39

poohy

преди 13 години

Дрън-дрън! Няма филм без участие на ***, иначе няма да го пуснат. Няма обаче квоти за талант. Талантът е над цвета на кожата. Така, че да не ми приказват черните били пренебрегнати.

38

Ralz

преди 13 години

До vanhornти *** ли си?? знаеш ли колко е 58кг на 170см?? селянин

37

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Aко допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана(...)Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си."

36

Иванов

преди 13 години

Американското кино е тоталитарна пропаганда. Американското кино е напълно изкривено от расизма. В американския филм *** е добър, благороден, мъдър, доброжелателен, способен полубог който се грижи бащински за глупавия бял, който не може да вземе решение сам и чака мъдрото негро да му даде съвет за да може да постъпи правилно. 80 % от положителните герои в американските филми са ***. Най-странното е, че в живота е точно обратното - 80% от престъпниците са ***, а са само 12% от населението.

35

Анонимен

преди 13 години

и аз искам оскар, кво ми е; 172 съм висока, 58 кг

34

Анонимен

преди 13 години

И, какво от това? Явно не са били достатъчно добри. А и, какво значение има цвета на кожата ?

33

Да, да

преди 13 години

Това е обратна дискриминация. Не може за всяко нещо белия човек да е виновен. Единственото, за което са виновни белите християни, че са докарали човечеството до висотата на 21 век. В същото време от останалия свят (черен, кафяв, жълт и мюсюлмански) е в Средновековието или праисторията.

32

ссс

преди 13 години

смърт за черните

31

BG

преди 13 години

Най-добре да запазят един оскар само за *** и всяко година да им го дават, за да спрат да мяцат.

30

съсел обича Моцарт

преди 13 години

Тази статия за мен е расизъм. Чернокожите трябва да бъдат третирани като белите. Ако имат добро актьорско изпълнение -да ги номинират. В случая тази година няма такова - и какво, насила да се номинира, за да няма "расизъм"? Расизъм е точно различното отношение в зависимост от цвета на кожата.

29

!–!

преди 13 години

А колко афро-режисьори има? и защо няма?

28

Анонимен

преди 13 години

Трябваше да дадът Оскар на цветнокожия изиграл Орфеи в *** хамерикански филмИли България да даде сценариста под съд за уронване престижа на държавата ,Хамериканското кино е на 99,9 % тотална боза

27

Негър от Алабама

преди 13 години

Да се оплачи сега негриту у Щатиту и пу целия свет за някои други нища:1) Не е имало *** президент на Русия или Китай! Може ли такова нещо?!?2) Тая година за пореден път няма *** скиор, спечелил шампионат!3) На Луната не е стъпвал ***. Това е дискриминация излизаща извън рамките на планетата Земя!

26

Тото

преди 13 години

*** статия!

25

България

преди 13 години

Мисля.че слънцето свети за всички.Няма значение цвета на кожата.И нали вече се разбрахме за цвета на кожата.....Когато някой прави нещо добро за изкуството живота е доказал,че няма значение кожата...Отиваме в другата крайност.Наистина безмислена статия.

24

кустурица

преди 13 години

...църна маца, бела маца...

23

Анонимен

преди 13 години

*** са расисти. за Обама от белите са гласували 50% а от черните 98%....белите явно не отдават значение на цвета на кожата а на човека, докато *** с този процент ясно за какво са гласували

22

Анонимен

преди 13 години

Като цяло е много недемократично да даваш оскар на някого само защото е черен

21

фриц

преди 13 години

Господи, а вие сте поданници на държавата, чиито светци са съчинили словото, на което пишем, а единият от тях казва "А не свети ли слънцето за всички". Ниско ниво. ниски топки. Безсмислена и безмислена статия. Лапнишаранска статия.

20

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ЗАТОВА ПЪК ДОБРИТЕ ИМ БОКСИОРИ СА САМО ЧЕРНИ....НЯКОЙ ДА СЕ Е ОПЛАКАЛ....