199

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Че кой ще ти ги даде тия години?Тръгваш си сега, щото знаем че нищо няма да направиш!

198

това

преди 13 години

си е чиста проба заявка за още един мандата от преди нея имаме обещан завод за ***, аз предлагам поне едно обещание да се изпълни, преди да си точим зъбите за повечко мандати... с какво е обосновано вдигането на данъците в София ? ще стане по-чиста ли ? или с по-малко дупки по улиците ? или просто ще потънат пак кой знае къде тези пари...

197

Хм

преди 13 години

Фандъкова, Фандъковаааааааааааа... тая мантра я слушаме от 20 години...ПРЕСТАНИ ДА НИ ХАРЧИШ ПАРИТЕ ЗА ТИЯ ***!!! Обяви един полицейски ден, пусни ловджийските дружинки да избият *** и готово!!! За моите деца няма градинки, няма паркове, те за *** приюти ше строят!!!ДВГНЧКМВГЗ!!!

196

чичо Чочко

преди 13 години

Че има ли някой разумен, който да гласува за ГЕРБ на предстоящите избори, камо ли да Ви чака нови 3 или 4 години да разрушавате?

195

Анонимен

преди 13 години

Миналата година ни асфалтираха улицата,която не беше пипана откакто е построен блока-20 тина години.Снимах я от балкона за спомен-без коли и с гладък черен асфалт.Доволна съм!До сега на всичките ни жалби се отговаряше:Няма пари,друг път.

194

Обещавко

преди 13 години

Обещавам след три години да си платя всички данъци и сметки - парно, ток, вода, винетки, билети за градски транспорт, смет, сгради и, разбира се - данък върху доходите, че защо пък не и ДДС...

193

до :)) продължение

преди 13 години

Не трудно - нито за тротоарите, за количките, за изкуството, кошчетата, уличните лампи - ако има работещо общество. Къде отиват парите - отиват в управляващите, техните приятели, фирми, близки, свои хора, паразитни службици, паразитни служители. Има изградена една цяла нова класа - политици, бюрократи в администрацията, професионални нагаждачи и използвачи, бивши другари, които знаят че "нашите" никога няма да ги изоставят. Държава няма. Има някакъв феодализъм на администрацията.

192

:)

преди 13 години

До Dedo Ivan"Ми те за 3 години ще ни изядат ***, каке!!! Размножавнето им може да се опише с геометрична прогресия "- как хубаво си го казал :)Колко е абсурдно обещанието на "кака" Фъндъкова.... да дойде пред блока да ги преброи, че са сигурно 50 кучета....ще видя дали ще се справи АКО НЕ МЕ ИЗЯДАТ!!! Успех "каке"!!! Дано този пъ си спазиш обещанието!

191

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ ЗАВИНАГИ!

190

ввв

преди 13 години

оооооох,други е трябвало да бъдат кастрирани навреметооооо....и сега нямаше да има толкова ***,включително на ръководни поставе...

189

Анонимен

преди 13 години

А дупките до колко години? 30 ?

188

до 188

преди 13 години

Хората дето са нахапани са ЕЛЕКТОРАТ (лош материал), а кучето е най-добрият приятел на ЧОВЕКА (тиквата)

187

митака

преди 13 години

Я по-добре тая женица да си се връща там в училището и да не се занимава с неща дето,ама хич не са й ясни.То това го обеща и министър Найденов,ама взе че стана министър и сега Фандъкова ще трябва да се заема,а помните ли преди колко време беше това обещание...

186

боби

преди 13 години

Трябва да си много зле, за да ни накараш с умиление да си спомняме за лъжеца /евродепутат/ Софиянски.

185

айде оди си ма!

преди 13 години

Ше решиш проблема, да ти се изкензам на перуката..Смотанячка помислила се за някаква...

184

Анонимен

преди 13 години

"Проблемът с бездомните кучета е един от най-трудно решимите, защото става въпрос за живи същества, свързан е с повече търпение. Насочили сме сериозни усилия към комплексното му решаванe"В Пловив преди десетина години си бяха решили перфектно въпроса за отрицателно време.Ама в София много папо има покрай кучетата за верни хора - преди на Софиянски, сега на ГЕЙБ!Та затова и трябват години на марионетката - още малко да осмуче!Били живи същества - а хората дето са нахапани, те какво са?

183

:)) продължение

преди 13 години

Толкова ли е скъпо да се измажат старите катерушки по детските площадки, ако няма пари за нови? Толкова ли е скъпо да се поставят кошчета, улични лампи? Толкова ли е трудно по парковете да се постави изкуство? Има толкова много млади творци, които с радост биха помогнали. Къде отиват парите от местните данъци, които плащаме? Кога ще имаме тротоари със скосявания при пешеходните пътеки, така че да могат да преминават свободно майки с колички, инвалиди, хора с куфари на колелца.

182

Анонимен

преди 13 години

Ще чакате 3 години, щото като гласувахте подкрепихте популизма, простотията и некадърността. Ха сега си ги гледайте и им се радвайте. И другия път умната!

181

Охапана от кучета

преди 13 години

Ами я отидете във Факултета - тонове с ***! Еми организирай ги тия *** ***, другарко Ф. Един фандък интелигентност - нема такова животно!

180

Охапана от кучета

преди 13 години

Не мога да разбера защо трябва да чакаме 3 години!!! Тая май иска поне още един мандат - даскалица проста! Отивай да учиш децата *** овца ***!Не ставаш за кмет!