95

Анонимен

преди 13 години

Пожелавам й успех!

94

Петков

преди 13 години

Патриотизмът е неуместен. Песента е твърде средна работа. Съжалявам.

93

Нади

преди 13 години

The Sprint&Simona Sivanio - това беше и моят фаворит - всичко беше на най-високо ниво - и музиката и музикантите и певицата!И Jerihon също пяха много добре и професионално...всички останали...пак избраха песен,която не може да бъде конкурент...как пък успяха да я класират тая песен и журито и публиката в един глас!!! - интересно ми е с колко гласа т.е SMS-са я класираха?

92

ина,т

преди 13 години

А Вие там доло вички мрънкала ТИХООО.Като не ви харесва не читете такива статии и НЕ се изказваите негативно.ЯСНО?

91

ина,т

преди 13 години

Браво!!! Успехи Поли!!!

90

cassie

преди 13 години

А относно Евровизия - за мен това е най-пропадналия конкурс на всички времена. Това е конкурс, който дърпа изпълнителите надолу, а не нагоре. По-голяма пародия и порнография не съм виждала - освен, че на финала всичко е нагласено, другите държави изпращат там най-лошите си изпълнители, а не най-добрите. Не мога да разбера защо нашите изпълнители се принизяват толкова с желанието си да се изявяват там - може би защото истински конкурси вече няма!!! Все пак пожелавам успех на Поли и я подкрепям:)

89

От Ебача до cassie

преди 13 години

Всичко това похвално ли трябва да звучи?

88

Doc

преди 13 години

и сър елтън джон да беше спечелил, пак щяхте да казвате, че е с връзки... *** народ! песента е хубава (особено на фона на другите). или можеби трябваше да спечели Елмира?! Ама не, тогава щяха да са виновни провинциалистите, защото се олицетворяват с нея, а ако беше спечелил шведа, щяхме да сме чуждопоклонници и щяхте да псувате защо онова момиче с номер 15 пак го ****аха. Изобщо, на българина му дай да е недоволен :-) иначе да - песента за евровизия ни е най-големия проблем в момента....

87

:)))

преди 13 години

до:poli e the best...напълно съм съгласна....всички които плюете и обиждате се гръмнете най-добре....заради такива хора като вас никога няма да се оправим....

86

cassie

преди 13 години

За тези които не знаят коя е Поли Генова, малко светлина по въпроса - преди години тя беше една от най-добрите вокалистки в детското музикално предаване "Бон-Бон". Песента е доста добра като замисъл, но не е "WOW" и проблемът не е в Поли, а в аранжимента на песента - не става само с пеене, трябва и музиката да бъде достатъчно наситена и сложна в дълбочина, а това е рядкост сред българските парчета. Ако пооправят "малко" музиката и хореографията, ще имаме шанс да се класираме на 9-10 място,това е

85

MURDOC

преди 13 години

Браво решихме кой да иде на Евровизия ,а на Интервизия кой ще пратим ?

84

poli e the best

преди 13 години

Злобарите няма ли най после да спрете да плюете .Песента на Поли заслужено спечели и наистина е най добрата,която можехме да изпратим.А това че тук разни комплексари търсят под вола теле си е личен техен проблем.ето това ни е проблема на държавата ни -всички твърдят че разбират от всичко.големи музикални капацитети няма що..А единия коментар тук прозвуча точно като от застаряваща естрадна звезда.Поли е модерна.Хората,които разбират я оприличават по скоро на шведко-британката Робин

83

asen

преди 13 години

Prav si tova tapo zury i organiziranata publika na Poly i Milena razvaliha konkursa Sprint mi haresaha na men !!!!

82

Ебача

преди 13 години

Хубаво е поне, че най-после се класира и няма да ме трови догодина. В Германия тато-ченгето няма да може да върже едно агне на врата на "диретктора" на Евровизия. Както казах вече: кон да я *** тая.

81

skromen

преди 13 години

Bratle tazy Poli ne stava istinskata pesen prosto beshe na The Sprint!!!!

80

ghf

преди 13 години

I ako tova par4e ne stigne na final,dogodina trqbva da pratim pesen ot tipa na "Fenomen " ili "Luja e " na Pres., i togava pone shte sme opitali vsi4ko:))))

79

Ебача

преди 13 години

Имам 1-2 правописни грешки - просто съм подпийнал. Не се въбуждай и не ги изпозлвай срещу мен. :*

78

От Ебача до 78

преди 13 години

Братле, не искам да се хваля с образование, пари и женско внимание, с които разполагам, защото ще звуча като пълен ***/комплексар. Но да ти кажа честно на уше: не се оплаквам. :* Тези факти или това, че Поли Генова е дъщеря на някое гано комунситическо лайненце ли те подразни?

77

skromen

преди 13 години

Za men nai dobra beshe pesenta na The Sprint&Simona Sivanio a vashata poli e bledo kopie na Pink proverete tazi pesen a i imashe akzia ot SMS i Zury !!!!

76

Марто

преди 13 години

С лошо нестава , това е човека който ще ни представя на Евровизия.Аз съм за песента ,колкото и да не ви харесва.Българска работа , затова никога не печелим !Вече няма значение кой за коя песен е бил , да подкрепим поне тази песен.