51

Българин

преди 13 години

44 - готово бе,!!! Ще си отидем, щом толкова държите, и то не в Алтай, а където си поискаме, защото ние Българите сме работливи и способни.Ами я да те питам, ***, като ни няма нас да ви храним, какво ще правите? Какво ще плюскате, *** - вие, дето едни картофи сте неспособни да отгледате? *** си ли ще ядете? Каквито сте гнусни, като ви нападне пак "хепатиту" или "морбилиту", кой ще ви лекува, ***? Кой ще ви произвежда ток?За година ще измрете и пак ще си вземем земята.

50

До:50

преди 13 години

Помията я лееш ти с вулгарния си език и вербалните обиди!И не съм ти "другар",хайде да те светна,че не е нужно да си "другар" за да неодобряваш ставащото в държавата!А що се отнася до баба и луканката,точно такива примери са показателни,но нали ти си умен, няма да ти обяснявам....

49

до 43

преди 13 години

Айде бе отворко,на една баба й откраднали луканките и се разпадала държавата.Ами аз ако дойда да ти набия един между очите кво ше стане -ти ше се насереш,но на държавата нищо няма да й стане.Тъй че - по-кротко го давайте ДРУГАРИ , вземете си почивен ден,днес е неделя и престанете да сеете *** и помии по форумите!

48

Що за глупост?!

преди 13 години

Страшни времена,хехехх.Че то ако е така,у нас винаги са си били страшни времената,заради суджуците де.Аз откак се помня,суджуци и зимнина изобщо виннаги са се крадяли.Даже като малък си спомням,че ги крадяха от терасите на блоковете с въдици и със сигурност не беше от глад щото тогава суджука на магазина беше суджук и беше евтин.Така че,НЕ ВРЕМЕНАТА В БЪЛГАРИЯ - ХОРАТА СА СТРАШНИ! Както казваше едно време една готвачка,не е социализма крив,ами народо е сбъркан.

47

циганизационна панде

преди 13 години

* спорадично - засягат единични хора или животни; * ендемично - засягат специфична, тясна група от хора или животни (деца от едно училище, работници от една бригада, животни от една ферма); * епидемично - засягат широки групи от хора или животни (цели области, градове и села); * пандемично - засягат цели държави и континенти.

46

циганската инвазия

преди 13 години

Инвазията (от лат. invasio - нашествие) е медико-биологичен термин, с който се означава проникването, размножаването и разпространението на паразитни организми в гостоприемниците, и обитаваната от тях среда. Инвазията има две основни характеристики: * интензитет - характеризира броя на ***, които са успели да инвазират (да проникнат и да се размножат в) организма на гостоприемника; * екстензитет - характеризира биогеографското разпространение на ***; според своя екстензите

45

Паразит

преди 13 години

Паразитози се наричат болестните състояния, които *** причиняват в организма на гостоприемника. Най-честите клинични признаци на паразитозите са безпокойство и измършавяване. При размножаването на голям брой *** гостоприемникът може да загине.

44

Анонимен

преди 13 години

Оплачете се на Боко Тиквата бе серсеми!!!Милиционерчетата на Цецо Имотния ще дофърчат с Кугарите и ще изловят крадците моментално..

43

Анонимен

преди 13 години

Скоро ще ви вземем и държавата и ще ви изритаме обратно в Алтай!!

42

Анонимен

преди 13 години

Че то остана ли нещо от тази държава?Политици и мафия са дупе и *** и крадат на едро,каквото остане *** се включват адекватно на дребно,но масово крадене....Държавата се разпада...

41

Българин

преди 13 години

Времената са страшни, защото сме единствената държава (ако все още можем да се наречем държава), в която гнусните *** могат да се самонастаняват където искат и да крадат абсолютно безнаказано.Щелият световен опит доказва, че единственото адекватно отношение към *** *** може да бъде изразено в три думи - Камшик, Кастрация, Куршум.Затова западноевропейските държави нямат такива проблеми - защото векове наред планомерно са изтребвали тая зараза,а нас сега ни карат да сме ТОЛЕРАСТИ

40

Анонимен

преди 13 години

а сега някои да каже че бг не е *** държава,да се изтребят всички ***.

39

Доктур иксперт

преди 13 години

Луканките,най-лесно се ловят с въдица на чимпаре от горния етаж....

38

Анонимен

преди 13 години

и СЕГА КВО ЩЕ ЯДЕ СТАРИЦАТА, . . . МАМАТА ...

37

муню

преди 13 години

и ние като малки сме приватизирали суджуци и луканки от терасите,ама не в такива количества!

36

Анонимен

преди 13 години

goliyama novina dayte na parva stranica na vesnik trud

35

масури

преди 13 години

Тези кражби ги има от 90-те...

34

до 34

преди 13 години

Наздраве и на теб ,но още ми е рано.Пък и нямам мезе като твоето.

33

Генчо

преди 13 години

Що да имаме спестено ние си го ядем, така с домашно винце много добре идва. :)Наздраве

32

КИРО

преди 13 години

Еми *** държава--ПРЕЗИДЕНТА СЕДЕФЧО РАДОМИРСКИ ***- неговият приятел дон цеци *** престъпник но СЕДЕФЧО ПАРАВАНА го помилва!кво да кажем за КОСТОВ -Драгалевският ***!ХОРА сещайтесе -- 700 000 *** и техните копилета по БОТЕВ ще ги храните ВИЕ!!не СЕДЕФЧО НЕ ПОЖАРНИКАРЯ НЕ ГЕЯ СТАНИШЕВ!!! ТИЯ *** .*** ЩЕ ГИ ХРАНИТЕ ЩОТО ТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ НИ!!!