211

Анонимен

преди 13 години

ке помили като народо въстане след месец ще се задими като при пирамидите ке я даде

210

странно ?

преди 13 години

до 213 - КОНКРЕТНО за каква наказателна отговорност говориш, по кой член и буква ?

209

не е странно

преди 13 години

дали го харесват или не - не е основание, но злоупотреба със служебно положение и действия, несъответстващи на законите на страната (особено когато са извършени от един министър) са си пар екселанс не само основание за оставка, но и за търсене на наказателна отговорност

208

странно ?

преди 13 години

Защо Цветанов ще мисли за оставка ? Причина за оставка НЕ може да бъде, че взето не се харесва на дадени хора. НЯМА такъв, който всички да го харесват !

207

хм

преди 13 години

ми като гледам какви са новините, май ще вземе да се окаже, че оня шут Яне му води с едни гърди на Цветанов, щото поне си е подал оставката

206

Анонимен

преди 13 години

жалко за България, че по форумите се лее такава омраза и простотия, първосигнални реакции без размисъл, все едно някой се е опарил във вряла вода и си дърпа инстинктивно ръката.

205

Анонимен

преди 13 години

За голяма съжаление в България няма истински медии. Що годе солидните медии като радио РФИ и Свобедна Европа се оттеглиха и сега журналистиката у нас се превръща все повече в жълта, или в най-добрия случай на Блъсковщина. Във форумите също няма анализи, задълбоченост а пристрастни менения или още по-често откровени обиди към всекиго и за всичко. Така нещата се изкривяват и вместо идеи, виждания ни облива помия отвсякъде. И политиците също като нас са жертва на тази помийна яма. Губим всичките.

204

Анонимен

преди 13 години

След едногодишен усилен труд, учените от БАН най - после създадоха *** способен да измери идиотията на г-н Цветанов. Уредът е от титаниеви сплави и издържа на десетократно по -голямо натоварване от стандартните тъпомери.Успешно е тестван при негови публични изяви и засега не е дал дефект.

203

Сион

преди 13 години

Напълно ви вярвам..То за да мислиш , трябва да МОЖЕШ да мислиш.

202

Анонимен

преди 13 години

Миков да не е по-добър за министър.

201

български ИДИОТ

преди 13 години

Истината е,че от към щаба на "Бат"ви Бойко почва все по- силно да мирише на комунистически ***...

200

СКАНДАЛНО

преди 13 години

,Дори да се докаже, че има изтичане на информация от СРС-та, той нямало да подаде оставка. Това стана ясно от думите му при участието на вътрешния мининстър в парламентарния контрол. Според Цветанов, той като министър носи политическа отговорностА ако имало виновници, след приключване на разследването и експертизата, те щели да бъдат сред тези служители на системата за сигурност, които имат и конкретна отговорност. Цветанов упорито избягваше категорични отговори на въпросите, свързани с констатациите на членовете на подкомисията за контрол на СРС-та.20 минути той устоя на повтаряните и потретвани въпроси на журналистите за личната си отговорност, ако се установят пропуски и нарушения в системата за сигурност на информацията в МВР с многобройни препратки към успешни акции на ведомството.Политическа воля на ПП ГЕРБ е да създадем действителна комисия в парламента, която да се занимава с осъществяването на контрол върху специалните разузнавателни средства (СРС). Това каза вътрешният министър Цветан Цветанов пред журналисти в Народното събрание.Когато беше обсъждано създаването на такава комисия, ние взехме политическо решение тя да бъде на паритетен принцип, а не на ротационен, посочи вицепремиерът. Цветанов коментира доклада на подкомисията за контрол на СРС за своите констатации и изводи по повод използването на СРС-та към Ваньо Танов с думите: Това, което има като констатация и това, което има в последните 1-2 точки от доклада, смятам, че могат да последват законодателни инициативи, а много други структури да бъдат подобрени.По думите на вътрешния министър, всичко, свързано с използването на СРС-та е в съответствие с българското законодателство и съответният разрешителен механизъм е приложен съгласно законодателството. Това е законно използване на СРС-та, добави той. Всичко, което правят институциите с назначените проверки, ще бъде анализирано.Има междуведомствена работна група, предлага се и в парламента да дойдат представители, които да направят технически-правен анализ и да видим какво се прави, каза Цветанов. По думите му с напредване на техническите възможности ще се върви и към подобряване на контрола на използването на СРС-та.

199

теса

преди 13 години

Простотията няма граници.Че нали ако си отиде заедно със смешната си партия къде милия ще работи то третото му дете ще расте в глад и мизерия.Ще трябва да разчита на 35 лв.детски.Боже опази.Пътят му тогава ще е от престола в затвора.

198

ЦЕЦО като ЦЕЦКА

преди 13 години

***! Пълни, кръгли и необхватни! Боже пази България! От управниците й... От враговете явно е по-лесно сами да се опазим...

197

български ИДИОТ

преди 13 години

***, ***, *** ама много е *** тоя. Срам ме е да го назовавам по име дори...*)))))))Егати ***! Срам ме е !

196

Лелейййй

преди 13 години

Бати гьонсурата.Тоя да му се издрискаш отгоре пак ще му е хубаво.

195

Отговори

преди 13 години

1. Сборът е 85т. ( 65т. Боко + 20т. Цоко)2. 20 тона3. По много и от двете4. Добър 3,515. 251кг или както смятат цигарите на късове 251 000 гр.

194

191

преди 13 години

мда, елементарно и плоско, като цитат от "реч" на Цетанов

193

Цвър-Пър

преди 13 години

Ква оставка бе вие луди ле сте !?!?Как се изплаща кредит 30-годишен по 1000 лв ?!?!?Трето чадо чакам имайте милост !

192

МУТРА

преди 13 години

И какво излиза - ЦЕЦО краде,а Бойко му замазва кражбите с лъжи и шикалкавения!? Дори го предлага за ПРЕЗИДЕНТ!