141

Анонимен

преди 13 години

НОВИ ОЛИГОФРЕНСКИ НОМЕРА

140

156

преди 13 години

Явно си нов във форума та се връзваш на глупостите на Страджата :). Той е нещо като форумния *** :))) и изобщо не печели нищо. Просто си плещи глупости и се радва като го псуват. То къв друг освен някакво подобно идиотче може да крещи в неистова защита на Тиквун :))) Иначе си е *** :) Според някои заработвал по кебапче на десет поста за ГРОБ, ама не ми се вярва :). Сега ме и гербавите са тъпоумници, тъпоумници са, *** не чак толкова, че да вземат Странджата да отблъсква всички :)

139

Петров

преди 13 години

Не, бе! Не е театър, телевизионна новела е! Многосерийна при това. Като "Дързост и красота" - хиляда и .... серия.

138

"Хейтър"?

преди 13 години

Ей така, докато си говорите:"Срещу сумата от 1 464 464 лв. без ДДС (или 1 757 356.8 лв. С ДДС) ДЗЗД България Травъл 2010, включващ фирмите Медиа Планинг Груп ООД, Сиенсис АД и Скрийн брадърс ООД, изпълни обществената поръчка за доразвиване на официалната туристическа страница на България bulgariatravel.org и създаване на мултимедиен каталог на туристически обекти, атракции и маршрути"Ето как изчезват парите от бюджета.

137

Анонимен

преди 13 години

Театър" няма" има втора серия на филма" Презареждане на ГМО-РЗС Яне". Демокрацията си има и негативни страни виждаме как партия от стотина човека тормози цялата държава.

136

Анонимен

преди 13 години

ДО СТРАНДЖАТАХЕЙ ПРИЯТЕЛЮ, ПОЗВОЛИ ДА ПОПИТАМ КЪДЕ ЖИВЕЕШ И ЗАЩО НЯМАШ РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ? ПО КОЯ СТАТИСТИКА ТИ СЕ ВИЖДА, ЧЕ БЕЗРАБОТИЦАТА Е 2%? ТОВА, ЧЕ ТИ ИЗКАРВАШ ЛУДИ ПАРИ СЪВСЕМ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ВСИЧКИ ГО ПРАВЯТ И НАКРАЯ ЕДИН СЪВЕТ - ДУМИ КОИТО НЕ ЗНАЕШ КАК СЕ ПИШАТ НЕ КОМЕНТИРАЙ /КОНСУМОЛЧЕТА/

135

Анонимен

преди 13 години

добре че е бойко...иначе не виждам кой

134

Ясно ни е

преди 13 години

Явно не можаха в толкова кратки срокове да намерят по-добър *** от Янето и си го преизбраха.Хората започват да се кикотят още щом се появи,преди даже да е започнал да говори.Тук не става въпрос за това,което казва,защото онези,които му пишат изказванията,разполагат с много факти и ги подбират и подреждат така,че да се получи желаният от тях ефект.Семов е по-неприятен и по-злобен.Преценили са това и са решили,че *** Яне ще дразни хората по-малко.Ако изберат някой нормален, ще е по-сложно.

133

прасчо

преди 13 години

защо комунистите не емигрират от България ? И когато не искат доброволно,не можем ли да ги депортираме /както любимеца им Сталин/ в Сибир или Северна Корея при любимците им.......

132

64

преди 13 години

до 148 на милиционерите се говори само с пупулизъм от факти не разбиратщото трябва акъл

