135

ВОТ

преди 13 години

ВСИЧКИ ВЕРСИИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА СА Я СЛОЖИЛИ СА НАПЪЛНО НЕВЪЗМОЖНИ :D

134

Анонимен

преди 13 години

Данък върху доходите, печалба и т.н. и осигуровки вече не плащам, щот си пререгистрирах фирмата в Австрия.--------------- Е, и? Работници в България имаш ли?Ако да, значи на тях им плащаш осигуровка. Освен това данъци плащаш на Австрия, така че не виждам каква ти е печалбата. Ако изобщо не си някой фантазьор.

133

до 128

преди 13 години

Странджа, по некомпетентно правителство България не е имала. За първи път/любим израз на премиера/ имаме напълно неадекватно правителство. Факт.

132

Бунтарят:

преди 13 години

ЦЦ: "Възможна е хипотезата хора ,близки до" Галерия" да са си сложили взрива сами"... "Мисля си,ама няма да го кажа на глас,пък може да е сложен от някои от моите хора,знам ли.Не съм им казвал,ама те се сещат.Ще им кажа аз друг път ще ме питат ли за шесте апартамента".

131

130

преди 13 години

прав си, всъщност Бойко Борисов е казвал досега добри думи само за Тодор Живков и за Алексей Петров - какъв извод следва да се направи от това ?

130

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Премиер ще стане, когато основе движение - ер малък, ер голям, е абаротнае....

129

Анонимен

преди 13 години

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ИЗБЕРЕТЕ ПАК НЯКОЙ ДИВ СЕЛЯНИН ,КАТО ЖЕЛЮ ...И КОМПАНИЯ ДА ВИ ДОВЪРШИ ТОТАЛНО.

128

edhs

преди 13 години

"Тракторът". Толкова е елементарно.

127

Анонимен

преди 13 години

135 - Ако трябва! Със сигурност по-лошо няма да стане!

126

Анонимен

преди 13 години

132 - Жалко, че не можем пак да го изберем, защото няма право на повече от два мандата, че като гледам кой се точи .....:)"Ще му се наложи Премиер да става.

125

x

преди 13 години

optimistims glupak karieris i lakum za imane e ceco.........mahni se be *** i bez teb ima kadyrni poolicai

124

Анонимен

преди 13 години

132 - Жалко, че не можем пак да го изберем, защото няма право на повече от два мандата, че като гледам кой се точи .....:)

123

Анонимен

преди 13 години

КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ БЕ ,ТОЙ Е ЕДИН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ .АМА КАТО СИ ГО ИЗБРАХТЕ СЕГА ЩЕ МУ ДУХАТЕ СУПАТА.КОМИЦИ.

122

Анонимен

преди 13 години

126 - Никога няма да те разбере! Аз също се изнасям от БГ и то с голяма болка, но това вече е нетърпимо за съжаление! И мен това не ме радва, защото и моето дете ще се чувства като твоето! Жалко! А имаме толкова много, което можем да покажем на света, дори само като фолклор! Слезнахме на много ниско ниво! Загубихме самоуважението си!

121

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

След като непрекъснато нападаш някого, без да виждаш добрите му страни... -това означава, че го правиш преднамерено и тенденциозно...

120

Анонимен

преди 13 години

Стотици роми разграбват бившето млекопреработвателно предприятие в Казанлък "Маркели".

119

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Толкова ли са лоши тия от ГЕРБ, че президентът досега не е казал добра дума за тях... - и толкова ли бяха добри тия от тройната коалиция, че президентът не каза лоша дума за тях??????????.....

118

ха-ха-ха

преди 13 години

104 - ти щом си държиш спестяванията в банка си ми още по-ясен :)))Спестяванията се увеличават, защото другаря ти Станишев по цял ден внушава, че кризата се задълбочава всичко ще поевтинява и т.н. Дръж си спестяванията там на 4 % лихва, пък нека инфлацията да е 20% - определено си на далавера:))))Много ги разбираш. И какво ти е гарантирано ако не е тайна, че в гаранционния фонд има пари само за покриването на депозитите в една средно голяма банка ли? :))))хахаха НАИВНИК!

117

118

преди 13 години

В живота не всичко е пари :))). И не се плаша, моята е лесна - от доста години времето което прекарвам в БГ е все по-малко. Което не означава, че съм тъпир, който не го интересува и не си дава сметка за изключителната вредност на Тиквата и крадците преди него. В БГ вече не ми остана и един приятел. Поледният от март заминава в Дания и няма да се върне, както се сещаш. А не ме радва и факта, че собственото ми дете не е българин, а е австриец. И това не е защото родителите му не са българи, не е за това и че не знае български или не е възпитаван в български дух. А се дължи на простия факт, че е роден в Австрия, живее основно в Австрия, учи в немско училище и всичките му приятелчета са такива. Просто неговото самосъзнание и неговия живот вече не е български. Ако това те радва мен не.

116

Анонимен

преди 13 години

"Обожавам агент Гоце - защитника на чалгата в България"Ми *** все по мъже си падате, нищо чудно.