12

брат

преди 13 години

Не ми стана ясно защо пише братята българи ? Това нова версия на братята *** ли е ? Или преждевременно сме станали малцинство. По - малко дразнещо би било да пише "10 години затвор чака всеки който..."

11

$$$

преди 13 години

"10 години затвор чакат братята българи"Я пак си помислете, кои братя ги чакат 10 години??????

10

Анонимен

преди 13 години

"И как точно ще накараш бай Мангут да плати 30 бона?"Лесно - принудителен труд в пригодените за целта затвори. Заплаща се приятно, по около 8(осем) лева на ден. Тоест 3750 дена по 8 лева, което е около 10 години и 100 дни работа без почивка(както е и предвидено - 10 години затвор).

9

zlr.

преди 13 години

КАКТО ВСИЧКО ДОСЕГА - И ТОВА В ПРЕВОД ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО:"КАК ТАКА ЩЕ КРАДЕТЕ БЕЗ НАС!?" (т.е. всички пунктове трябва да са на ГЕРБ)

8

ПРЕЗИДЕНТА

преди 13 години

До 30 000 лева глоба и до 10 години затвор чакат братята българи, които бъдат хванати в това престъпление................................................А за братята роми?

7

Аз

преди 13 години

Тази новина не е за нета. Не бива да бъде и във вид на текст. Тези които берат жица, нито имат РС нито могат да четат.

6

Хм

преди 13 години

"До 30 000 лева глоба и до 10 години затвор чакат братята българи.."А братята ***? За тях потупване по рамото от БХК (и прочие ***) и моментно освобождаване, т.к. им се нарушават изконните чергарски права?

5

до ЖОРО

преди 13 години

С донорство на органи братле :))

4

ined

преди 13 години

Единствено правилното наказание е : Крадеш жица получаваш олово в тиквата.Подобни кражби са си чист тероризъм и би трябвало да се наказват като такъв.

3

Анонимен

преди 13 години

Ех, една хубава новинка. Задава се сериозна криза за бизнеса на Бай *** :)

2

Анонимен

преди 13 години

Боко вместо да се занимава с клюки,скандали,мускули,и простотии да работи за отваряне на работни места.В цяла Европа кражбите и престъпленията се увеличават заради мизерията,така че кражбите не са въпрос на националност а на мизерия

1

ЖОРО

преди 13 години

И как точно ще накараш бай Мангут да плати 30 бона?