342

Анонимен

преди 13 години

"тьпи комунисти" ще казваш на роднините ти, че са гласували за ББ!!

341

лапайте

преди 13 години

Всички които мразят Бойко да направят по една федероска на Фидосова...

340

е и

преди 13 години

Какво сте се захванали с Б.Б. всеки жив човек който е на власт ,естествено че ще облагодетелства някой,но предишното правителство обагодетелстваше всички до един мафиоти,и задайте си вапроса(тьпи комунисти) защо не излизаха компромати сресщу тях,ами защото нямаше кой да ги извади,всички крадяха ,как да се топят един друг,а сега им пари под г**овете веднага компромат .

339

CPAMOTA

преди 13 години

Млад ГЕРБep Влезнах! Псуват Бойко и правителството! Къде да отида където не го псуват, защото навсякъде е така! Не искам Бойко да е мой премиер.ОСТАВКА СЕГА И НЕЗАБАВНО

338

Млад ГЕРБep

преди 13 години

Влезнах! Псуват Бойко и правителството! Къде да отида където не го псуват, защото навсякъде е така! Не искам Бойко да е мой премиер.ОСТАВКА СЕГА И НЕЗАБАВНО

337

Анонимен

преди 13 години

"В парцала Галерия, или в изявленията на *** Патрашкова, Диков и Дачков, тракториста им А.Петров и неговата маша, с меки китки, Янев, знам, че няма нищо вярно, дори и на датата, посочена на парцала Галерия не вярвам."Ти може да не вярваш, но 7млн., поне за тази тема, вярват.

336

ЕЛ Би Булгарикум

преди 13 години

Хаахаха ЕЛ БИ, ама сте мноооого "знаещи" герберски хунвейбини, не е ЕЛ БИ, а Елби на името на един анимационен герой е прякора. Ама този вестник "Уикенд" съвсем ви е изпил мозъка.....:))))

335

Анонимен

преди 13 години

А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е ЕЛ БИ ? - СТРАНДЖЕВ

334

Анонимен

преди 13 години

Разследването, в което е забъркано и името на митническия шеф, е за организирана престъпна група за контрабанда и се води срещу неизветен извършител.Подслушвани са 18 души, както стана ясно при изслушванията в комисията за контрол на СРС в парламента. Според спецполицаи сред "закачените на слушалка" по това разследване са един бивш служител на Управление пътни такси и разрешителни (УПТР) с прозвището Били Хокеиста и още двама действащи митничари от Свиленград.При подслушването от страна на службите в полезрението им влизат още т.нар. водачки, мъже и жени, които пренасят контрабандата през границата. И там лъснал мъж с прозвището ***, както и две дами, арестувани преди години за контрабанда на Горубляне.В подслушаните разговори ставало дума за крупна контрабанда на цигари от Турция, внасяни като найлонови торбички, както и транзити на нелегални папироси с крайна точка Русе. Но цигарите реално се разтоварвали още в Свиленград. В разговорите между хора от групата станало ясно, че става дума и за т.нар. събирачи, хора на граничния пункт, които прибирали отчисленията от търговци, камиони и вносители и ги предавали по веригата нагоре. След масовите съкращения в митниците през 2009 г. към службите започнали да валят жалби от уволнени, които твърдели, че са махнати, защото не искали да събират пари за хора от ръководството на агенцията. Сред тях бил и човек с прозвището Ел Би.Службите чуват в един от разговорите следния диалог:-"Абе отчитаме ли на Танов?"-"Отчитаме бе, спокойно. Действай."Това накарало разследващите да започнат да слушат телефона и на шефа на митниците. Разследваните контрабандисти били свързани с бившия зам. шеф на агенцията с прякора Цайса, твърдят спецполицаи. Въпреки слушането срещу Танов не са събрани данни да е получавал пари от контрабанда. Разследването е успяло да събере косвени доказателства срещу няколко души от групатаЕдин от разговорите правен през август?Един от аудиозаписите, пуснати в публичното пространство, а именно първия разговор между Танов и вицепремиера Дянков, е правен вероятно в средата на август м.г., твърдят експерти. След изслушването на шефа на митниците в парламентарната комисия по вътрешна сигурност стана ясно, че той е подслушван в периода януари-юни 2010 г. В разговора му с Дянков обаче има две фрази, които не могат да са били записани през тези 6 месеца. Става дума първо за репликата на Танов: "Ми то утре ще избухне гражданска война в Гърция, трябвало да предвидим преди една година... Те в момента си разменят бомби вече... Първите заплахи за бомби в южната ни съседка са от 5 август, а първият атентат в Атина става на 8 август м.г.При втората реплика Танов казва, че отстраняват заместника му Николов. Красимир Николов подава оставка от поста на 26 авугст. Така, че не е възможно записите да са правени със СРС, твърдят експертите

