147

Анонимен

преди 13 години

8 братчеди ? ШУТ НА ВСИЧКИТЕ.

146

Анонимен

преди 13 години

този Кушлев е наистина долен мошеник ,по нищо не се различава от онези срещу които се бори!нещо повече той е толкова гаден манипулатор,винаги по интервюта само говори че бил под напрежение и го върти като развалена плоча,да почнат да го съжаляват хората!ето и сега ,викат го в парламента,а пък той заявява ,че засегнал интереси на депутати,сега да кажат хората "а,крадливи депуатати"!много хитър ,дърт мошеник ,знае как да излиза от ситуация!

145

Руснак

преди 13 години

Нема такава държава !...Нагли,нагли ...НАГЛИ !...НЯМА ЛИ ВЕЧЕ НЯКОЙ ДА ТУРИ РЕД В ТАЯ КОЧИ НА ?

144

Анонимен

преди 13 години

предпочитам да дават на кушлев 9000,но той да си върши работата и да прибирамилионите на оная бандистка ***.ако на такава позиция тоя взема 1500 лв.,мислите ли че няма да се изкуши,при положение, че става въпрос за толкова пари ?

143

Хихихаха

преди 13 години

Кушлев, брат, в тая държава все ни учеха при соца, че в работата сме като едно голямо семейство и трябва да има приемственост. Да, ама ти си го приел буквално! И хоп! цялата рода назначена. И старо, и младо - хем семейство един вид, хем приемственост! Ти начело - направо "3 в 1".Ех, най-хубавото е, че поне не си от малцинствен произход, защото тогава трябваше като смирени данъкоплатци да издържаме не осем, а осемдесет братчеди!Сега ми е ясно, защо кризата ни е непреодолима.

142

бравос

преди 13 години

а де е сега прокуратурата?

141

до 144

преди 13 години

Марчето на море ще ходи ооооооооо и то два пъти защото мъжът и е доста платежоспособен предприемач така че ти за Марчето грижа не бери

140

до мария

преди 13 години

марче, има ли значение това, няма да те водят на море това лято, понеже ще е на борсата мъжът ти. споко. обзаведи се с платежоспособен любовник, че с шофьор знаеш как е...

139

harakiri

преди 13 години

боце, има начин да се спасиш все още от тотално падение. сдай властта, направете там експертно правителство, предсрочни избори и се кандидатирай за президент, така поне може да поостанеш в политиката, понеже все още има незадоволени тетки, които държат твоя снимка под възглавниците си за дългите самотни нощи. честно ти казвам, не го разбирате управлението на държава. а ако загубиш и президентските, винаги може да се кандидатираш за кмет на трън.

138

Нина

преди 13 години

Абе хора управляващи какви са тези простотий за първи път в България нещо да заработи ефективно и и с цел да вкарва в хазната пари и вие решихте да го закривате и да уволнявате ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ затова ще сме на това положение.Ама хората са казали че българинът е дупедавец и егоист

137

МАРИЯ

преди 13 години

Това са глупости първото което е има невярно изнесена информация шофьорът на Кушлев Деян ........... а и фамилията на шофьора не е Иванов и той няма никаква родствена връзка с съпругата на Кушлев

136

идея!

преди 13 години

Бах ти съпругата и родата!Пенсионирайте го дедката и готово! Намерете му цаката!И на сиело!Толкова ли е сложно?

135

идея!

преди 13 години

Бах ти съпругата и родата!Пенсионирайте го дедката и готово! Намерете му цаката!И на сиело!Толкова ли е сложно?

134

Циганин

преди 13 години

Бугарска ви работа . Крадливо племе . Дзадниците са ви толкова голями - само за креднене . *** били креднали . ***

133

България над всичко

преди 13 години

да ги изтоним тези нагли *** и тяхната рода от цялата държавна машина .Стига сме се търпяли това безчинство.Не съм срещу Герб , но вече стана нетърпимо положението в цялата страна .

132

истината

преди 13 години

да кушлев е нагъл спор няма ама ако беше така само в неговата агенция с мед да ги мажим , но в съдилищата в ноародната полиция , в общините в цялата администрация всичко е роднини , кумове и бадженаци , затова държавата ни е на този хал . Ще излязат хората на площада и всичките ще ги изметат .Да излизаме и да ги измитаме тези дърти *** , които ядат народната пара .

131

............

преди 13 години

Сбъркан народ, сбъркана нация, сбъркана държава - тотални *** и *** по лошо от така наречения трети свят

130

11

преди 13 години

Ако е вкарал в хазната 500 милиона от конфискувано имущество, скрити данъци и т.н защо да не взема 9000 лева? И леля си да назначи, ако върши работа - пркрасно, но ако прибира кинтите и си купува виагра - ами да върне заплатите си.

129

Един от излъганите

преди 13 години

Похвално, Кушлев! Е на това му се вика да държиш на семейните ценности. Лошото е, че не само тоя лалугер си е обзавел дупката за наша сметка.

128

пепи

преди 13 години

Този опикан наглец е от същото котило на мадритския мошеник, от което преди 10 г. изпълзя и тиквата.