241

още може

преди 13 години

явно, след като всичкото възмущение, ако има въобще такова, се вихри из коментарните рубрики само, и никъде другаде...орязахме здравната система колкото можахме, замазихме проходите, посринахме производството, иначе строим на воля, то просто няма как да не се случи, рано или късно...

240

colobur

преди 13 години

Кво се пулите всички- ИНФЛАЦИЯ НЯМА!!!

239

DO 262

преди 13 години

za sujalenie si mnogo prav.Kakvo da ochakvame togava ot tezi?stiagam kolanite otkakto se pomnia.taka beha moite roditeli, taka si i umreha.. kakvo lli ne chuvah, svetlo budeshte, razvit socializum, komun.obshtestvo na ravnopravieto.doidoha kapitalistite i kakvoto imashe go zatriha ili ograbiha. pochnaha da idvat spasitelite i te sushtoto.do koga shte turpim tozo bezmislen parlament? amerika ima 16 popravki na konstituciata. a nie po 16 na den. i vse po-zle. gerbovci molia otivaite si.

238

Socialisto

преди 13 години

Вижда ли сега народа? Да не беше избирал герб! Само 46%?! Ха-ха, та ако ние от БСП бяхме, не 46, а 460% щеше да бъде! Ама ето, народа български ***, взе че избра тиквата, вместо нашите изключително опитни кадри като Ал Петров. Нищо нищо, гледайте на идните избори да не повторите грешката от последните.

237

Анонимен

преди 13 години

Ами естествено, че за управляващите, без значение дали те са БСП или тяхното генномодифицирано отроче ГЕРБ, влизането в Шенген е крайно нежелателно. Защото това автоматично означава спад на приходите от КОНТРАБАНДАТА. Там са големите пари, също и в наркотиците. Който е гледал снощи Ревизоро, би трябвало да е вдянал поне малко. Умен мъж. Именно затова ГЕРБ не го взеха, а назначиха удобното пиянде Танов.

236

OKLAHOMA

преди 13 години

SEGA RAZBIRAM REAKCIQTA NA UPRAVNICITE OT GERB , 4E NE SME V 6ENGEN.DA OT KONTRABANDATA SE PE4ELI MNOGO I TOVA E KONTROLIRANO OT VSEKI PREMIER PREDI TEZI OT GERB,.TE DOIDOHA SUS SUVSEM DRUGI OBE6TANIQ NO PARITE SA VELIKA SILA. SEGA ISKAT DA NI PPREVURNAT V LAGER NA POSLU6NICI NO NQMA DA STANE.NE ISKAT POVE4E HORATA BEDNOST, KRAJBI I MRUSOTIQ, NE ISKAT. ISKAM DOSTOINI POLITICI I DOSTOEN JIVOT.TEZI NE MOGAT, DA DOIDAT 4UJDENCI - TESNI SPECIALISTI POD SILEN KONTROL I DA ZAPO4NAT. TEZI NE STAVAT!

235

Анонимен

преди 13 години

Боко е живото олицетворение на 20 годишния преход. Комунист при Тодор Живков, майор в школата на ДС в Симеоново, бизнесмен охранител през 90-те заедно с половинката си Цветелина Бориславова, снаха на член на Политбюро на БКП. Ортак с занкови фигури от "бизнеса" от 90-те - Маджо от СИК, Алексей Петров от Аполо и Болкан, и с *** от Варна. Разследван за производство на цигари без лицинз. Доверен човек на Царя, назначен на върха на МВР за гл. секретар, без един ден стаж в МВР за да пази тила на Царя. По негово време 2001-2005 София заприлича на Чикаго през 30-те години, с пик на убииствата, от които Борисов не успя да разкрие даже и едно от тях. Цветелина Бориславова успя през това време да купи от Костовия човек Славчо Христов СИБанк, която беше орихванала позиции в НОИ, данъчни и други държавни структури. Сега е милиардерка. Красота.

234

Червенко

преди 13 години

Заплати няма и няма да има скоро по високи защото те не падат от небето както си мислеха червените барони Червенко такъв за да дадеш трябва да има от къде ама проблема е че няма защото червените оглозгват тази страна вече 20 год. без проблем така че надеждата е в герберчетата сега те поне показват дисциплина в световна криза ако бяхте пак вие червените щеше да вземете заем който 90% да окрадете и с другото да замажете очите на народа кога този народ ще ви потърси сметка и ще ви тегли чертата мръ

233

Анонимен

преди 13 години

ББ е мъж за всяка женаижена за всеки мъж.Лично бих го оприличил по-скоро на икономическата *** на прехода - щото за пари направи мнооого мръсотии. Е, тях ги няма в рекламните клипове по телевизоро...

232

Гочето

преди 13 години

Трябваше преди 21 години да изтребиме комунистите по примера им и може би днес нямаше да бъдем изтребвани от техните отрочета от глад!

231

dO 251

преди 13 години

blagodarim ti za analiza.tochno taka e.i poradi tova,che sme manipulirani da se protivopostavijame edni na drugi tezi kradlivi upravnici izkarvat mandatite si. dve godini minaha ot gerb. po-bedni, po-zli, po-neshtastni i ne chuvame i duma za antikrizisni merki, ikonomika ili stabilizazia.samo kak utepali dedo mu, kak ne e kazal tova koeto e kazal, kak beloto ne bilo cherno i t.n.pisna mi gerbovci, ama naistina mi pisna,.gledaite v tunis, egipet, chili, ungaria..tova idva i u nas,a posle !

