196

до 195

преди 13 години

Я кажете имало ли е правителство досега преди да дойде Герб което да не дрънчеше отвсякъде и да се тресеше от корупция ? Това и Европа го каза и ни спря парите. Така че точно вие дето окрадохте държавата всички до сегашни политици не вирете нагли мутри!

195

змей

преди 13 години

Много правилно.Започнеш ли веднъж да отговаряш на анонимки влизаш в тяхната игра,където комунистическата мафия диктува правилата и няма край.Получава се една спирала.Ако някой има въпроси да застане открито и да ги зададе,а не да се промъква зад гърба на човека с каскета и черния балтон.

194

Анонимен

преди 13 години

Голям страх ги тресе всички предишни властници от Цветанов затова е воят.....Но Цветанов е добър ,много добър и затова не го траят защото много рови....

193

за 179

преди 13 години

Ще ви се , другарчета служебно правителство, но п-Резидента Ви е зает да спасява себе си.........Що не направите един митинг да се преброите ? Ами срам ви е -журналистките ще са повече от вас :)))

192

до 178

преди 13 години

Ей прасе, още утре отивам но и там не ни искат такива измършавели и гладни. Там поне се знае кое колко струва и кой колко взима, и цените са фиксирани и не се менят ден за ден в полза на капиталистити. Има и стандарти на храните , а не като тук - само соя, сухи млека и ***, това ядем ние. Не знам какво толкова ти харесва в този безпорядък, беднотия и мизерия в ковто живеем?

191

St

преди 13 години

Отново се убеждавам, че само ***(комунисти) пишат кометрати в тоя сайт !

190

Анонимен

преди 13 години

"Постоянно се тиражира в публичното пространство твърдението, че запис между председателя на бюджетната комисия в НС Менда Стоянова и шефа на митниците Ваньо Танов (разговорът беше огласен в писмен вид, но запис така и не бе изваден - б.р.) не е имало и защо не почнем разплитането на този случай. Аз с доста голяма сигурност знам, че такъв запис няма, няма магнитен носител", каза днес Тодор Великов.Според него, ако питат Янев, той сигурно ще каже, че записът е откраднат.Великов коментира и как изведнъж е изчезнал джипът на Янев с 9 флашки. "Трябва да се вдигне завесата с тези мистериозни флашки. Сега се оказа, че чантата с изчезналите вещи от джипа на лидера на РЗС е върната от клошар, но без флашките", посочи депутатът.

189

Анонимен

преди 13 години

Право куме...Цялото управление на ГЕРБ се срива, пошлостта дрънчи за криза! Дата: 03-02-2011 10:26 Читатели : 12Всичко се прави, за да се спаси лицето на един министър, всички бягат от отговорност. Каква зърнена криза на страна-производител? попита днес по Нова ТВ лидерът на ДСБ Иван Костов. Когато се бяга от отговорностите на властта, това демотивира всички останали, смята Костов.Всеки човек е важен, коментира той случая в Горна Оряховица, ние не сме принадлежни към културната система, която погазва човешкото достойнство. А този проблем не се решава, НС бяга от него, крият съдебно-медицинската експертиза, за да се спаси лицето на един министър, в случая Цветанов, коментира Костов.Според него, преди Цветанов да съди хората, е трябвало да се позове на истински компетентните, като съдебен медик, например. Това е пълно опошляване на нещата, това е гавра, тържество на пошлостта и колкото повече се говори по-него, толкова по-зле. Няма държава, която да върви напред при такова положение, констатира Костов.Цялото управление на ГЕРБ се срива в тази плоскост, добави той. В момента, в който кажеш истината за България, започват да те атакуват, добави лидерът на ДСБ. Крупен монополист има в областта на зърното и очевидно има картелно споразумение, при което картелът е вдигнал цените повече от 3 пъти, а световната цена от януари м.г. се е вдигнала със 100 долара. Нашата цена превишава на практика световната, съобщи той. Това е абсурд и пълна безотговорност. Каква зърнена криза в страна-производител! Това е пошлостта, тя дрънчи за криза!Да каже Борисов кой е виновен за това, призова Костов. Защото според него българинът е 20 пъти по-беден от американеца, а плаща цена на хляба, равна на тази на американеца, за да може едни хора да правят големи пари. Ако правителството атакува мощно този сектор, ще се справи веднага, сигурен е Костов.Ние сме се превърнали в основен противник на ГЕРБ във властта по места и аз не съм го разбрал, констатира Костов, който обикалял из страната. Никой не се занимава с червените кметове, основен противник са им сините. Отношенията между ГЕРБ и Синята коалиция с всеки изминал ден стават все по-лоши- вероятно ни фиксират като сериозен опонент на следващите избори. Това няма да стане. Властта не е дадена, за да се мачка политическия противник, злоупотребявайки с властта. Но ние не сме противници, а конкуренти, обясни той.Има страх от един вътрешен министър и вицепремиер - този страх е типичен за полицейската държава. Като европеец най-силно ме възмущава полицейския произвол и насилието, констатира Костов. Време е да се опомним и да се сетим, че сме граждани, каза той. Основният начин, по който мафията манипулира хората, е страхът и когато управляващите започнат да използват такива средства, те заприличват на нея. Демократична държава ли е тази, която подслушва половината си население, попита още Костов.

