво тези от НСО са с предимство? И защо, като нарушават Закона за движение по пътищата, някой друг го отнася, а на тях им се разминава? И ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ ВСИЧКО ТОВА? С какво живота на правоимащите - министри, депутати и други е по-важен от живота на едно семейство с малко дете? Те просто бързали - къде? Могат да застрелят невинен гражданин на улицата, защото оядения министър или депутат на задната седалка бърза при любовницата си ли? Или защото карат някоя мутра на среща...по бизнес.

525

до 557

преди 13 години

557добавен от: Яко момче, охрана преди 47 минутиДо оле затвори очичкиКолкото и да им обясняваш, все няма да те разберат каква е функцията на НСО. Народа не уважава никого и нищо и затова е на това дередже.--------------------Служителите от НСО също са част от Народа, следователно И ТЕ "не уважават никого и нищо" (В този случай им се дава право да погазват ЗДвП!) Официално!---А пък Оле затвори очички явно е служителка в НСО, щом толкова ги защитава

524

Анонимен

преди 13 години

Вчера сутрин стана ясно, че вече е престъпление да минеш на зелен светофар когато от някъде си идва кортеж на НСО БЕЗ ЗВУКОВ ИЛИ СВЕТЛИНЕН СИГНАЛ - Оле виж предаванията на бТВ от вчера сутрин....и тогава пак ме питай колко инциденти има по тяхна вина - ще ти отговоря нито един - те никога не са виновни...Спорен ден от мен - а ако искаш се замисли....

523

off

преди 13 години

Аха значи не само ще блъскат ами ще могат и да стрелят .Аз предлагам и ние да ги стреляме.

522

Анонимен

преди 13 години

Оле,ти сигурно си някой сержант постовак със зелени чорапи от НСО и се бориш да те повишат в първо офицерско звание?

521

Анонимен

преди 13 години

Нека ти обясня ситуацията такаИзвънградски двупосочен път с по една лента за движение с можество завои в полупланински терен. Срещу теб от завоя излиза кортежа като - обърни внимание на това - ПИЛОТНАТА КОЛА СЕ ДВИЖИ ПОЛОВИНАТА В НАСРЕЩНОТО ПЛАТНО !!!!!! Колко е времето за твоята реакция в случая?!?!? Ако няма банкет платното даби не хвръкваш в пропаст или се удряш челно във великия и безсмъртен служител на НСО ?!??

520

ВЛАСТ!

преди 13 години

НСО трябва не само да стреля, а и да бие. Всеки недоволен, неблагодарен, полуграмотен и безделничещ плъх трябва да бъде бит, докато се научи на ред и дисциплина.

519

До 547

преди 13 години

Аз имах "честта и удоволствието" да срещна един такъв кортеж преди години. Разминах се "само" с разбита предница на ЛАДА НИВА !!! Пожелавам ти да имаш същия късмет като моя. Тогава ще знаеш истинското усещане какво да срещнеш "професионалистите" - но недей кара срещу тях - вече може да стрелят по теб....

518

Анонимен

преди 13 години

Не виждам проблем ако охраняваните от НСО са президентът на Република България и съпругата му, председателят на Народното събрание, министър-председателят, вицепрезидентът и главният прокурор...дотук - добре, да се използва оръжие - добре...Но НСО да използва оръжие за да защити Ахмед Доган - НЕ! (кой ли ме пита...)

517

до оле затвори.....

преди 13 години

Оле затвори очички, ти явно си много проста ***! Ясно е че служби от подобен род имат право да носят оръжие....не си открила ти топлата вода! Нещата, които си писала в коментар 545 са така, но значи ли това, че трябва да бъде стреляно по колите на тези нарушители? Та нали имаме Закон за движение по пътищата! Хайде да видим сега, как ще се увеличат своеволията на НСО срещу обикновения гражданин и ще бъдат определени като представляващи опасност за охранявания и околните! Много си ***

516

Яко момче, охрана

преди 13 години

До оле затвори очичкиКолкото и да им обясняваш, все няма да те разберат каква е функцията на НСО. Народа не уважава никого и нищо и затова е на това дередже.

515

до 547

преди 13 години

до Оле затвори очички, всичко ,което си написал важи с пълна сила за служителите на НСО. Познавам доста от тях. И със собствените си коли се държат по същия начин.Обясни това на хората, които са пострадали заради Аню, защото не са реагирали в 3 -те секунди.

514

До 551 от Доктор

преди 13 години

Оле, извинявам се за неволната грешка. Луда за връзване е особата с затворените очички.

513

РПГ

преди 13 години

Предвижда, ли се в наредбата "преминаващите коли" да отговорят на огъня по адекватен начин за да могат да намалят размера на щетите, които и без това не се покриват от гражданската отговорност.

512

до 549

преди 13 години

Вече съм писал,че "оле" и "Оле затвори очички" са две различни личности.Грешката е разбираема,защото често се плагиатства в коментарите.

511

умникът

преди 13 години

оле затвори очички-може ли аз сега да те питам-правиш ли разлика между наредба и закон? защото става дума за наредба,която всеки си пише както му е изгодно.А ти явно така си живееш-със затворени очи и не виждаш какво става около теб.А и не можеш да съдиш за акъла на другите,преди да оцениш собствения си

510

Доктор

преди 13 години

Оле, недей да ходиш на лекар. Няма да ти помогне. Да, навсякъде има мутри, но чак пък мутри с изключително право да стрелят по собствена преценка?