152

Predsm.pismo Lenski2

преди 13 години

Нашето драгоценно отечество, ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи. Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана. Вярно е, че ние нямаме хора подготвени, но поне имаме хора честни и родолюбиви, които няма да се поколебаят да положат живота си за въздигането на държавата ни.

151

Анонимен

преди 13 години

''Европейската комисия одобрява създаването на Специализиран съд '' ... Комунистите оцапаха гащите пак

150

Predsm.pismo Levski1

преди 13 години

Байовци, Ето, че паднах в ръцете на враговете и ще напусна пътя на борбата преди да сме видели края на нашите въжделения. Но с моята кончина не свършва пътят, който трябва да извървите, така щото да не изгубят смисъл усилията ни. Моята смърт не ще да спре бъдещето ни освобождение, нито трябва да скове сърцата и душите ви. Знайте, че борбата за освобождението ни ще погълне в жертвения си олтар много от вас, но още повече ще погълне борбата след освобождението ни. Внимавайте, в народната работа няма шега, освобождението ни трябва да бъде плод на нашите задружни усилия. Вие, които ви грабят, безчестят и лъжат днешните ни управници, не мислете, че работата ни свършва с едното освобождение.Не тя с това започва.

149

Nasty

преди 13 години

Пак ли тоя плехар бе...

148

ГЕРБушко до 153

преди 13 години

Тъпан тъпан, ама си взимам паричките, нали? Тъпани сте вие, да си защитавате ГЕРБ-а за едната слава, наакайте се от злоба!

147

Анонимен

преди 13 години

Не го тормози човеко , толкоз дертове има на главата , пък сега и татко стана . Нема време да те приеми , ама оди си окрадни и ти ! Сите българи така си редат нещата ! Става един кръговрат , нищо се не губи и секи е доволен !

146

до 150

преди 13 години

Хахаха, да, като свидетел :) Ама голям тъпан си бил ти, батка :) За разлика от Бойко, Румен Петков го разследват, затова си остана без виза за САЩ и с една дестинация по-малко да бяга като го подпукат :)

145

Чукундур

преди 13 години

149И представа си нема колко си прав! Та сега как има и пълнолуние + слънчеви изригвания съм станал улав - досущ като член на ГЕРБ!

144

Nerealen

преди 13 години

Ей не мога да проумея тоя тепегьозлък!!! Имаш Доган, който очевидно е правил невероятно гнусни работи, и от друга страна имаш Цецко, който уверено върви по неговите стъпки, но въпреки това има хора, които не спират да го възхваляват и подкрепят. Видя се, че за да си купи 6-те апартамента е трябвало през последните 7-8 години да не е ял, пил и купувал каквото и да е, той самият не казва кой, аджеба, му е дал 35 000лв за консултации и пак има хора, които го оневиняват!!! Аман от ***!!!

143

ГЕРБушко

преди 13 години

До Мафията БСПСамо да попитам кой Български политик е бил ПРИЗОВАВАН пред Сръбски съд по дело срещу организираната престъпност ?Отговора е само един, и той е бат ви Бойко :)))

142

чакащи глупаци

преди 13 години

До края на седмицата...на месеца....а осъдени престъпници чакаме цяла вечност, няма и да дочакаме !!!!!...а *** са честна частна фирма !

141

Чукундур

преди 13 години

143Не мо`ат го крадна, оти Гоуфо не пали - не`ам пари за бензинец, оти бензинецо поскъпна! И `се пак, Цецо требе да ми даде 2 нови чистачки за Гоуфо или стаам опозиция!

140

Гуньо

преди 13 години

Според мен трябва да се търси КОЙ и ЗАЩО е извадил тази уродлива ужасяваща информация за 6-те апаратмента. Също да се пратят нотариалните актове за експертиза в чужбина. Гнусните комунистически инсинуации нямат край!! Цвъцко и Боко са честни отрудени хора! Цветелина също! Всички са честни! И Доган е честен! Само гнусните '***', както им вика странджата, плюят ли плюят... да не си мислите, че случайно хората взеха да МИСЛЯТ малко с главите си... неее... комунистите плюят, щото завиждат!

139

Анонимен

преди 13 години

Съкратиха наполовина платените драскачи, но пък оставиха най-упоритите. Но това е закратко, чух че сега набират нови от на Румен наркоманите, те са по-евтини и по-послушни от чиновниците в червените общини.

138

Анонимен

преди 13 години

Това се не брои за кражба и немаш право .Чекай да ти откраднат целокупно Голфо и тогиз искай квот си щеш !

137

Idiot

преди 13 години

Единственото, което ви мислят управляващите е:Д Т ЕБ У ГЗКойто разбрал, разбрал!!!

136

Чукундур

преди 13 години

Цецо, що взема 4 милиона и не почерпи бе?

135

до 137

преди 13 години

Нямаш право! Трябва да живееш на улицата, иначе си мутра и престъпник като ЦЦ! Затова и от мен един минус!

134

до 126

преди 13 години

Гледам, че кръв повръщаш, явно доста са ти засегнали интересите :)А колкото до днеса... вчера излезе доста положителен доклад на ЕК за напредъка на България.. всички новинарски сайтове го отразиха, само на този нито дума, а вместо това - за закуска на Румен партенката за 4-те милиона. Ясни сте ми като бял ден, и ме радва да ви гледам цирка :)

133

До 124

преди 13 години

Нали същият Йоца Амстердама,който каза пред съда ,че ББ е ШЕФА на българската мафия??