67

Анонимен

преди 13 години

Кадафи беше пръв приятел с комитата, така че смело го записвам комунист за отстрел.

66

за 65

преди 13 години

Че да не бяха 2 партиите , една си беше, че и в конситуцията си го пишеше......... не съм анти-комунист , използвах ги............много им здраве, никога не съм се вързвал на глупостите им

65

от 50

преди 13 години

до 64 ааа синко номера с "имаше една партия", "беше задължително" и незнам си още какво вече не минава. прекалено е изтъркан и никой не му се връзва. така че деца на друг ги разправяйте тея приказки за това колко сте свободо мислещи и какви велики :D:D:D анти-комунисти сте.

64

за 62

преди 13 години

Не са виновни те - имаше една партия само , която ни клатеше с ЧЛЕН ПЪРВИ........а за пазенето не съм сигурен, моята кножка месец след 10 ноември я хвърлих и не съжалявам, само *** можеше да им вярва в глупостите за комунизъм и пр. ...............пък ако не беше член си оставаш *** работник.........знаеш как беше , без морал, моля

63

за кретена 49,52

преди 13 години

От всичко това е вярно, че си само кръгъл ***..........дали български е спорно, понеже червените кратуни не могат да бъдат причислени към нас, българите.........а в Старбъкс не си бил никога, кафето е супер ..............пожелавам ти вместо да ходиш на село да копаш някой път да пиеш едно кафе там : ==================================================================От САЩ без любов...........:))

62

от 50

преди 13 години

супер сте *** деца мои. кадафи е комунист толкова, колкото аз съм летял в космоса. ама как само се правите на големите демократи, на големите анти-комунисти, а родителите ви от своя страна още си пазят партийните книжки. хахаха пародията е пълна. смехът е голям. и е за ваша сметка. хахаххаха

61

Патриот

преди 13 години

Либийците каза едно голямо НЕ МЕРСИ НА АМЕРИКАНСКАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" ПРЕДПОЧИТАМЕ ОРИГИНАЛА!

60

Киро пора

преди 13 години

жалко че нямаме военни кораби та да пратим и ние едно нали патенца

59

Анонимен

преди 13 години

Франция квартал на Орландовци ли е?

58

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Дами и господа, аз съм Български *** в САЩ.Да живее маимунско евреиския американски народ,

57

klo6ar

преди 13 години

до 50просто е *** - комунист. Кви ли не ги раждат слуЖебните срещи. Тука си имаме дисиденти десари...

56

ЦОКО-ЦОКА

преди 13 години

премахнете коменатарите изумявам се от прости гадулки...няма да се оправи тоя народ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

55

revlio

преди 13 години

до 51 ..чакай да навивам жена ми че ако се помоткаме още малко и купон няма да има аз вече се нашмулих между другото

54

revlio

преди 13 години

ДО 50..ами какъв е бе *** нима забрави кога викахте другаря кадафи и братския либийски народ тръгнал по пътя социализъмът нима забрави как тичахте да му се мазните или вие пак се боядисах те отново ей и от майките ще се отречете ама какво се учудвам той Матросов предал баща си що да не се отречете от другаря Кадафи ами да ви лустрирваме вече явно така и така се отричате който ПЛЮЕ ТРИ ПЪТИ ПУБЛИЧНО ПО ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ ЩЕ МУ ПРОСТИМ

53

genadi

преди 13 години

Кадафи е евреин- майка му е еврейка! Как си мислите, че гнусният *** безнаказано разиграваше цял свят? Просто на либийците им писна да бъдат разигравани от гнусното *** псе!

52

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Дами и господа, аз съм Български ***.Еспресото на Starbucks coffee,се прави само от 100 % негърски лаина, вкусно и ароматно и е само около 50 грама .Всичко в гетото САЩ е *** внос от китаи.Ние българскитецървул *** обичаме да пазаруваме в трифтовете-тоест магазини за 10-употреба дрехи ,щот са евтини,скъсани и носени.

51

за 47

преди 13 години

До лондон бридж , моно яко било.............барманите имали карфици вместо обици :)

50

Анонимен

преди 13 години

някъде по-долу прочетох,ч е кадафи бил комунист. :D:D:D:D:D божееее, боже. това само доказва колко сте жалки и безсилни. хахахха ако кадафи е комунист, то аз съм багер. май наистина много пропаднали хорица драскат тука, щом всичко го свързват с комунизъм. алооо 21 век сме. 2011година. какъв комунизъм какви пет лева. аре лека ***.

49

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Дами и господа, аз съм Български ***,живее в гетото САЩ и работя в STARBUCKS-Кафе .Обичам САЩ защото населението се състои само от *** като мен,а президента е велика маимуна.

48

STARBUCKS-USA

преди 13 години

до 43 Това момче се вманячило в моя ник STARBUCKS-USA,ама се чудя зашо го свързва със Starbucks coffee. А еспресото на Starbucks coffee,се прави само от 100 % арабика,вкусно и ароматно. Затова може би не е по вкуса на българина.