230

Ewiak Ryszard

преди 13 години

Пред нас е глобална ядрена война и глад, причинени от суша. Библията предупреждава: "Един хиникс пшеница за един динарий и три хиникса ечемик за един динарий, и внимавай с маслиновото масло и виното!" (Откровение 6:4-6) Но преди това ще бъде разпадането на Европейския съюз и НАТО. "В определеното време [северният цар = Русия] ще се върне." (Даниил 11:29а)

229

???

преди 13 години

Нека всички Българи знаят че червените метли са задействани на 1000% заради предстоящите избори и заради това че вече им свършват крадените парички те искат властта на всяка цена, имат връзки и сега спекулират с цената на всичко олио не забравяйте зърното и там са силни сега ще го скрият и ще плюят по правителството,едно време направиха далаверата с Виденов и после го жертваха и сега пак така правят хора гласувайте за нашето бъдеще а то не е с червените те само ни обират ...помислете 20 г само т

228

Ф.С.В

преди 13 години

дЯНКОВ Е ЕДМО СВЕТОВНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ----------------хахахахахахахахахаха това ми хареса хахахахаахахах даже бих казал че той не знае къде е в момента ---както един англииски турист бил на почивка по нашето черноморие .пил цяла седмица .накрая му казали да отиде поне до морето --а той казал --а тука море ли има

227

223.45

преди 13 години

4ESTNO DA VI KAJA AZ ISKAM EDNO,NAROD KOITO DA ZNAE KAKVO GO O4AKVA SLEDVA6TITE 10 GODINI, DA IMA ENERGIQTA DA RABOTI TOVA KOETO MOJE I DA NE SE INTTERESUVA KAK SE FORMIRAT CENITE NA GORIVA, LEKARSTVA, HRANI I T.N. TOVA NE STABA E O4EVIDNO. ZA6TO?PORADI NEIZKORENIMATA KRADLIVOST NA UPPRAVNICITE,VSI4I BEZ IZKLJU4ENIE,NIE SME RAZDELENI NA LAGERI SUVSEM CELENASO4ENO.DA SE MRAZIM I ZASIPVAME S HULI I DEISTVIQ.KUDE E NA6IQ OBEDINITEL SE PITA.NQMA TAKUV, IMAME RAZEDINITELI I TOVA SA BORISOV , CVETANOV

226

Анонимен

преди 13 години

6-та минута на мача,Сибанкянски спъва брутално Вучков,последния става ,отива при съдията,признава се за виновен и със сълзи на очи моли да се отсъди дузпа за противниковия отбор,съдията Шестимотников бърка в джоба вади червен картон и го праща под душовете където се студи бирата,спонсор днес е Фидосиева.

225

Анонимен

преди 13 години

249 - А ти, герберастко провокаторче, защо не си отговориш на въпроса какви са ЗАПЛАТИТЕ в тези страни. Или не си чул за така наречената ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ. В Европа хората вземат за два дни, така наречената СРЕДНА БЪЛГАРСКА ЗАПЛАТА. И всеки, който е бил навън го знае. Стига с тези изтъркани проправитлествени приказки, че видите ли, в България всичко било по-евтино. А ЗАПЛАТИТЕ ? ЗАПЛАТИТЕ ?

224

Анонимен

преди 13 години

Удивително е , че има един многозначителен факт от житието-битието на тази персона, в който тя се оглежда цяла като характер и поведение, а общественото мнение дори не го забелязва. Този факт, според личната версия на ББ, е трагичната гибел на дядо му след 9.Х.1944 г. Старателно премълчаван от него до промяната и широко разгласяван след нея, той е определящ за собствения му портрет.Знайно е, че в годините на социализма той се е учил в школата на МВР в Симеоново, в нея той се е дипломирал, там е получил научна степен, сам е преподавал там, работил е и е просперирал в системата на МВР, в МВР е бил приет за член на БКП. Който има дори най-бледа представа за порядките през онова време, знае, че нищо от това и с никого не би могло да се случи , ако той не е бил , както се казваше, до девето коляно проучен, проверен и одобрен. Никой дори с най-малко петънце в личната си или в родовата си биография от гледище на прилаганите тогава норми не можеше не да проникне, а дори да се доближи до МВР и още по-малко в МВР да стане офицер и да бъде приет за член БКП. И не пожарникар, а даже и портиер не можеше да стане. Не можеше, защото МВР беше елитна институция, смятана за преторианска гвардия на властта, и затова на встъпването в нея се гледаше като на рядка привилегия. А Бойко Борисов не с някакъв далечен роднина с неизвестна съдба, а с дядо, което ще рече с човек от най-тесния му семеен кръг, погубен след 9 септември като антикомунист според внушенията, които той сега прави , успешно преодолява всички тези препятствия и работи и просперира в МВР и в МВР става член на БКП, пита се как? Има само два възможни отговора. Или гибелта на дядо си той е укрил по някакъв много ловък начин, или във вида, в който той сега я представя, тя изобщо не се е състояла. Трета възможност няма. А това и в двата случая означава само едно: налице е лъжа и то, дебела лъжа, от негова страна. Уникален случай: станал комунист, въпреки антикомунистическия си произход, сега пък антикомунист, въпреки комунистическото си минанало.

223

Анонимен

преди 13 години

Лично аз се учудвам, че дори и след година и половина НИЩОПРАВЕНЕ и празно БРЪЩОЛЕВЕНЕ още има хора, които живеят с мита за Бойко, създаден между другото от Доганово-Кръстевско-Пеевските медии.

222

Алекс

преди 13 години

ДНЕС.БГ, моля направете сравнение на цените! Например колко струва олиото в Италия в сравнение с тук (и в сравнение със заплатите) и въобще в цяла Европа.