50

Анонимен

преди 13 години

48Може. Все пак, като се замисли човек, китайците май са по умни от руснаците. Китайците поне сглобяват високотехнологични играчки, докато руснаците дори това не могат.

49

бафанабафана

преди 13 години

Белене ще се строи около 5-6 години, ако изобщо се започне. Козлодуй излиза от експлоатация някъде около 2020-2021-пети блок, и от три до пет години по-късно - шести блок. Така че ако още две три години Белене се разтакава, пак се уреждаме. Но ако изобщо не се започне, тогава ще го ядеме мекия! За сега ВЕИ са просто една мода и начин за източване - поне у нас. Да не говорим че са около 5 пъти по-скъпи от конв. произведената ел.енергия.

48

Анонимен

преди 13 години

47-Вярно е че ни си толкова ***:))))))))) Повече е!:))))))))

47

Анонимен

преди 13 години

43То и аз използвам компютри сглобени в Китай, но не съм толкова ***, за да смятам, че китайците са ги измислили или че китайските стоки са много качествени.

46

44

преди 13 години

Не съм казал да връщат социализма, а да национализират Нефтохима на руснаците. Има голяма разлика.

45

Анонимен

преди 13 години

44-Ураааааааааааааааааа! Да живее соца:) Кой казва, че бил лош социализма! Хората си го искат - национализация:))))))))))))

44

Анонимен

преди 13 години

Никакви неустойки не трябва да се плащат на руснаците. Ако много лаят, да им се национализира и Нефтохима. Елате утре, чао!

43

Анонимен

преди 13 години

42-Хихихихихи:)Боже как си личи неукото! Руската инженерна мисъл я използват дори американците в Космоса:)А за трагедията е хубаво да се поинтересуваш малко повече! Русия строи 18 реактора в Индия, там където американска компания изтрови с химикали милиони! Знаеш ли затова? Или не си чувал!Русия ще строи АЕЦ-вете на Турция:) Русия ще строи в АЕЦТянван в Китай:)Защо ли не ползват твоите приятели! А за трагедиите чети повече! Не се само Чернобил:)

42

Анонимен

преди 13 години

До 41. Чернобил е един добър пример за руската инженерна мисъл + невероятната безопасност на руските АЕЦ.

41

Анонимен

преди 13 години

40-*** верно ли? По - безопасна и по-евтина ще ти построят твоите приятели:)))))))Аз мисля, че твоите приятели и без пари ще ни я построят:)Пък смях за Турция и белите държави:)))))))))))))Че Германия удължава сроковете на своите АЕЦ бре:))))))))*** верно лазещият не можел да ходи изправен:)

40

Марк

преди 13 години

По-добре 200 млн. неустойка, отколкото да изплащаме 6 млрд., а твърде е възможно и повече!Въобще руснаците трябва да разберт, че не може през България да си пробутват реакторите в ЕС!Ние сме с нови съюзвници от поне 10 г. и е крайно време те да го проумеят!Нашите приятели биха могли при нужда дапостроят много по-безопасна и евтина централа! Но такава не е необходима! Нега Турците да произвеждат атомен ток и да му берат грижите, при нужда ще си купуваме от тях, както правят белите държави!

39

токов удар

преди 13 години

Честито на всички! Чакат ни 200 милиона евро неустойки. А и да не забравяме, че животът на 5 блок на Козлодуй е до 2017 година, а на 6 - до 2019 година.

38

Анонимен

преди 13 години

Турците първо отварят производства и правят растеж и тогава строят централи. А не обратното и то при никакви изгледи за растеж.

37

Анонимен

преди 13 години

Италия си внася тока, при това доста скъпо. Не съм забелязал да живеят в бедност.

36

Анонимен

преди 13 години

Както всички знаем, единствено Бяла нинджа може да уби Черна Нинджа. Следователно, Черна Вода се спира с Бяла Вода. ------------- Това беше особено остроумно :) На *** в пу... :)))

35

Анонимен

преди 13 години

Май турците пак са големи ***:) Сега строят толкова АЕЦ:) Ненапразно имат растеж всяка година и се пенсионират на 46 години:)) Дали има някаква връзка! Има! След две години ще продават електричество на БГ и ще се пенсионират на 40, а ръста ще е още повече:)

34

26

преди 13 години

И за блоковете на Козлодуй... ако не ги бяха спрели, сега щяха да въртят на празен ход.

33

26

преди 13 години

Проблема не е дали ще гръмне или не, Белене при всички случаи ще ни гръмне икономически. Това е мощност, която никой няма да използва. Само ще ни тежи да и плащаме разходите.

32

Анонимен

преди 13 години

Че що за 8 години комунистите не направиха едно производство, та да кажат "Трябва ни ток". Вие знаете ли колко ток се произвежда в БГ и какъв процент от капацитета е? Посред зима в най-голямата консумация и с максимален износ натоварването е около 60%.

31

Анонимен

преди 13 години

до 30Както всички знаем, единствено Бяла нинджа може да уби Черна Нинджа. Следователно, Черна Вода се спира с Бяла Вода.