62

Петков

преди 13 години

(А колко МИЛИАРДА загуби БГ от Сапио, Балкан, Нефтохим, /не/Булбанк, Кремиковци - все ***, започнати от Костов!? ) Бах мааму, колко зомбирана комунистическа *** вирее по нашите земи!!!

61

Крум

преди 13 години

До 58:Aко върнем смъртната присъда и ако се стигне до присъди, половината НС ще остане без глави, а другата половина без ръце и/или крака ... не че имам нещо против!

60

ликтор

преди 13 години

Браво на Сините !А Бойко какво се ослушва ?????Нали далавери щеше да разкрива,в затвора да вкарва ????????????

59

Додо

преди 13 години

По твоята логика щом Костов е крал, значи трябва да оставим и Милен и Сакса на мира, така ли?

58

rikardo

преди 13 години

ами за убиеца на синята идея няма ли да има линч.костов излъга надеждите на милиони хора.

57

анонимен

преди 13 години

не съд а смъртни присъди за тия крадци и ***!!!

56

Цигании

преди 13 години

А колко МИЛИАРДА загуби БГ от Сапио, Балкан, Нефтохим, /не/Булбанк, Кремиковци - все ***, започнати от Костов!?

55

Kuneva

преди 13 години

Ako sadite moja shef, az shte go zashtitavam.....v spalnjata !!!!

54

Анонимен

преди 13 години

...а най-голямата ЗАБЛУДА е ,че НЯКОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ДА НИ ОПРАВИ ,БЕЗ ПЪРВО САМИТЕ НИЕ ДА СТАНЕМ ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО...!!!ЦАРЯТ ИМЕННО ТОВА КАЗА ГОВОРЕЙКИ ЗА ЧИПА В НАШИТЕ ГЛАВИ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО СМЕНИМ... !!!Впрочем за дълга -СЪД ЗА ВЕЛЧЕВ !!!

53

мами

преди 13 години

Тези тарикати трябва да отговарят за това което са направили. Неможе бедния български народ да плаща такива фрапиращи загуби. Докарани юпита без никакъв опит да ги слажат да управляват държавата всичко е било с цел.

52

vasil

преди 13 години

изпипана далавера . не трябваше да пипат изобщо дълга , кой им разреши? само трябваше да застраховат дълга чрез закупуване на long call opcii и нищо друго . Хотелчев го знае много добре тва нещо но реши да краде от българина и да продаде собствената си държава . ПРОДАЖНИЦИ . МЯСТОТО НА ТАКИВА ХОРА Е В ЗАТВОРА

51

баба Пена

преди 13 години

Крум не може да доиде отново, но крумовите закови може да доидат отново !!!!Но какво ще помогне това , след като народа е заспал !!!

50

до 2222

преди 13 години

Кажете една страна извън континента Африка, която всичките й активи, заводи и хотели взети заедно да струват три милиарда евро, колкото е цената на футболистите на Реал Мадрид и Барселона взети заедно.

49

простаци

преди 13 години

ТОВА КОЕТО ПИШЕТЕ ЗА СВИТАТА НА ***/НДСВ ЩЕ ПИШЕТЕ И ЗА ГЕРБ СЛЕД 1 ГОДИНА А СЛЕД 4 ЩЕ ИЗБЕРЕТЕ ТЕХНИТЕ ПРИЯТЕЛИИ ТАКА ОТНОВООВЦЕТЕ В КРЪГ ПАСАТ. ЩО МИСЛИТЕ ЧЕ КУЧЕТАТА ВИ ПОДСЛУШВАТ? ДА НЕ НАПУСНЕТЕ ПАСИШЕСТО :)

48

Родословното дърво

преди 13 години

Цитат 10 "...На Сакскобурготски не мога да простя друго. В жилите му текат поне няколко капки от кръвта на един от най-великите български царе, макар да ги делят близо 800 години! Само този факт го задължава да бъде достоен човек!"Извинявай, ти имаш ли звършен ТРЕТИ клас? Какви капки кръв? Ти нормален ли си? Единият Симеон Велики е Българин а другият Кобурга има всякаква друга(немска, италинска и т.н.) само НЕ и българска кръв!

47

Анонимен

преди 13 години

Когато Симеон дойде всички, които не мислят и искат някой да ги оправи гласуваха за него, въпреки, че той нагло излъга, че ще уреди безлихвени заеми. Е, всеки здравомислещ човек би разбрал, че е нагъл лъжец, защото това не е възможно. Значи, ние сме виновни, че избираме калпави и крадливи управници, още Дизраели го е формулирал. Още по-глупаво беше преизбирането на Гоце, след като 4 г. не беше направил нещо добро и явно прокарваше проуруски имперски интереси, вредни за България, но го преизбраха

46

Анонимен

преди 13 години

Тия па. Тръгнали да съдят Сакс-Кобург-Гота.Смех, смех...

45

Res Publica

преди 13 години

Браво! Съд за мадридската ***. Целият им род е гнусен. И дядо му Фердинанд и баща му Борис! Всичките са един дол дренки, разсипници на България, крадци, лъжци лицемери.

44

2222

преди 13 години

До 43,Тук си прав! 6то се отнася до графиките...Това зависи само от GS, JPM, MS , BNY как са си нагласили компутрите!

43

Анонимен

преди 13 години

Дедо требва до живот да го пратят у затвора, за дето излъга и предаде целия Български народ а после го и ограби. Най наглото е, че не му стига и иска и още. Милен Велчев е невинен. Какво като сме загубили един милиард, той нали си направи няколко хотела на морето. ПУБЛИЧНО БИЧУВАНЕ И ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР И ЗА ДВАМАТА.