119

до 118

преди 13 години

една хубава приказка благодарим :)

118

Анонимен

преди 13 години

Боже,колко мъка има по земите български.Къв Шенген ,кви пет лева бе селяни??

117

Анонимен

преди 13 години

Най-важната мярка е отстраняване на Цецо-Лъжецо, а тя липсва в списъка!Какво доверие ще ни има Германия с такъв министър?

116

Истината

преди 13 години

Българи! Честит празник, бъдете живи и здрави, и стига сте мрънкали. Никой няма да ви даде права, борете се за тях. Правителството няма да се бори вмето вас, а вие да чакате наготово.

115

Истината

преди 13 години

ОЧЕВАДНО Е, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ГОТОВА ЗА ШЕНГЕН и няма да е реално през следващите най-малко 5 год. (имайки предвид темпото на прилагане от правителството промени)България има по/голяма изгода да не е в Шенген. Като страна членка на ЕС и като не такава в Шенген, се явяваме буферна зона м/у Турция и ЕС, както и Източно- Черноморските страни и ЕС, което пък позволява повече приходи в БГ хазната, а не в ЕС хазната.

114

КъФ Шенген ?!?!

преди 13 години

Нали точно ЕС спря фондовете за България преди 2 години заради онез крадци.........да не си мърся компа с името им. Колко от тях са в затвора? Николко май...... Като няма корумпирани в затвора -има корупция...............обяснено е като за *** - искат напредък в борбата срещу корупцията швабите

113

до 115

преди 13 години

мисли добро ? обедняхме с почти 30 % . за скандалите няма да говоря . как го ущте желанието за по добро , аз го разбирам по добре за тях .

112

MP42

преди 13 години

Уважаеми сънародници,честити 3-ти март!

111

Анонимен

преди 13 години

и аз мисля,като 115.абе тука да не е плебейската агитка на Слави ТрифонУФ,на който мозъка му е натъпкан с злоба и тшестлавие ..

110

Manqkas

преди 13 години

асфалтиране на пътни настилки;А КАДЕ СА МАГИСТРАЛИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ????????????????????????????????????? Какво ще ми асфалтират е двулентов пат >?

109

Анонимен

преди 13 години

НЕразбирам,тези които са против Бойко Борисов и правителството му?!? Това е първото правителство,което се усеща,че има доброто желание,в трудно време да направи нещо, към по- добро.

108

Анонимен

преди 13 години

В понеделник Сарко изгони вътрешния и външния министър заради корупция.Във вторник Маркел поиска оставката на външния министър а Цуци консултанта с 6 апартамента е още тук!Абе европейския народ няма да доде да ви свали Цуци, зайциииии

107

9999

преди 13 години

Бокооо,усети се бе!!Народа няма да ти позволи да ни смачкаш заради Цуци консултанта и десетина мафиоти!! ОСТАВКА

106

до 109

преди 13 години

ХАХАХАХА. Много вярно

105

ОСТАВКА

преди 13 години

Толкова ниско никога не бяхме падали като нация!Ей хора..на къде ни водят тия управници?По зле сме от румънците!!!ОСТАВКА

104

borokaro

преди 13 години

кризаааа , кризааа от тея гербаджии не моа да докопам и една обществена поръчка или поне една мънинка концесиика ... това живот ли е ...всичко за тях ... е а стига де ни виждате ли кво става със рейтинга ви ...аре пуснете нещо де ...не наяли се ...

103

По тоя случай

преди 13 години

И при Тиквата е криза. Яде мухлясало сирене, пие старо вино и кара кола без покрив. Няма кинти.

102

borokaro

преди 13 години

Абе где отиде Мишо бря ... Мишоооо аре вади го и идвай тук да ти редим нещо ...

101

borokaro

преди 13 години

днес беше скромно - пуста му криза ... ХЛЪЦ ... нет денги , ноу мъни ...у Панорамата на японскиут ... добре че там е евтинджос ... та да мое да апнем нещо ...

100

до borokaro

преди 13 години

Днес,изпуснах какво обядва..Вчера беше кюфтета,салата домати и бира Леденика и десерта го беше оставил за следобедното си кафе..