34

Боби

преди 13 години

Това е целта и на предновогодишната промяна на стажа и възрастта за пенсиониране -да има по-малко пенсионери, които обаче преди товада са пълнили касичката на НОИ.

33

-

преди 13 години

И бащата на мой познат почина на работното си място,в завод,ремонтираше машини.Получил инфаркт и дотам.На 63 години.Много трудолюбив човек и така и не доживя на старини да се порадва на пенсия,да си почине и да си доизживее старините спокойно.Такъв ни направиха живота управляващите-на две работи да ходиш и пак да не ти стигат и то за основни нужди!

32

mretee

преди 13 години

ahaha mrete ve gadove mrusni!

31

dsf

преди 13 години

molqvi se ne pi6ete nebivalici,molqvi se poomislete s tezi glavi za6toto pi6ete pi6ete i ne se zamislqte ..sveta se sriva hora stavat nebivalici neznaino ot k1de i za6to..

30

P

преди 13 години

Моите съболезнования на роднините и колегите на учителя. Жалко, че доживяхме това време - да умираме по работните си места. Стреса е голям, особено за учителите. А дацата как ще го преживеят тоя факт - не ми се мисли. Така осакатяваме и тяхната психика. Време е да се вземат решителни мерки за промяна на пенсионната възраст - във всички професии има стрес, а заедно със стреса за ежедневното оцеляване - става страшно бреме. Бог да ни е на помощ!

29

Анонимен

преди 13 години

Господ да го прости човека! Сега е на едно по-добро място! Ама да му мислим ние живите какво ни чака и как такива новини ще станат ежедневие! :-(( Преди години еднамоя колежка почина така. Прилошало и както си била на бюрото и докато някой реагира... :-((

28

-

преди 13 години

Няма мисъл да ни одържкат пари за пенсия. Да си дават парите на хората, който е разумен ще си ги внася. Така ако пести по 100лв на месец за 30 години ще има влог от 36000лв + лихви. След това всеки ще си прецени по колко и как да харчи. При нещастни случай като този няма да се облагодетелстват ***, а децата на човека. Поклон пред всички които все още са учители.

27

Всичко за тях

преди 13 години

ГЕРБ ей таак се опитва да ни избие всичките, без дани дават и пукната пара!

26

Това е пътят

преди 13 години

Пореден нагледен пример за рефективността на пенсионната реформа при справяне с безработицата.

25

Анонимен

преди 13 години

Daskalite stachkuvaha,ama drugarya Oresharski im razvali sedyankata.

24

Темерут

преди 13 години

Бог да го прости учителя! До там ни докараха, да мрем по работните си места...

23

Анонимен

преди 13 години

бедна ни е фантазията кво ни чака ,разграбиха промищленост,дариха баанки,унищожиха селското стопанство,прокудиха млади и кадърни хора,останахме послушните овчици и *** дето ги носим на гърба сиа като спрат помощите и парите за тях , щото и това време иде ,щесе сетим за ставащото в албания ,косово и други племена в 19 век,ние си отиваме и без да помага природата ние си избрахме пътя -мизерия,глад и безработица

22

Анонимен

преди 13 години

Стачкуваха, стачкуваха... ама помниш ли какъв беше реултатът? Една голяма нула! Освен това цялото общество ги оплю. Е при такова положение защо да стачкуват отново?

21

Вяра

преди 13 години

Бог да го прости! Дано е в Рая и почива в мир! Поклон!

20

до 7

преди 13 години

Ми даскалите що не стачкуват, що не си търсят правата???? Или катаджиите трябва да стачкуват вместо тях, а??????

19

Анонимен

преди 13 години

Haide na typite komentari kakto vinagi. Az zapochvam da si mislia che ste na shtat v dnes.bg da im pylnite komentarite s gluposti.. kolko vi plashtata da doida i az:D

18

Ани

преди 13 години

Съболезнования на близките на починалия! Не само учителите трябва да се пенсионират по-рано, а всички! Стресът е при всички професии, а който смята, че може да работи- нека да остане да работи!

17

Боко Тиквата

преди 13 години

Ще му излапам пенсийката на този даскал, екстра, че не доживя да си я харчи..и ще вдигна възрастта за пенсиониране на 70 години, да внасяте до гроб данъци и осигуровки.

16

ученик

преди 13 години

В училището днес беше много тежък ден почти всички плачеха дори и учителите. В часовете не се правеше почти нищо, жалко че един добър учител си отиде. Всички много го обичахме, дори и да му пречихме в час. ;((

15

Анонимен

преди 13 години

Да свикват децата,това е бъдещето,да мрем по работните места.