333

Анонимен

преди 13 години

ББ след толкова време като гл секретар на МВР такива работи знае за всеки че ако си отвори устата ще стане страшно но явно не иска да се принизява до нивото на Яне и Галерия. Това какво са си говорили че е станало достояние до медиите означава ли че предишните не са говорили такива неща? Друг е въпроса че не са им изнесли разпечатките. 20год се е създавал начина батко-братко и сега искате за 1-2год това да изчезне.Кълбото е яко сплетено и ще е зор докато започне да се разплита. Вервайте ми!

332

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Лабораторията е била пред фалит... - но сега се е съвзела малко...

331

Бай Геле

преди 13 години

Понеже някои чичкови червенотиквеничковчета все още се напъват да се пишат много осведомени, ето им сайта на елитната френска лаборатория Липсадон: lipsadon.fr. Трета година не могат да си пуснат страницата на английски. За общо сведение лабораторията се намира в китното селце Laudun-l'Ardoise с 5 388 жители, на има-нема 550 км на юг от Париж, в департамента Гар. Най-близкия голям град е Ним. Който не верва, има Интернет.

330

Гражданин за EРБ

преди 13 години

ББ: Цецо, фанаха ни!ЦЦ: Дали ша издържим до като си купя още 6 имота да Руското Посолство...ББ: Не ми говори вицове... Ние няма да издържжи дори докато Мишо Бирата си плати кредита от 2 млн евро на СИ БАНКЯ...ЦЦ: Абе да му звънним а Мишо Бирата да пласира и малко цигарки с бирата та да се издължи по-бързоББ: Танов, давай...ВТ: Ми туй, аз му нямам ЕГН-то да му звънна...ББ: Ша ти *** донесе онова момче - ТЕЛК-аджийчето с което ритаме топкаВТ: Туй убао *** кво е това футболистче с ТЕЛК!

329

Анонимен

преди 13 години

В парцала Галерия, или в изявленията на *** Патрашкова, Диков и Дачков, тракториста им А.Петров и неговата маша, с меки китки, Янев, знам, че няма нищо вярно, дори и на датата, посочена на парцала Галерия не вярвам.

328

ангел

преди 13 години

че записът е автентичен си беше ясно - въппросът е СЕГА КВО ПРАВИМ? Бойко? кво правим, г-н премиер? и Франция ли е в манипулацията? световно заговорче нещо, а? щото сте най-великият политик в света, и Тъмните сили искат да ви спрат? за такова нещо в нормалният свят се подават оставки. е, чакаме да покажете с действия в кой свят живеем....

327

Анонимен

преди 13 години

Кой архивира данните от подслушването?- Интересен въпрос! Според мен различните служби и агенции в МВР си правят свои собствени, включително и незаконни архиви - да се подсигурят, от една страна, ръководителите им срещу големите политически босове, а от друга - да спечелят милиони от данните, като ги продадат. Защото всичко това попада в частни ръце и се използва като инструмент за натиск или за манипулация. Но скандалите са при всяко правителство. Най-сензационните от тях изобщо не получават огласяване.При правителството на сините се пръкна един оптичен кабел, който излизаше от ДОТИ и акостираше в най-голямата частна фирма в Монтана. Всичко, което подслушваше МВР, стигаше до нея, тя пък го предаваше на БСП. Но само на един клан от "Позитано" - другите така и не се докопаха до тази информация. При царското управление се роди още един оптичен кабел, спиращ в обект на една от най-големите офшорки, инвестираща огромни средства в строителство по морето и свързана с действащ министър. Интересното днес е дали въпросните кабели съществуват или водят към друга посока... например към Велико Търново?!

