8

Анонимен

преди 13 години

Ето сега е момента : с един удар два заека ! Уорлик дава совалката "Дискавъри" на правителството ,то се натоварва заедно с него ,поема с еднопосочен билет и стават първите заселници -българи на Луната.

7

niama

преди 13 години

Ти ако можеш няколко десетки манг-ла да катаплтураш ;))))

6

До Гошо Тъпото

преди 13 години

Тъпо, 2222 м. е твърде голяма височина за поставянето на катапулта. Намери по-ниско място за площадката за излитане, защото може да подминеш орбитата на Луната и да хванеш за Марс!

5

Doktorcheto

преди 13 години

Е, сега македонците ще си видят земята отблизо :)))

4

LEO

преди 13 години

Нормално е когато луната се доближи да има някакви катаклизми с природата. Всека пак от атмосферата до океаните почти всичко зависи от нея.Приливи - отливи. Бури, урагани, понякога и земетресения.

3

Гошо Тъпото

преди 13 години

Сегса е момента да се...катапултирам успешно на Луната и да видя Земята отвисоко.Катапулта съм го качил на 2222 метра на един връх в Стара планина.Обратно ще се върна със следващата лунна експедиция на американците;последната беше преди 40-сет години.

2

Чукундур

преди 13 години

Министър Николай Младенов е разпоредил да бъде открито българско посолство на Луната, което ще бъде гарант за задздравяването на връзките между държавата на Българите и държавата на Лунатиците. Външната министърка на Луната - Месечина Лунска пък е изпратила нота, заради повишената кражба на кратери от страна на български роми, незаконно пребиваващи на територията на Република Луна.

1

??/

преди 13 години

idva kraq na sveta,do onzi den padaha ptici ot nebeto,v4era nqkakvo pristani6te pobelqlo ot umrqla riba spored men tova ne sa normalni ne6ta????//