599

Анонимен

преди 13 години

Плашат защото до такава степен са се самозабравили, че май не знаят къде се намират. Тия новите властимащи не са опитвали гнева на народа и затова се перчат, но дано не се стига до там да разбират на практика и на гърба си да изпитат кой е истинския господар!

598

Анонимен

преди 13 години

Именно антикомунистите ще изгоним Гербавите комунисти-мафиоти!

597

ДО 590

преди 13 години

ОСТАВКАTA СЕГА И НЕЗАБАВНО!!!!!! Защо да чакаме до 3-ти март?експертизата на френските служби вече излезе и тя има юридическа стойност

596

антикомунист

преди 13 години

Хич да не си и помислят да плашат със саморазправа! Управляващите и те да не ни заплашват, защото тезата, че който е против своеволията и беззаконията на гербадиите в лицето на двамата им лидери, бил клател правителството и едва ли не участва в заговори против властта, са си своеобразна заплаха! Те вместо да се замислят, че наистина прекалиха с беззаконията и далаверите, преминават в "нападение" и си мислят, че по този начин нещата ще се оправят. Плашили са ни и *** и костовисти и кви ли не

595

Анонимен

преди 13 години

За *** ли ни мислите?Защо заглавието ви е, че експертизата се бави,а по-долу в статията пише:"няма следи за акустична манипулация, монтаж, добавяне или премахване на думи и фрази - ТОВА Е ЗАКЛЮЧЕНИЕТО НА ЕКСПЕРТИТЕ от независимата лаборатория за научна полиция LIPSADON в Париж, където изданието изпрати записа."

594

Анонимен

преди 13 години

хора, този 509 нещо ни плаши с физическа саморазправа!? е, очакваше се до там да го докара герб. аз лично ще дойда с детето си! какво ще ни направят? ние сме по-силни, защото сме по-интелигентни!

593

социалист

преди 13 години

45 години никнеха антифашисти , сега по същия почин , никнат антикомунисти . лесно е да бъдеш анти - каквото и да , трудно е да бъдеш за - нещо . вие сте антикомунист , каквото и да разбирате под това , същевременно явно подкрепяте правителството на герб , пълно с комунисти , не успели да се реализират , явно поради некадърност . интересен феномен .

592

Анонимен

преди 13 години

То не е нормално и Цачевата да е председател на Парламента ама е , за съжаление!

591

Анонимен

преди 13 години

боянчо, кои сте вие и кои сме ние!? извади си биберона от устата...памперси ще ти донесем, не се безпокой, знаят всички че си наакан...ха-ха

590

БЪЛГАРИ

преди 13 години

Надежда всяка оставете за реформи и борба с престъпността и корупцията !

589

Боян

преди 13 години

На трети март наистина може да има много хора на площада,но това ще сме ние-антикомунистите.Елате ни повече ,ако ви стиска и си сложете памперсите.

588

ПФУ

преди 13 години

Когато един "консултант" по хидроенергетика от ДС - доносниците и една шунта, дърта и "партийна " започнат да говорят за МОРАЛ, тогава става доста комично..)))

587

Анонимен

преди 13 години

За човек с чук в ръка, всички проблеми са пирони. А за човек със сърп и чук още повече...

586

MEGI

преди 13 години

Всеки дюнер - куршум в сърцето на тероризЪма!Нали бойко? хахахахаАКО ГЛУПОСТА ИМАШЕ КРИЛЦА - БОЙКО ЩЕШЕ ДА ХВРЪКНЕ КАТО ГЪЛАБИЦА!

585

шопо

преди 13 години

Е ква стана таа са? Шевката на парлименто вика, дека нема дръжава? Па ти, тетко, на къф парлимент си преседателка тигая? Леле божке, що закасааме с неграмотници, леле! Па они щом тека причат, ние що да кажуваме, кига отсуде ни апу вуци - даначни, отплителни, електрически, лебарски, зарзаватчиски, транспортни, мобилни, сиренярски, шарлански, тутунджиски - свакакви - бол-бол. Па и се вазмути тетката, дека говоримо за скандалот - е оти, *** е демокрация - нема неприкосновени, а най-вече - вишите!

584

PANTON

преди 13 години

Има една "скромна" програмка "iiZotope RX Advanced " има я и в замундата прави чудеса , прави и компромати на флашки .То не бяха махане и слагане на маркери то не бяха махане на цели думи ,абе чудо Все едно се махат бръчки с ФОТОШОП.

583

Анонимен

преди 13 години

"Олиото поскъпнали с 46% за година, брашното - с 32 на сто"Това е истината за ГЕРБ-не съм го измислил аз.

582

Анонимен

преди 13 години

"Борисов: Когато излезе проверката, ще коментирам СРС-тата "Проверката излезе! Отивай си! Не чакай Трети март! Тогава може и да ти се наложи да търсиш държава, която да те приюти (справка Тунис)!

581

Анонимен

преди 13 години

3 март!!!??? Не е ли малко късно? Значи още месец ще има мънкане, замазване...докато недоволството ни го "канализират" с рязане на ленти, интервюта и прочие!

580

Анонимен

преди 13 години

Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който нe жeлаe правителството зa ОСТАВКАTA СЕГА И НЕЗАБАВНО!!!!!!