326

Анонимен

преди 13 години

Първо трябва да анализираме записите - дали са СРС или нещо друго. За мен безспорно участват спецсредства. Виж репликите в разговорите на Ваньо Танев: Одеве ми звъняхте и аз, докато взема телефона, и след туй ви търсих няколко пъти и не можах да се свържа... Дянков: Да, и аз бях навън и заради т'ва. Какво става? ".На никой не му прави впечатление, че тукне става дума за gsm-и, а за стационарни телефони!Точно те се "вдигат", точно те не могат да се използват, когато човек е "навън". Ако gsm-ът ти е в джоба, ще се обадиш, а не когато се прибереш в кабинета си и видиш кой те е търсил. Наивно е да се мисли, че министър-председателят говори с подчинените си по градска линия или по обикновена мобилна връзка. Та нали така държавните тайни ще станат достояние на всички разведки по света, които подслушват комуникациите, на продажни служители от БТК и мобилните компании, на престъпни групировки, които също слухтят.В случая става дума за петолъчки - специалната правителствена високочестотна връзка. Тя е кодирана по специални кабели и защитена от подслушване. Пазят я точно тайните ни служби. И само те са в състояние да я подслушват. В този смисъл, ювелирите от спецслужбите, от бившето ДС, наистина се издъниха - записите им разкриха, че те са ги направили. От тази гледна точка разговорът с Менда Стоянова още го нямаме, освен като стенограма. Ето едно обяснение - тя не разполага с петолъчка. За мен е без значение какво ще се произнесе прокуратурата. Тя не може да извърши техническия анализ на разговорите - със съответната апаратура разполагат службите.Правителствените връзки са перфектни като чистота на звука. Затова мисля, че СРС-тата са обработени допълнително със звуков фон, за да маскират източника. Вероятно е да има и съкратени части от тях, като преходът се маскира точно с външни шумове. Но да се монтират дума по дума и изречение по изречение, както твърдят от "Атака" и намекват премиерът и вицето му, е груба манипулация и лесно ще лъсне. Колкото и да правят грешки "ювелирите", те не са толкова неграмотни. Мисля, че Цветанов и Бойко знаят тази истина. Затова искат записите да ги проверят в чужбина вместо у нас. Изводът е еднозначен -премиерът и вицето му нямат доверие в собствените си служби,които разполагат със съответната апаратура. Това също е огромен скандал. Изводът е еднозначен - щом властта у нас не може да опази тайната на разговорите си, тя не може да защити и сигурността на информацията от ЕС и НАТО.

325

Анонимен

преди 13 години

337р Всяка служба има кодирани маркери и те се сменят във времето. Да се манипулира може само ако този който е правил манипулацията е учавствал при реализацията на конкретното подслушване. Такъв няма. Ако го има е изгорял.

324

Спонги

преди 13 години

Записите няма как да не са истински. Тези които ги разпространяват (нямам в предвид "Галерия") са професионални ченгета. Те знаят какво ги чака ако са фалшиви. Може да се каже, че действията им са в полза на националната сигурност, а не против нея. Когато държавните структури - в лицето на ДАНС са абдикирали от отговорността, няма друг начин да се пресекат престъпните действия на Правителство и Премиер. Твърденията, че няма алтернатива са примитивни.ПП. Не разбрах админа защо ме спира.

323

Електронен инжинер.

преди 13 години

Големи сте балъци. Монтираш записа на компа. После го пускаш през говорителите и го записваш на репортерски диктофон с касетка. След това го пускаш от диктофона и го записваш обратно на компа. Така записа си става 100% истински. И ЦРУ не може да разбере имало ли е монтаж или не защото записа е в действителност вече истински. Наслаган е еднакъв непрекъснат околен шум, кръпките са изгладени и т.н.