126

Petyo123

преди 13 години

2 полюса: 1 90 % от нещата са верни.но и,както е казал О .Уайлд ..." няма нещо по-мръсно от устата на дърт ***..."истината е някъде там.

125

EMIGRANT

преди 13 години

GOLEMI RAZBIRA4I STE BE ,VU4KOV NE STAVA , BORISOV NE STAVA , STANISEF E SER-GEI , KOSTOV NE STAVA , MIHAILOVA NE STAVA , PARVANOV E GOCE I ARHAR .........AMI VII SI GI IZBIRATE BE *** !!!! KATO NE VI HARESVA EDIN BOIKO ILI EDIN PARVANOV ILI EDIN STANISEF ....IZLEZTE NA ULICATA I GO SMENETE . AMA E PO-LESNO DA SE PISAT GLUPOSTI , I NA MENE MI E PO-LESNO,NO NESTO TRIABVA DA SE NAPRAVI NE SAMO DA SI DRASKAME !!!!AI 4AO !

124

лекар-некадъРник

преди 13 години

събирал хората из селата в залите на кметствата и кат един ти комунист посочвал с пръст-Ти направи ли си коронарография в нашите болници??направи си-бат Бойко плаща-хаха

123

лекар-некадъРник

преди 13 години

само не проф.Младен Григоров за министър-той е подчинен на Чайкафарма и ще корумпира останалата некорумпирана част от страната.трябва да се отличи със званието-Турист на годината.От обикаляне на села и паланки да рекламира инвазивните кардиологии на Шайкафарма

122

Obnoxious

преди 13 години

Драги *** и тяхни симпатизанти. А спомнете си злодеянията на комунизма от последните 2 серии на бг сериала Патриархат. Така че хайде, моля ви по-малко глупости да дрънкате против ББ и ЮВ. Оправия няма с т5ази поръчкова журналистика. Не можете да се полеете на пръста и на двамата, които толкова много плюете. Ама то на нашия народ паметта му е все къса, та затова страда. А радвайте се на Трактора, на Янето, на Патрашка и Патрашков. Хак ни е всичко, дето ни се случва.няма угода за вас.

121

Чао

преди 13 години

Значи платената номенклатура на БКП/БСП + ДС........загробиха България през последните 20 години.....и Кучков е един от тях!!!!!Как се ставаше професор през социализъма питам....ще му помогна - с много навеждане...и с много духане...ама нема, как да си го признае..."Кучков вземи поза партер":)))))))Шегичка, бе Кучков...ама минало незабравимо:))))))))И сеги плачкаш, да се върне нали!!!

120

Анонимен

преди 13 години

Борисов за пореден път доказа, че е най-ерудирания политик за момента, запознат е и говори с рутина за всички важни теми за страната, всички доводи ги подкрепя с имена, факти и цифри, при него няма типичното комунистическо празнословие и безмислено говорене. А като се прибави и това, че е истински патриот, го прави най-добрия премиер за всички времена от историята ни. Вярно, Стамболов направи много за БГ, но тогава нямаше комунисти, които да пречат по-всякакъв подъл начин.

119

citizen

преди 13 години

za BalgariqEgati oligofrena !!!

118

някой

преди 13 години

Съгласен съм със 111

117

Kolio

преди 13 години

Известният с голямата си уста телевизионен водещ Юлиян Вучков не е професор, нито дори доцент. Това сочи справка в масивите на Висшата атестационна комисия.Архивите на ВАК съдържат справка за присъдените научни степени и научни звания от 1962 година до април 2009-а. Секретарят на Висшата атестационна комисия проф. Стефан Радев каза пред "Монитор", че ако някой учен или преподавател го няма в списъка за присъдени звания, то той просто не е получил такова.

116

Анонимен

преди 13 години

Борисов е 1. Вучков много ясно го каза, че за 20г. преход БСП, заедно с бившите служители от Държавна сигурност е донесла най-големите злини на България, докара я до просешка тояга и сега няма моралното право да критикува, на което Борисов се изсмя и каза: БСП и морал?

115

Ego

преди 13 години

Вучков президент!!!

