11

Анонимен

преди 13 години

Да бъде сигурно, че всички страни ще останат доволни при ситуация, в която подрастващите остават сами. Аз пък не знам какви са тези 14 годишни деца, които не искат да остават сами. Самостоятелността е мечта на всяко дете. Виж ако са ги отгледали под похлупак е децата им още плачат за мама на тая възраст си е техен проблем. Досега не съм чул някое дете да е пострадало от това, че е седяло 2 часа само.

10

mmmmmm

преди 13 години

те в БГ раждат на 11, а ние говорим за зрялост хихихи, да дойдат да видят тук каке, нали сме винаги първенци в класациите за "пример" :(

9

pissed off

преди 13 години

Отново до Номер 1:...а явно тези дето ти слагат +сове са чисто и просто ***,мислещи се за българи.Все пак похвално е,че имат интернет:)))

8

до 5

преди 13 години

Така или иначе си имал някаква представа кое е редно, а кое не. Или кое ще е правилно и полезно за теб и кое не. Докато *** действат като животни - иска нещо взема го, краде го, изнасилва го. Защо в арабският свят жените са забулени? Разпуснатите коси и откритото облекло щели да предизвикат похот у мъжете. И затова жените били грешни.

7

Анонимен

преди 13 години

Децата стават все по-некомпетентни, защото са третирани като внимателно пазени домашни любимциИстината е някъде на средата. На децата трябва да се дават отговорностти , но внимателно избрани. За мен лично в случая няма нищо нередно, но явно там са с по-различни закони.

6

pissed off

преди 13 години

До номер 1:По-голяма глупост от това,което каза скоро не бях чел!

5

do 2

преди 13 години

Щото мен сигурно са ме учили как да си държа *****в гащите. Просто на 14 ми е било рано да се самопогребвам. Ромчета, турчета на паспортите им пише Българско гражданство.

4

Анонимен

преди 13 години

Със сестра ми имаме 13 год.разлика и много пъти съм се грижила за нея,кое е ненормално?

3

Музовски

преди 13 години

Къде съм аз, къде сте вий

2

Анонимен

преди 13 години

Грешиш - не българските, а *** деца се женят на 14. Защото на *** много му се иска, а никой не го е учил как да си контролира първичните инстинкти. Или защото *** момичета на 14 бягат по-бавно от братята си.

1

аз

преди 13 години

Ние сме на светлинни години от подобни проблеми. Българските деца все по често се женят на 14.