101

Анонимен

преди 13 години

106 само ще ти кажа че всички филми на Оскарите сега са монтирани на МАК, Да не говрим за ПИКСАР, която е на Стив Джобс! Музикалния бизнес също. Фотографите също. Архитектурата почти половината. 3Д Все повече с програми като Модо.

100

Анонимен

преди 13 години

Сектанти успокойте се :). Идете и си намерете по една жена, мислете за семейство, деца...Не бъдете толкоз елеметарни :)

99

DoVas

преди 13 години

Истината е в Windows 7 Mobile, сигурността и е в пъти по-добра от превъзхваления Android.

98

Анонимен

преди 13 години

103-ти, ти ако се имаш за професионалист щото ползваш Мак за емайли, скайп и Уеб, нормално е да те кефи Мак-а много. Само не забравяй, че има и такива про, които ...Абе що се занимавам с кухарки.

97

izne

преди 13 години

до 101:Точно за това си говорим!Мисля, че тези хора тук освен всичко друго, не правят разлика м/у телефон с Android и Android като платформа.Простолюдието говори покъртителни глупости и не си дава сметка колко далече от истината всъщност е. Нека му е кисело гроздето! Нека имат вируси! Нека се измъчват със любимият си Android. Уважавам избора им, но нека не си говорим глупости :DОсвен това, видяхте ли новият iPad 2?Двуядрен, с камерки, 9 пъти по-бърза графика: apple/ipad :P

96

Анонимен

преди 13 години

Е много е гадно да ти кажат , че си се минал с избора си и телефона ти е бъкан със шпионски вируси! Не лесна да кажеш минах се глупаво, заради това че се скръндзих да си купя Айфон!

95

Анонимен

преди 13 години

100 явно никак не разбираш от компютри , щом най добрия ПРО лаптоп ти пречи! Как на целият свят професионалисти им е лщбим а на теб ти пречи??? 98 не пожелавай такива неща на никой, щото пожеланията се връщат като бумеранг! Ако не беше този човек с желанието си да вкара във всеки дом персонален компютър, сега нямаше да пишеш в този форум!

94

izne

преди 13 години

до 89:Извинявай, ти да не си от миналото?"когато HTC правиха умни телефони Apple дори идея нямаха"Моля те ПОКАЖИ МИ кога HTC са правили нещо съществено преди iPhone (2007) ?По мое мнение, през 2007-*** когато се появи първият iPhone, имаше голяма част хора който не го възприеха и дори се смяха, че нямал копчета. После, след като всички се убедиха в пазарния успех на продукта, започнаха да го копират. Да, УБЕДЕН съм, че Android е НЕДОРАСЛА софтуерна платформа!

93

Анонимен

преди 13 години

Ако не беше изкарал Стив Джобс 2007 Айфона-въобще нямаше да водите спора дали имитациите са ви по-добри!!! Ни операциони системи като Андроид, ни приложения и Ап сторове, ни тъч дисплеи ни такава визия за телефон!!! Щяхте да си цукате по малките бутончета тип оризови зрънца на малките дисплейчета и да се кефите най-много на музика!

92

Анонимен

преди 13 години

Имам СЛУЖЕБЕН MacBookPro и го ползвам от година и половина. Чесно да ти кажа, ако не ми е служебен небих го ползвал. Причините са много, но не тук е мястото да ти ги обяснявам. А относно мнението ти че ThinkPad е дръвце, няма какво да кажа, просто защото кометарът ти говори колко зле си :)

91

izne

преди 13 години

до 90,Мисля, че въобще не си запознат със статистиките. Нима се опитваш да ми кажеш, че Android "Store"-a е с повече на брой приложения ? Знам, че ти е по-лесно да живееш в измислен свят, но това не ти дава право да "проповядваш" лъжите с които си свикнал да живееш.От целия ти коментар (заедно с другите *** коментари по темата), човек може прекрасно добре да види кой се чувства набутан :)Определено не са хората с Apple, които изглежда никак не са дребнави като "вас".

90

Анонимен

преди 13 години

Сега Гурото след като умре от рак, сектантите ще пристъпят към масови, групови самоубийства :)

89

Анонимен

преди 13 години

твоя Тхинк Пад първо струва колкото добър Мак бук Про-второ е далллеч от лаптопите на Епъл! Абе разбирам че повечето тука не могат и не искат да проумеят че работят на дръвца, за които не са дали малко и че има нещо по-добро за което не знаят абсолютно нищо-само слухове!

88

Анонимен

преди 13 години

Добре бе ползвайте си корейските сапунерки с Андроид пълен с вируси и си мислете колко сте върха и сте минали тънко! Или пък Нокиа с Майкрософт вече дето и двете си подадоха ръка щото хвърчат към дъното! Аз ще си се "мъча" на "скапания" Айфон! Приятен ден!

87

Анонимен

преди 13 години

Няма да навлизам в технически спорове кой, колко, какво, защо...Само ще кажа на "баровците" и супер-мега-гига "успелите" i......, че моят ThinkPad x201 струва грубо 4000лв, iили почти колкото всичките глупости на i.....събрани заедно. Ако ще си говорим за пари, щото гледам това е основното за имащите се за "успели" за които успял човек е този който има i....То, толкоз ви е и акъла.

86

Анонимен

преди 13 години

В съвремения свят нещата се делят не по това как си облечен а каква техника ползваш! Наистина е много определящо за отсрещната страна какъв телефон има! Това говори колко е на ти с техниката , колко вкус има, дали му прав или не му прваи впечетление лошата изработка материали и операционна среда! Целият прогресивен богат западен свят е избрал Епъл продуктите, защото е имал избор да определя. Да ползваш имитация и да казваш , че е по добра е наивно и глупаво като позиция! Единствено е по-евтино!

85

Анонимен

преди 13 години

iТиквите сега получават душевен оргазъм..п.с.То за друг едва ли са си мечтали

84

Анонимен

преди 13 години

И междудругото HTC са телефони на google!!!сам се сещай за какво става дума.има една поговорка,че се рекламират неща които не вървят!е аз реклама на HTC не съм виждал още за сметка на IPhone !

83

Анонимен

преди 13 години

човек като ви чете всички ще остане с впечатление, че това българите сме най-богати на света ... всеки се хвали колко много пари има и колко са жалки тези които нямат пари. Англичаните имат много думи за показност и вулгарност и смятат за изключително грозно да говорят за пари, но бай-*** още не е дорасал до този манталитет. Бай ви *** иска всички да видят колко е богат, защото само той си знае колко е беден.

82

Анонимен

преди 13 години

до 88:нещо много си се объркал относно приложенията в андроид маркета!както по рано казах там има над 500 000 и то безплатни!!!което не важи за IPhone.незнам на кого му е кисело гроздето но знам,че 95% от хората които са си купили IPhone в България си скубят косите!Немисля,че ти правиш исключение.Всеки трябва да скача според тоягата.Да не говорим пък,че повечето притежатели на IPhone в БГ са с реплики за по 100-200лв.!!!Може до утре да си избивате комплексите но е вакт че сте се прекарали!