170

Анонимен

преди 13 години

Той и двете неща ги каза на шега и всички се смееха, тук някакъв *** и журналистическата *** се опитват да го изкарат като официална позиция на правителството.

169

aldebaran

преди 13 години

"Предпочитам за Премиер такъв обикновен човек от народа, но честен и почтен, какъвто е Борисов" - ти ненормален ли си бе??? Или сляп? Или и 2-те??? Мутра, мафиот - най-честния човек викаш??? Какво ли е да си НЕчестен в твоите очи? Стах ме е да си го представя... *ахти *** останаха в тая държава майка му стара....

168

Анонимен

преди 13 години

Коментар номер 3, вие сте за повишение

167

Анонимен

преди 13 години

Предпочитам за Премиер такъв обикновен човек от народа, но честен и почтен, какъвто е Борисов, а не префинените крадци като Първанов, Станишев, Мадритския дървосекач, Милен Велчев, Ив. Костов, Ст. Софиянски, които благо и умно блеят, ама крадат и с задните си части.

166

pitam

преди 13 години

Gledam dr.Borisov i si kazvam,na kogo taka mi prilicha,koi taka potupvashe horata po buzkite i kusashe ot pitkata sus sol?A,setih se,na Bai Tosho.Samo mu lipsva kasketa na Borisov i se vrushtame prez 1960 godina. I togava prikazaki za svetli budnini, komunizum, ravenstvo, bratstvo, svoboda..Da vijadate razlika?Sega prikazki za magistrali, evrofondove i hvalbi kolko dobre vurvim.Pri Bau Tosho hleba beshe 15 stotinki a sega, benzina 20 st, a sega, ako otkradnesh nad 10hilladi leva -smurt!A sega???

165

Анонимен

преди 13 години

Стига сте се дърлили, ето ви един хубав и показателен виц :) Момченце се връща от училище с двойка по математика. Баща му го пита:- Защо ти писаха двойката?- Не можах да намеря най-малкото общо кратно.Майката:- Защо не учиш? Наказан си да не гледаш телевизия....Бащата:- Не му се карай на детето! Що за учители са това - тридесет години минаха, а те още не са намерили туй общо кратно.

164

Анонимен

преди 13 години

167, първата буквичка от РЕПИ ли идва?

163

Анонимен

преди 13 години

Само РЕРБ

162

Възмутен

преди 13 години

В царството на тиквите кратуната е цар!

161

до 160

преди 13 години

до младият поет.. слънце весело пече някой пак ще ме ..бе. ха ха ха

160

Анонимен

преди 13 години

Независима експертиза потвърди, че записът "Мишо Бирата" е истинскиГаля ГорановаНезависима френска лаборатория потвърди автентичността на разговора между премиера Бойко Борисов и шефа на митниците Ваньо Танов. Той разкрива покровителстване на контрабандата и политически протекции над бизнесмена Михаил Михов, консултант на пивоварна "Леденика". В записа премиерът признава, че е поел ангажимент да не закача Михов и заповядва на Танов да изтегли незабавно нахлулите за проверка митничари. В разговора бе намесено и името на президента Георги Първанов."Изследванията на телефонния разговор не съдържат следа от звукова манипулация - монтаж, презапис, добавяне или изтриване", се казва в техническата експертиза на френската лаборатория по криминалистика "Липсадон", с която "Сега" разполага. Експертите не са установили и никакви акустични манипулации на направения запис. "Записът е хомогенен, линеен и достоверен", пише в документа. Установено е със сигурност, че става дума за презапис на звука от компютър на записващо устройство. Експертизата струва 7 000 евро и е изготвена за 4 дни. "Липсадон" е първата подобна независима лаборатория във Франция, създадена през 2008 г. От услугите й се ползва и френското правосъдно министерство, а експертизите й се признават за доказателство пред съда. "Източникът на записите е МВР и по-конкретно ДОТО и ДАНС", заяви зам. главният редактор на "Галерия" Явор Дачков. Именно вестникът заръча експертизата. "Там са направени презаписите и оттам са изнесени", категоричен бе Дачков. Във връзка с тезата на вътрешния министър Цветан Цветанов и шефа на ДАНС Цветлин Йовчев за вмъкнати думи и изречения Дачков коментира, че не може с една запетая или с едно "но" да се промени целият смисъл на разговора. Нямало разминаване и в продължителността на диалозите и тази на записите, както твърди премиерът. Дачков обясни, че е нормално записите да са по-дълги, защото са стартирани десетина секунди преди същинския телефонен разговор.Междувременно премиерът Бойко Борисов обяви, че ще поиска разпечатки от мобилните оператори, за да се провери дължината на съответния разговор и да се съпостави с изнесения в публичното пространство. Той обаче не даде отговор на въпроса как се преценява кой разговор от разпечатката на оператора отговаря на публикувания в медиите.

159

поете

преди 13 години

напомняш ми за соц периода и не знам да се сме или да рева

158

Анонимен

преди 13 години

Бойко сам се прецака братче ,при тази развинтена опозиция и при този компроментиран президен да си в такова тежко положение е жалко ,а можеше да ги довършиш ,Бойко хората те избраха за да ликвидираш БСП а ти си тръгнал с гоце да се задяваш за Мишо бирата ,боже колко елементарно момче излезе ,ха сега пий една стъдена вода ,прецакаха те Бойко ама късно се усети че гоце на гол *** не прощава кой ли прощава на гол ***.

157

Анонимен

преди 13 години

само ГЕРБ!червено-синята шайка няма шанс, провалени политици не искаме

156

Млад поет

преди 13 години

Червените хиени отново са засмени,поредния компромат успяха да съчинят.Но изненадата им е голяма,ефектът хич го няма.Получи се така, че рейтинга на Бат Бойконагоре излетя-ха-ха-ха!

155

Анонимен

преди 13 години

хората, които са гласували за Герб, Но сега кораба потъва, Въпреки това пак ще гласуват за потъващия кораб, само и само да докажат себе си по един *** начин, съответстващ на тяхното интеректуално ниво.***, но упорити!

154

Анонимен

преди 13 години

Млад ГЕРБep Влезнах! Псуват Бойко и правителството! Къде да отида където не го псуват, защото навсякъде е така! Не искам Бойко да е мой премиер.ОСТАВКА СЕГА И НЕЗАБАВНО

153

Анонимен

преди 13 години

Нещастен български народ. Управляващите са огледалото на това какво представлява българския народ. Тодор Живков - свинарче, ББ - бодигард, пожарникар, приятел на мафиотите.

152

Анонимен

преди 13 години

Кой е Асен Войнов.Прадядото на Борисов е бил запален земеделец и поддръжник на Стамболийски. При неговото управление става кмет на с. Хераково и управлява близо десетина години. Веднага след 9 септември бил арестуван направо на нивата. Изчезва без вест. По-късно се разбира, че е пребит до смърт в софийския затвор.Разбрало се че е агонизирал 6 часа в затворническия лазарет.В същия ден пребили още 18 души в затвора. Много по-късно близките открили смъртен акт, в който било записано, че починал в затвора от "червен вятър".

151

GLEN

преди 13 години

Ние комунистите сме най-големите крадци и искаме пак да дойдем на власт, за да крадем от народа и нищо да не направим за него, така, както действахме 65 години. Само стригане, стригане и доене и всички пари в швейцарски банки и куфарчета. Тая контрабанда я взимахме 4 години и сега кръв *** от яд, че вече не можем да пипнем паричките.