152

Разумен

преди 13 години

Мога да разбера гледната ти точка, обаче кое е по-жалко и по-лошо ?Да топваш някое куче в водата, или да плюеш на историята си и бита си, за да се харесаш на някого ? :)Ако догодина някоя друга организация ревне, че кукерите вдигат нездавословно много шум, и плашат децата ( ах тези психически травми в крехка възраст ! ) и тях ли ще забраним и ще обявим извън закона ? :D

151

Ей

преди 13 години

Правя сациално проучване: КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ОГРАНИЧЕН, ЗА ДА МИСЛИШ ЧЕ САМО КУЧЕТО Е ЖИВОТНО? Хайде зомби-кучкари пишете минуси.

150

Анонимен

преди 13 години

Разумен, имаш право, и някои от другите страни си имат лоши традиции - избиване на делфини, корида, но ние сме зле във всяко едно отношение и продължаваме да показваме негативните страни на родна България.

149

ор

преди 13 години

Преди години питали един общинар, как скопява, кастрира кучетата, а той отговорил: Взимам две плътни червени тухли, по една, във всяка ръка, замахвам и ги срещам, върху тестисите на кучето! Ама не боли ли? - бил вторият въпрос. Боли страшно, ако палците, са от вътрешните страни на тухлите!

148

Разумен

преди 13 години

Ами, тези 80 страни да гледат себе си, защото ако се поинтересуваш, ще видиш че няма народ без подобни ( че и по-гадни обичаи ). Само дето, когато става дума за техните традиции, си ги бранят.А и второ... от кога трябва да ни пука кой какво мисли ? Мога да ти изброя 200 доста по-сериозни причини светът да има ниско мнение за нас, и да се отнася с подозрение към българите, топването в вода на някое псе далеч не ни е проблема...

147

Гласувай

преди 13 години

избирам : да ме тричат + да ми отрежат топките --

146

dolls

преди 13 години

Еми трябва да се вдига медиен шум да, иначе нищо няма да се реши в нашата държава. А 80 страни ни мислят за варвари, заради едно село.

145

тричко

преди 13 години

нас ни тричат всеки ден ,те за кучетата ми се възпаляват, съгласен съм да ме тричат един път в годината , но да подобрят живота .ще направя тази саможертва.

144

Анонимен

преди 13 години

кой е невинен, братята малтретиращи кучета в селото ли?

143

Ф.С.В

преди 13 години

Не,ние размишляваме относно този стар български обичай за здраве ----Според мен българин е измислил хеликоптера

142

Разумен

преди 13 години

dolls, щото заради тъпотии като тази, страдат невинни хора, и се вдига медиен шум за глупости

141

dolls

преди 13 години

Като не ви дреме за мъките на невинни животни, какво спамите тук се чудя? Темата е за защита на животните, а след като не ви вълнува има още много теми в сайта.Много хора без работа има и от скука се заяждат безмислено.

140

Анонимен

преди 13 години

Абе хора,това,че трябва да се намалят бездомните кучета не означава,че трябва да ги тричаме.

139

Ру

преди 13 години

до 133 . А мислиш ли , че като му режат топките му е гот , а . Искаш ли да пробваш . Или това е от любов към животните .

138

Анонимен

преди 13 години

Тровене му е майката на тези ***.

137

Разумен

преди 13 години

А ти 138, *** безподобен, явно не си виждал как се стриже овца, та говориш тъпотии.Ще ти дам подсказка - не я пръскат с лаландулов спирт зад ушите, и не я питат как е прекарала уикенда :D

136

Gabrovo

преди 13 години

Vsi4ki ky4eta v peshta!

135

tarbuh

преди 13 години

Човек > животно. Който мисли обратното, също е животно... Моля съберете гадните *** по домовете си и си ги гледайте там. Нищо против тях нямам, но не искам да ме лаят и да ми скачат без причина в тъмното. Съберете си ги и си ги гледайте с ВАШИТЕ пари.

134

Анонимен

преди 13 години

Абе разумен ти наред ли си?Това сравнение с овцата изби рибата,все едно теб да те било като си подстригваш косата!Абе мислете малко преди да пишете простотии бе!

133

Анонимен

преди 13 години

хаха много "разумни" хора тука бе