538

да знаете

преди 13 години

комунистите и бошевиките са най-голямата *** съществувала на земята. объркаха света,ограбиха цели държави и избиха всичко инакомислещо! какви *** са тия? стари хора видели окупация от немската и после от руската армия разказват че няма база са сравнение.немците не са пипнали нито човек,нито кокошка,а руснаците не са оставили нищо читаво след себе си!

537

mykata

преди 13 години

tezi la**ugi dokoga shte ni vryshtat nazad ????

536

ivan

преди 13 години

Ot dalgi godini jiveq i rabotq v Ispaniq no ako doidat komunqgite pak na vlas nie sme obre4eni nqma kak dase zavarnem bratq taq komunisti4eska zgan hte ni dovarhi zatvor za gei4o

535

Анонимен

преди 13 години

Бойко нещо и се точеше на ***. Ама май не е свършил работа, щом иска да дига протести.

534

Шоп

преди 13 години

"В БСП ще излизат на улицата" е граматически нонсенс, другарю журналист.

533

boqn

преди 13 години

***.ка им стара на КОМУНИСТИТЕ , как се ненаядоха.. Вчера гледам Григор Стойчков (зам. министър предс. на БГ 1977-89-та казва "ВЗИМАМ 700ЛВ ПЕНСИЯ И НЕ МИ СТИГА, ИСКАМ 1500" чакай бе КОМУНИСТИЧЕСКИ пенсионер, дядо ми взима 140 и е работил цял живот за тебе...

532

LGB

преди 13 години

Do 566: Добре бе човек, няма да се обаждам. Но ми писна когата съм в България всички да реват колко е зле и как това и как онова..... и как никой не иска акъл искат само пари. Благодаря за идеята за Маркс, ще я имам в предвид. Жив и здав!

531

анонимен

преди 13 години

част от пенсионерите и от заблудените може

530

Анонимен

преди 13 години

Очаквам утре партизаните от ГЕРБ, да казват как ги притискали в шубрака, как ги спъвали, мачкали, лъгали и мандрите им затрили.

529

сеир

преди 13 години

Наз червеното знаме роди ни.Наз не ще ни уплаши глада.Ние сме до всеки казанеки.Ние сме *** до края на света.Падат бандюги,падат самолети но ние ще оцелем до края на света.

528

Анонимен

преди 13 години

Ако върнат всичко заграбено излизам с тях. Хората се подлъгаха по Бойко от обещанията му, че ще накаже виновните за положението в страната и тези които ограбиха народа, но прадължи техните дела и наказани няма. Просто прави преразпределение със свойте близки, роднини и познати. Всички ни лъжат и използват както им е удобно. Трябва да излезнат истински българи и то от народа, а не да ми втълпяват, че политика трябва да е богат. Напротив, бедния човек има душа, богатия е алчен и бездушен.

527

човек

преди 13 години

ти пък като не живееш 23 години в българия , що се обаждаш ? чети маркс и ще разбереш защо растат цени , когато няма държавно регулиране . оше повече когато управляващите участват в подялбата на печалбите .

526

Анонимен

преди 13 години

И КОИ *** ЛИ ЩЕ ВОДИ ПРОТЕСТА А ДРУГАРЮ ДМИТРИЕВИЧ, ЧЕ ПРИ ВАС СИГУРНО БЕШЕ ПО-ДОБРЕ А?

525

де4

преди 13 години

Не, просто живея в България и ги познавам добре. Също така леко ми се повдига от тях и мързеливците, които ще се опитат да ги вкарат във властта.

524

лгб

преди 13 години

а ти беше ли там когато бойко е казал това?

523

де4

преди 13 години

Има ли по-нахални и безочливи от тези?

522

LGB

преди 13 години

Я сега се сетете защо се вдигат цените на хляб, олио и.т.н. В кои ръце е този бизнес???? Със сигурност не е в държавни ръце. Това е част от акцията към правителството. Не се подлъгвай народе. И не се оставяйте да експериментират върху вас. Толкова години продават качественна стока навън а на вас предлагат буклуците в магазините. И после ви тъпчат с таблетки от които пак те печелят. Говоря в трето лице защото от 23 год. не живея в БГ.

521

1

преди 13 години

Уличниците на улицата - нищо НОВО!

520

Анонимен

преди 13 години

I BABA STE DOIDE SAMO IA IZROVETE

519

ПЕТРОВ

преди 13 години

Ха-ха -ха!Серго е набил Тиквата и има четири шева !Праснал го е между веждите.Вижте го сами!