687

До 728

преди 13 години

Не си прав за Бойко , *** - не е сексуална ориентация , а тип мъжки характер.

686

АЛЕКС2

преди 13 години

АУУУУУ,МНОГО ЧЕРВЕН ВОЙ...*** КЕФА

685

Анонимен

преди 13 години

Към 2 февруарският вот на доверие пред централната баня ще се присъединят Янито и Сергей......За Бойко поне не могат да кажат,че е ***,мъжкаря се вижда отдалече,ще избоде очите....

684

Анонимен

преди 13 години

Тук има много безработни/благодарение на твърдите и решителни действия на ГЕРБ/мутри,трафиканти на дрога,имотни мафиоти,рекетьори,измислени бизнесменчета,чиито бизнес беше да обикалят около назначени разбойници и да гледат страшно....Пишат нашите от сутрин до късна доба,плюейки полиция/най вече, защото до един са неин контингент и не им се иска възкръснала и силна полиция/,като видяха ,че хората удобряват ГЕРБ,предизвикаха скандали с подслушванията,ама сега искам осъдени за опити за дестабилизац

683

Анонимен

преди 13 години

Другари и другарки да изразим своето мнение свободно и без задръжки на 2 февруари пред централната баня.

682

Анонимен

преди 13 години

Герб реформи:Демокрация по българскиПодслушване-Гарантирано от ГЕРБ!!! Контрабанда-Гарантирано от ГЕРБ!!! Корупция -Гарантирано от ГЕРБ!!! Фалити-Гарантирано от ГЕРБ!!Цените скачат-Гарантирано от ГЕРБ!!! Пари за зпаплати и пенсии няма-Гарантирано от ГЕРБ!!!

681

ВОТ

преди 13 години

ЕДИНСТВЕНИЯ ПЛЮС НА ПАРТИЯ ГРОБ Е, ЧЕ ИЗЛЪГА ЕВРОПАТА И ФОНДОВЕТЕ БЯХА ПУСНАТИ.НО С ПАРИТЕ КОИТО ГЕРБ ИЗГУБИ НА БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ НЕРАЗПЛАЩАНЕТО ЩЯХМЕ ДА МИНЕМ И БЕЗ ФОНДОВЕТЕ.ГЕРБ НЯМА НИКАКВИ ПЛЮСОВЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

680

Hа 3 Mapт

преди 13 години

Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който нe жeлаe правителството зa ОСТАВКАTA СЕГА И НЕЗАБАВНО!!!!!!

679

До 714

преди 13 години

Какви реформи да им се възхищаваш само. Реформа в пенсиите- пенсии няма.Реформа в здравеопазването- хората умират. Реформа в образованието-учениците неграмотни.Реформа в правосъдието-ширеща се безнаказана контрабанда, корупция от най-ниските до най-високите етажи на властта включително премиер , министри, кметове, шефове на общински съвети.

678

ВОТ

преди 13 години

България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.74 лв. сега 2.34 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток,газ,горива драстично нагоре.Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА ЛОШОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ.

677

ВОТ

преди 13 години

ЕТО Я РЕФОРМАТА НА ГРОББългария изпадна в първата си рецесия от 12 години насамПрез 2010 г. средномесечният брой на безработните, регистрирани в бюрата по труда в страната, е близо 351 хил. души, тоест със 70 хил. безработни повече спрямо 2009

676

хахаха

преди 13 години

АЗ БЛАГОДАРЯ НАЙ ВЕЧЕ ЧЕ вече е незаконно да се протестира на жълтите павета. Сега който протестира на жълтите павета ще го заведът в МВР :D :D :D

675

ВОТ

преди 13 години

С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО СИ ГЕРБ УНИЩОЖИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА И БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ КАТО НАНЕСЕ ЩЕТИ ЗА МИЛЯРДИ ЛЕВОВЕ.САМО НАП Е СЪБРАЛ С 1 МИЛЯРД ПО-МАЛКО ПРИХОДИ ЗА 2010-ТА СПРЯМО 2009-ТА.ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВАШЕ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА И ДА НАМАЛЯТ ЧИСЛАТА ЗА ДА ЗАБЛУЖДАВАТ НАРОДА, ЧЕ НАП СИ Е СЪБРАЛ ПАРИТЕ НА 100%-ТА.ГЛЕДАЙТЕ ЦИФРИТЕ И НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВИ ЛЪЖИ ВИ ГОВОРЯТ.

674

Анонимен

преди 13 години

Това гнусно човече преиграва страхотно.Чак сълзи пуска.ГНУСНА КУКЛА НА КОНЦИ.Майка му,татко му,бил от род на демосрати.ПЪЛНА ЛЪЖА.Елате в Сандански и питайте за ЛУДОТО ЯНЕ.

673

ВОТ

преди 13 години

Благодарим ти бойко:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа така те никога няма да станат пенсионери!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, академиците, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.

672

Анонимен

преди 13 години

Какви са аргументите на герберите - Яне бил такъв, онакъв , ама е прав човека.Лъжа ли е ,че ЛИДЕРЪТ ВИ е един от СИК? .Лъжа ли е за "консултанските услуги и доходите на ЦЦ"?Лъжа ли са укриваните доходи и далаверите на ИФидосиева?Лъжа ли е за бирата ? Лъжа ли са замразените доходи и 30-40% увеличение на цените; ? Лъжи ли са кризите в здравеопазването, образованиете.. криза в доверието от страна ЕС ?.В ГЕРБ има и един уникат от Народната Милиция , който е със 120 години трудов стаж - е това вече не е лъжа истина е!

671

Анонимен

преди 13 години

Това е първото правителство от 20 год.,което има политическата воля да проведе реални реформи.Преди 20 год,чедата на партизаните бяха назначени за милионери и със своите знания получени в университети, влезли по специални закони като деца на активни борци против фашизма докараха държавата ни в състояние-дълбоко в турския кинеф.20 год,се строи капитализъм изграждайки структури от мутри,които свалиха китайските си анцунзи и облякоха Версаче-ама ние имаме поговорка-огледал се Илия все в тия!

670

ВОТ

преди 13 години

САМО КАТО ЧУЯТ ГЛАСА НА ЯНЕ ГЕРБЕРАСТИТЕ ПОЧВАТ ДА ВИЯТ НА УМРЕЛО :D

669

Анонимен

преди 13 години

Гербери, изложихте се , ама много се изложихте,Даже и вашият приятел г-н. Уорлих се скри от срам. Последвайте примерът му, бъдете послушни и не се отвивайте толкова, ще настинете, времето е грипно и с тази криза в здравеопазването...Айде, и до следващото мачле...

668

ВОТ

преди 13 години

ДАВАЙ ЯНЕ ИЗВАДИ ИМ ЧЕРНИТЕ РИЗИ НА ГЕРБЕРАСТИТЕ НЕКА СЕ ГЪРЧАТ.