198

до турците !

преди 13 години

Прочетете коментар 165 и си помислете,има много логика в това!

197

Анонимен

преди 13 години

А бе що ша му бутат на човечеца барбекюто.Това дискриминация на етническа основа.Искат да узаконят *** къщи а на другите ще събарят.Това ако не е дискриминация здраве му кажи.Що не пратят булдозери в *** махали?*** имат право на всичко.Да *** извиняват свестните сред тях/има и такива/,ама повечето си знаят,че като ревнат никой не ги закача.За това станаха толока нагли.Преди работеха и не смееха да гъкнат ама имаше ред.Сега при тая *** "демокрация" си веят байряка.

196

Анонимен

преди 13 години

до 195,и аз мисля като теб ,вземем да се ориентираме към Нова Зеландия

195

гурбетчия

преди 13 години

Възхищавам се на евреите!Малобройна нация,но достойна за уважение!Проследиха в цял свят немските нацисти,намериха ги и ги унищожиха!Грешката им е,че ги убиха,това е най-бързата и безболезнена смърт,а трябваше да ги осакатяват и измъчват!*** трябва да се наказват докато са живи,а не да се чака "Господ" да ги накаже,нито пък съда,защото в затворите сега е като в хотел!Какво направихме ние турците срещу *** от ДПС,които са не по-малко виновни от българските *** за възродителния пр.?!

194

Анонимен

преди 13 години

ako i tuhli4ka syborqh pak biwa

193

Анонимен

преди 13 години

СИГУРНО В *** ТИ Е ВЛИЗАЛО

192

Фен

преди 13 години

едно барбекю по малко хаха ми той си има десетки барбекюта из родопите и не само там, и ще продължи да си яде кебабчета, ние да му мислим

191

SP

преди 13 години

Ох, най-после да се успокоя! Това барбекю ми беше много голям проблем, сега вече всичко е законно....

190

Фен

преди 13 години

Кои според вас са най-богатите политици в България? Безспорно един от най-богатите е Ахмед Доган, макар че е много трудно да се проследят парите му. Пълно е с богати турски предприемачи у нас, чийто бизнес спокойно може да се измери с повече от 1 млрд. евро годишно. Техният бизнес получава цялата протекция на ДПС. На този фон имотите на Доган или горската му афера изглеждат наистина жалки. Доган не е по-беден според мен от Васко Божков. Има обаче една разлика - докато единият плаща на политическите си лобита, Доган получава срещу лобирането и не плаща на никого за прокарване на своите интереси. Никой не знае какво притежава той навън, в чужбина, без да става дума за Турция.

189

до 192

преди 13 години

Бяха изчислили някакви пичове, които се бяха захванали да разберат какво е състоянието на Доган. В акции, имущество и суха пара състоянието му възлизало на около милиард лева. А сега нека му бутат барбекюто. Жалки ***! Хептен взеха хората за мезе!

188

Анонимен

преди 13 години

всеки що годе нормален българин трябва да бяга от тук защото е плъзнала страшна зараза на глупостта и трябва да останат някъде по света поне малко нормални представители на нашето племе за да се възродим отново при по добри условия за живот.

187

Гацо

преди 13 години

Статията трябваше да бъде озаглавена Доган накара робите да зъборят барбекюто което не му харесваше а и се бе вмирисало от печене на свинско месо . Така щеще да е актуална а и дефакто в момента сме под ново турскокомунистическо робство като за патрон ни туриха за патрон Бъфи Тиквоф . Интересното е кога ще изметем тази *** .

186

Анонимен

преди 13 години

Най голямата и единствената незаконност на Доган беше това барбекю. Сега какво ще можем да говорим срещу него.

185

смеххххх

преди 13 години

Богати хора в бедна България колкото искате. С един Доган повече или по-малко все тая. За разлика от другите милионери обаче, Ахмед Доган има нещо, което другите нямат. Той е добре при всяка власт. Той е човекът в сянка, който управлява чрез Борисов, и който не го е разбрал е или прекалено наивен или голям идеалист.Доган е богат много повече, отколкото ние си мислим, или властта предполага.

184

БУДАЛА

преди 13 години

Ахмедчо има яхти за стотици хиляди, има палати в родопите, муха го ухапала с това барбекю което се събаря пак с наши пари. Почти няма бизнесмен в България, който да не е зависим от неговата воля. И който да направи нещо против неговата воля.

183

до 188

преди 13 години

Наистина е най-хитрият. Не пречи че е турчин, само да работеше в полза на държавата. И това стига.

182

антиЕС

преди 13 години

вече започвам да се питам какво още правя в АБСУРДИСТАН

181

Анонимен

преди 13 години

Най-хитрия политик през всичките години на прехода.Жалко, че не е българин и не работи за България.

180

Анонимен

преди 13 години

това за което му търсят сметка е достойно за комедиен сериал.просто гледам и не вярвам докъде стигна простотията и наглостта на герб.доган обра милиони от българия какво барбекю бе хора.опомни се народе ей!!!

179

Не сме народ а мърша

преди 13 години

Гответе се за следващите мащабни наказателни акции: - на Йоско ще бъде конфискуван в полза на държавата смачкания джип, с който затри некакви си двама ратаи, - на Гоце ще му бъде отнета в полза на държавата с помоща на спец-частите стара ловна пушка- на Лупи ще му бъдат принудително отнети в полза на държавата пропуските за официалнта трибуна и за КремиковциДа живей тази велика овча държава!