114

за БЪЛГАРИЯ

преди 13 години

Оставка? за какво , от кого и после на къде???Най ефективно оставката на Цецо мойе да поста съпругата му, г-жа Цецова, която скоро ще ражда....Ако това е принципна жена, на момента да збера куфара черното педераско бельо на Цветан, в един сак да набута онези малки кутиики със жички и в една раница да му сложи такъмите за содо-мазо, ритник и до тук със фъзвъзника на Българската Република.Коя жена която зне че съпругът ий е подслушвал най-доверените хора на Правителството, Приятелите си, политическите и професионални колеги за миг нема да ий мине на ум че и нея самате е подслушвал по схемата (искам да подслушвам лицето А, но искам разрешение за лицето Б, което има чести контакти със слицето А), А/ Кво? А неее,С кого да си говори бременнта г-жа Цветанова. С приятелката на лудата Яна, с друйката на Стнишката или Кобурготската Мария?Не тя си е говорила с Цветелина бо банкови въпроси, с г-жа Танова по митнически наредби с любовницата н Бойко за коя бира е по-добре да купи на Цецко...Госпожа Цветанова, вашият съпруг е подслушвал вас самата. Как живеет с тази реалност? Ка ще идете да раждате, А? Не се ли опасявате че лекарското съсловие ще пренебрегне некаква си Гербала Виртуална преданност и няма да компенсира колегите си от Г Оряховица със съответните записи, и ще изнесе в интервюта детайли от вашата бременност и раждане-а там има какво да интересува идиотчетата, не само см, кг и проплакало ли е бебето. Остава ви да си повикате некоя ***-израйдачка в един от шестте апартамента на Цецо и там да родите. Ама тогажа нема ли да се страхувате че *** като знае какво чедо ще тегли за малката главица, че нема да ви го подмени с друго още по черно от Цецко и с по-гъска и къдрава косица от колкото е плешлака на Цецовата Тиква. Та после вашето дете ромката израждачка да го продаде некаде на педофилите които искат да чукат оригинални деца на министри....За да не Ви хване параноята-изгонете Цецо, Поискайте му оставката като съпуг и министър. И спокой ще идете в която и да е болницата и хората ще ви посрещнат като една от тях, като една майка и едно бебе. Ще се грижат за вас както дългът им на лекари го повелява.Това около Цецовата политическа кариера е финито, ендито, конецито ито ито пребито...Важна сте вие, вашето бебенце и спокойствието с което вие двамата ще сте с открит поглед и вдигнато чело пред семеиството си, роднините си, приятелите си. Будете една смела и мъжка жена. С пожелания да сте добре, да сте силна и да сте щастливи и здрави с бебето. Днес вие можете да направите едно добро дело-да помогнете на Бойко Борисов да свали напрежението от управлението на ГЕРБ. Нещата са кофти. Ето тук е вашето място не като некакво ЕГН, или съпруга на министърът на МВР. Вие сте булгарка и милеете от позиция на общественният ви статут за БЪЛГАРИЯ.Така правят всички подслушвани, незаконно следени, арестувани и бити с бързо отварящи се врати....

113

Анонимен

преди 13 години

Да, леки критики са това.. Аз не бих говорил на ББ на "Вие", най-малкото. Но съм съгласен с Вучков, че повечето министри са катили.

112

Анонимен

преди 13 години

Да, леки критики са това.. Аз не бих говорил на ББ на "Вие", най-малкото. Но съм съгласен с Вучков, че повечето министри са катили.

111

Анонимен

преди 13 години

Защо не извадят снощните рейтинги? Турската телевизия БТВ с миризливата анадолска помия, която излъчват са я гледали само по махалите и ДПС клубовете.

110

Анонимен

преди 13 години

Кой *** е писал това, гледах предаването. Накрая само дето не се разцелувана. Всичко си беше ОКЕЙ. Вучков харесва Бойко и мрази Гоце.

109

Марк

преди 13 години

Има някакви фройдистки проблеми този Вучков!Интелигентен човек, но избива някаква мания и комплекси!Специалистите да кажат!Да му се чуди човек на Борисов, че е отишъл при него?!?

108

Анонимен

преди 13 години

"Какво да направя да ги интернирам в Белене" ли, да строят централата"Ако го направиш, ми имаш гласа за още 3 мандата.

107

Ех

преди 13 години

Това не беше интервю, а монолог на смахнатият професор. След 5 минути мъчение на зрение и слух човек се чувсгва щастлив като си пусне Радка Куршума с парчето и "Пожарникарю мой".