434

НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ...

преди 13 години

ДОГАН ОТ ДПС/ДС И ПОМАКА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ,СА ОТ ЕДНО И СЪЩО КОТИЛО....НА ТУРСКО-ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!!!ТОВА ТУРСКО -ЧЕРВЕНО, КОМУНИСТИЧЕСКО КОТИЛО....СЕ НАРИЧА "ДС"!ТАКА СЕ ГРАБИ И ПРИВАТИЗИРА ,БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ТАКА СЕ ЛЪЖАТ ГЛУПАВИТЕ ,БЪЛГАРИ!!!!

433

make

преди 13 години

Abe tıpi Bogari , tozi e takıv kakıvto vie sami si go napravihte. Toi e vaş cilak, na DS. Halal da vi e...

432

Бай Пешо

преди 13 години

Какво искаме Доган да оправи Б-я. Бош лаф. Който му дава ....сеща те ли се. Управлението е негов мандат, демек хола на Доган. Тортата е на 3 - 5 8. Доган Взема 3 те дяла и ние виждаме само неговото и обръчи от фирми. Къде са останалите 5 плюс 8 парчета от тортата? Къде е цилиндърът и сферата от фирми. Защо чакаме Доган да ни оправи? Бедата дойде от в момента когато Костов Яхна властта. Вместо да наказва взе безцеремонно да граби"приватизира" със свои закони за прикритие и сега - вижте облаците.

431

genadi

преди 13 години

Смърт на Чифутската Южноевропейска *** република!Да живее Арийското и Християнско Царство България!

430

dali

преди 13 години

ako na Dogan sa mu dali 2 mln.to shefovete mu sa vzeli 200 mln. a za naroda ot trite nay dilgiya...

429

Марк

преди 13 години

Е вече е напълно ясно защо Константин Пенчев един от малкото свестни съдии бе махнат от шефвското място на ВАС и назначен за нищонезначещ Омбудсман!

428

Анонимен

преди 13 години

СРС-та нема ли бе?

427

Aхмед Нуриев

преди 13 години

A бе мръсни съдии, а бе нак не ви е срам от хората бе, какво му разбира кухата доносническа крива кратуна на това амфетаминено *** от хидрология и мелиорация? Затова ли се пазите със скенери и охрана по входовете на съдилищата?

426

alieno

преди 13 години

И какво сега? Ахмед ефенди гушна милионите и се подсмихва самодоволно на пишман политиците.Може и държавата да съди за нанесени морали щети-като ни е такава държавата.Мачка дребните риби,съсипва народа с данъци, събаря колиби, а пред акулите стои мирно.Аман!!!

425

DUBLIN

преди 13 години

Vapris kam vsi4ki reva4i i pluva4i na Boiko-v situatsiq kato tazi i ako ste na negovoto mqsto s takav sad,kak bixte deistvali ot tuk natatak? Gospodi blagodarq ti 4e ne jiveq v tazi svin6tina.

424

бай Симо

преди 13 години

Първата издънка беше изявлението преди изборите - "аз разпределям парите..." и резултата се видя. Сега е втората, но резултата може да е по-различен.

423

Събуди се, народе !

преди 13 години

Докато не бъде изметен 90% от състава на "независимите" Съд и Прокуратура, в България ще процъфтява корупцията, престъпността и деморализацията на обществото ! Събуди се, народе !!!

422

axxxxx

преди 13 години

Много ясно, че няма конфликт на интереси, при тях интереса е един.

421

Иван Нешев

преди 13 години

За всички ни е ясно, че с подписания "Консултантски договор" г-н Ахмет Доган е прикрил получаването на нерегламентирани плащания, с които доволният "Клиент" му е благодарил за помощта, което същият му е оказал, за да му възложат поръчката за изпълнението на проекта. Е, това ако не е получен РУШВЕТ и явна КОРУПЦИЯ - здраве му кажи. Всички са си навряли главата не като щрауса в пясъка, а направо в г.за. Май е по-добре да закрием тази държава и да започнем начисто. Наистина "Няма такава държава"!!!

420

прокурор

преди 13 години

Няма конфликт на интереси, защото всъщност става въпрос за ПОДКУП !!!

419

buba4ko

преди 13 години

Абе кво да говорим...Има ли някой от нас които да не смята че в БГ има 2 големи мафиотски структури които трябва да бъдат премахнати защото са АНТИ-български - съдебната система и полицията?

418

баи ви ганя

преди 13 години

ТОЧКА вие сте никои бг народа на вас ви го казвам кръгла 000000000 oky gut РОДЕНИ СТЕ СВОБОДНИ НО ИЗЛИШНИ ЧЕДА МОИ

417

Анонимен

преди 13 години

Ашколсум,машшала.аферим агент Гоце! Добре си го уредил Бойко с тези съдии.Нека Цветанов да си ги хваща колкото си иска.Ние ще ги пускаме и после шут в *** на Цветанов, че не си върши работата...Ей, и Сатаната може да научи някой номер от тебе, Гоце...

416

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Според съда няма доказателства, че след като Доган НЯМА професионалната квалификация на хидролог, договорите му с Института за строителство и минно дело са "го ПОСТАВИЛИ в икономическа и политическа зависимост от частни интереси..))))))))))))))))))))......................................................Ето, това е 'логиката" на ЛЕЛКИТЕ във ВАС .>) !!!????ТОЙ е НУЛА , като хидролог, но е взел едни 2 млн.ЛЕВА ..)КАТО КАКЪВ ги е взел ??? Като политик , мандатоносител, а не като ром -от фикултето ..)Толкова е ясно , но е много неясно - за другарките ::)))ТОВА е сега българската "съдебна' система :...Прочитане на целия коментар

415

sk

преди 13 години

абе мене ако питате, съда заедно с дуган и в затвора.