131

148

преди 13 години

Говориш пълни глупости :). На Тиквата според теб договорите за книжните магистрали обезпечени ли са :). Бюджета е година за година. Но дори и това да игнорираме каква ще е картинката? Гея извозил Тиквата с 3 млрд. ОК. Значи оставения от него резерв не е 7 млрд, а 4. Пенсиите изобщо не ги бъркай, те се плащат от НОИ и там дефицит няма. Та кво стана тогава 5 млрд. преразход за миналата година, плюс 1 млрд. от резерва на ЗК национализиран и профукан, плюс 500 млн. за миналата и 1 млрд. за тази емитирани облигации от държавата, плюс 3% дефицит демек още 4 млрд. преразход. Та и за туй ли ти е виновен Станишев, международното положение и т.н.??? А пропуснатите ползи за бюджета от над млрд. в резултат на скочилата контрабанда и неадекватното покровителстено отношение на Тиквата към контрабандистите? И за туй е виновен Станишев. А за двойно увеличените цени на горивата при базово по-ниска цена на петрола и по-нисък курс на долара и за туй ли е виновен Станишев или приятелските отношения на Тиквун с В. Златев? А може би Тиквун миналата година на обясняваше как ЕРП-тата ни крадат и как ще ги дава на прокуратура, как ще разваля договори и т.н. Е кво стана, цените на тока пак нагоре. И за това е виновен Станишев :))) Всъщност я да те питам колко ти скочи дохода при Тиквун и колко ти скочиха разходите? Дори и с гербавото си промито мозъче едва ли ще тръгвеш да ни баламосваш колко си се замогнал и колко живота е станал по-евтин.

130

dimaton

преди 13 години

Няма политически театър - има политически ЦИРК!!!!!!!!

129

Иван

преди 13 години

до 144 : И аз ако ти продам фирмата си с актив 50 000 лева и в същото време дължа заплати на работниците си в размер на 30 000 дали активите ти ще са 50 000лв.?Умишлено другарите Станишеви не се разплащаха с бизнеса по договори сколючени без обезпечение в бюджета и така оставиха резерв.Ако не бяха си поделили двата млрда в последните часове на 2008 г не 7 - щяха да са 9 млрд.Но се оказа, че пари за увеличените пенсии не са предвидени,парите за договорите не са предвидени - и за какво говорим ?

128

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Форума се е напълнил...-с червени консумолчета и болшевики...-ходете да работите или там в землянката няма работа...-сега при Бойко всеки кадърен човек работи и изкарва луди пари, безработица почти няма...-или ако има някаде, тя...- е от порядъка на 1%-2%...-неработят само мързеливите ***...

127

Анонимен

преди 13 години

samo boiko

126

Анонимен

преди 13 години

slabo me interesyva qne

125

140

преди 13 години

Ами с теб не сме другарували :). Не съм членувал нито в БКП, нито в пост БКП демек ГРОБ, така че другари не сме. Всъщност аз и в БСП-то не съм членувал, като вашите гробарски кадри (некой от тях като областния на София гледам, че си членуват паралелно и в двете БКП фракции и в момента. А в белите държави кризата свърши, а тук едва започва. А за предния хашлак не знам какво е крал и кво не е. От справката на БНБ се видя, че е оставил 7 млрд. излишък, плюс 1,5 млр. резерв на ЗК. А финансовия ти факир е с около 8 млрд. на червено с тенденция за още, като срещу всичко това освен СРС-та и подсушване друг значим резултат няма.

124

Тоз Яне излезе по мъжкар от мен...Нестига, че иска да ме бие, ама си има и приятелка - нищо че е платена......а аз както казах преди, съм сам като куче Бояна - Цветелинка я клати Краси Данев, собственика на Свилоза-СвищовТака, че не Яне е гея в случая...

123

Анонимен

преди 13 години

Той изтъкна, че скоро и на международната общност ще стане ясно кой е финансирал политическия и медийния образ на Бойко Борисов.Яне Янев нарече сегашният министър-председател "събрат на Мило Джуканович и Хашим Тачи".За РЗС е ясно, че ГЕРБ е най-корумпираната партия за целия преход, каза Янев.

122

Анонимен

преди 13 години

Той изтъкна, че от партията са сигурни, че Борисов няма да предизвика предсрочни парламентарни избори."Той се наведе, клекна, излъга и се опря като удавник за сламка само и единство на верните на Цветан Цветанов народни представители. Това е началото на края на ГЕРБ", каза Янев.Той заяви, че след по-малко от няколко месеца и за обществото ще стане ясно, чев ГЕРБ тече "тиха война" между двата лагера на Борисов и Цветанов.