188

Гуньо

преди 13 години

Браво, ЦеРеЦецо! Мълчи като дупе; докато има *** да ти вярват и да викат УРА на Боко...

187

Анонимен

преди 13 години

Като комунист мълчал Цветанов.Страх го е да си отвори устата - щото само лъжи ще излезнат.Голяма излагация , огромна

186

Мая

преди 13 години

Не обиждайте комунистите. Те заслужават уважение и почит.

185

Анонимен

преди 13 години

Цецо има всички качества на комунист-ограничен,простоват,крадлив и лъжлив,а това са все качества харесвани от,как беше казано-ние сме много малък народ,но за това пък много ***.

184

Анонимен

преди 13 години

"Като комунист мълчал Цветанов"--- защо КАТО?

183

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Наистина сме прекалено търпеливи, тея се усраха до ушите.Предсрочни избори,време е за тях. Нека ви кажа, аз имам мозък, но не съм от БСП, просто умея да мисля самостоятелно.Цветанов е нарушил закона за СРС-тата:Който използва информация, събрана чрез използване на специални разузнавателни средства,извън нейното предназначение за опазване на националната сигурност или за целите на наказателното производство,се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба до петстотин лева.Няма изключения

182

Анонимен

преди 13 години

Много правилно е мълчал Цветанов! Няма да започне да се унижава пред групичка хомосексуалисти и крадци! Той е вътрешният министър избран от народа и народът стои зад него!Не Цветанов да им отговаря на тия нещастници, а те на него трябва да отговарят за престъпленията им!

181

PENE

преди 13 години

Нали я знаете онази приказка : Защо "КАТО" - само за благозвучие ! ! !Та той си е ИСТИНСКИ комунист тоя Цветанов ! При това второ или трето поколение !А и какво да каже за тия СРС-та !? Като до ушите е затънал в акита !Но иначе , търпелив народ сме - ако беше някъде другаде , тоя *** , досега пет пъти да са го изгонили ! ! !

180

набор

преди 13 години

Какво стана с дядото на премиера - убит след 9 септември 1944 година?Май е убит като комунист от фашистите.

179

До 178

преди 13 години

Не си Прасчо,готова *** си.

178

олимпиец

преди 13 години

Докато ни управляват хора с прякори:мултак,шестак,тиква,мозък,пица и пр. и пр. ще сме най-най,от зад на пред...Време е за равносметка-ОСТАВКА ! Ходете си с добро.

177

ицо

преди 13 години

Атака Прасчо,те се пенят щото вече им е тясно около вратовете.