77

текст на европесен

преди 13 години

ЕМИГРАНТСКИ РАППрощавай Родино Българияс вулгарните си чалга певици.С *** с имплантирани цици с травестити и сифилистиции роми възпяващи жици.С ученици на наркотици.С *** в крайпътни редициа журналистите пишат за жрицинали са си сродни душицис трагични актьори комиции комични актьори трагици-легион сексуалексцентрици.С измислени псевдо класици,с "екстрасенси",с клошарки-"светици" и полковници вместо владици.С телевизионните си склеротици,с *** мулти критициизяли не малко душицис бандити вместо политиципрагматици с паници, с лъжиции милиони тютюн-фанатицис още толкова алкохолицис нелекувани шизофрениции емигранти като мен-мъченици... Дано магически антибиотициизлекуват те-сбогом България!

76

ПЕХ

преди 13 години

Много лошо парче наистина...Генова може да пее, но се самозабрави вече..Каквото и да си говорим тази песен е провал и няма да грабне никого! *** Е! А Поли така злобя върху представянето на Краси Аврамов, сега ще я видим и нея! Все пак е българка и ще е хубаво, ако се представи добре, но, за жалост, съм на 200% убедена, че ще отпадне още в началото, просто защото песента не струва!!!

75

Анонимен

преди 13 години

Жалко за Поли, мислех че е талантлива певица, а се оказа че самата тя не знае каква е. Както и да е, най-накрая се добра до Еровизията, дано само да не съжалява.

74

DO 56

преди 13 години

По-скоро е обратното - певицата е страхотна, песента не струва и е супер безлична

73

чичо Скрудж

преди 13 години

Буря в чаша вода. Евровижънското Политбюро пак ще реши да спечели кахърен балканец ,който лее сълзи и сополи /но не българин!/. Или транссексуален с ведър имидж и скандинавска окраска. За последните много години единствения свеж полъх бяха онези финландци,които здраво забиха и ме подлъгаха да си помисля за кратко,че не всички рози са изкуствени.

72

Тони

преди 13 години

Хареса ми песента, която изпя Рут Колева. Динамична , модерна !Евровизия е конкурс за песен все пак. Поли е добра певица.Пожелавам и успех!

71

Анонимен

преди 13 години

Да се финансират сами певците!Като вземат наградата-халал да им е!Тяхна си е!

70

Левски 1911

преди 13 години

Хейтърите по-скопойно с нервите :@ Ако трябва да сме обективни Поли заслужено победи и дано ни представи добре в Дюселдорф :)

69

zgz

преди 13 години

Лошото е че България за да се забележи на Евровизия трябва да представи нещо изключително (като Елица и Стунджи например), докато по-големите държави се класират независимо от буламачите, които пращат.. убеден съм че Миро и дори Красю Аврамов щяха да се класират в топ 10 ако се съзтезаваха под флага на Русия или Туция например..

68

честен

преди 13 години

Парчето на Поли е мноооооогооо за познавачи , не за хора , т.е. като всички песни за разбирачи - браво ! Но не е за мен , колегата ми , колежката ми , съседа ми , не е и за колата ми ........... надявам се , разбирате ме , аз съм без претенции за "богата музикална култура"

67

Летва

преди 13 години

йерихон? добре? мола ви са.

66

kkk

преди 13 години

Дали те си вярват че ще минат полуфинала... или целта им е да пеят пред толково многобройна публика

65

Пловдив

преди 13 години

Според мен това бе най-добрата песен! Определено на първо слушане се харесва, което е важно за конкурс като Евровизия. На критиците ще кажа, че песента на румънците е в пъти по зле. Лошото е, че сме малка държава и тук не играе само песента като качество.

64

Делта

преди 13 години

не съм Богданов ,но след като се налага да обяснявате тези неща на него ,значи човека има право ............ това обяснение за кадрите отпреди седмица не е смешно , ...... , трагично е -'' БНТ показва кадри от преди седмица, защото така е прието в големите конкурси, с които вие очевидно не сте наясно '' - ужас , ами на Оскарите дават даже кадри отпреди година - ха,ха,ха,ха ............ трагедия с претенции за драма са Българските поп музиканти .

63

музикант

преди 13 години

За съжаление, в този конкурс има доста голяма доза политика и България винаги ще бъде подценявана. За да се преборим с това, въпросната Академия трябва да е наясно, че изпълнитея трябва да е пефректен! В бългаският вариант снощи видях точно 5 парчета от 19, които могат да се представят добре:- Йерихон - група с европейско звучене, сами са автори на песните си- Поли Генова - млад и качествен изпълнител с големи амбиции- Милена - "старо куче", което знае спецификата на европейската публика и може да се нарече европейски изпълнител- "5 Сезона" - квартет, който стоеше добре на сцена, придаваше настроение и показа хармония на гласове- Мона - протеже на Мария Илиева, което изглеждаше доста добре и показа гласИзброявам ги, защото от масата те ме накараха да седна пред телевизора.Като цяло, снощният конкурс беше посен, но на фона на всички останали първите три от тези, които изброих заслужаваха внимание.Дано това момиче успее да спечели вниманието на Европа. Не очаквам първо място, но знае ли човек? Ако се потруди до май, може! Пожелавам си го!

62

Евровизия 2011

преди 13 години

След като видях кои ще се състезавт за БГ песен на Евровизия ми сатан ясно, че Поли Генова ще победи. Преди 2 години всички се обединиха, че тя трябвало да ни представлява. Е, хубаво да й бяха направили поне песен. Сега какво ще се мъчим да пробутаме пак НЕЩО на Евровизия. Благодаря ти АКАДЕМИО за поредната безлична песен. Защо не използва най-доброто от Поли? Трябва не само да се подкрепят младите творци, но и да им се помага когато има нужда, още повече когато ще се предсавлява България!

61

Зета

преди 13 години

Децата от "Бон-бон", които изпълняваха песните-победители от минали години бяха невероятни! Поздравления за БНТ, че даде възможност за изява на тези таланти! За разлика от останалите национали телевизии, в които се изявяват особи, като разни Малини, Къпини и други фолк-певици, Пищови и други подобия на хомо-сапиенс!

60

Зета

преди 13 години

Създават се скандали, тръгват клюки и т.н. Вместо да сме доволни, че можем да покажем изкуство на света, ние гледаме как да провалим изпълнителя. Както стана с Красимир Аврамов - певец - признат в други държави, но не и в собствената си. Защо "писачи", като вас се опитват да омаловажат делото на БНТ, която единствена от националните теевизии се опитва да прави и представя култура, а не само пошлост и турски сериали? Следващия път преди да публикувате нещо, помислете дали имате основание!

59

Анонимен

преди 13 години

Песента е много добра, НО НЕ и за Евровизия... нес е научиха българските певци, че в този конкурс се гледа шоуто, кичозността и ефектите... а не стойността на песента, за жалост...Поли е сладурана поне ;)

58

Зета

преди 13 години

А колкото до това какво са казали изпълнителите - това е лично тяхно решение! Как ще се представят, за да спечелят зрителите - решават те! БНТ им е дала трибуна. С изказването си, че повтаряли мантри, обиждате и всички певци! Концертът изобщо не създава впечатление на "скалъпен бързо", тъй като се е харесал на широка публика с вкус. Отново започва оплюването и това е много жалко! Вместо фа се обединим около каузата "Евровизия", ние гледаме всичко да провалим. Продължава->