85

Анонимен

преди 13 години

Тия ли ще си построят?!! Ха-ха! Има една дума- от *** работа, колкото от змия пи*ка.

84

до 80 добавен от:

преди 13 години

един приятел,които държи малък мАгазин в село в което има много *** ми разказа -връщат се *** от нивата(с поне 2 надника от по 20 лв.),и започва едно бясно пазаруване,без да гледат цени.плащат сметката,и ако му върнеш ч0 ст.,вика-даи и една вафла.е питам те изучил се м***алю,от това как ще ги отучиш?ако е българин,ще отдели 10 лв за ток вода.тези мръсни скотове искат САМО ПРАВА,НЕ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

83

Анонимен

преди 13 години

И аз искам общински земя и материали за да си построя къща.

82

Анонимен

преди 13 години

IUNESKO DA OGLEDA KASTITE NA SNIMKATA TAKAVA ARHITEKTONIKA NIAMA NIKADE

81

Анонимен

преди 13 години

TE SA ARHITEKTI PO ROZDENIE I KASKI IM RAZDAITE

80

Paladin_

преди 13 години

Добре бе българите спим по спирките*3 и се държим достойно а тези ****али когато и да квикнат им се кланяме. Ето за това българите ще станем малцинство в собствената си държава.

79

Простаци!

преди 13 години

Ей, ***!!!Ако изобщо познавате живота на ***, трябва да сте наясно, че те живеят в АБСОЛЮТНА мизерия!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ГИ ОБВИНЯВАТЕ, седнали зад мониторите, като те не могат и храна да си осигурят????Никой не ги ще на работа, НИКОЙ не им дава кредити, НИКОЙ не ги смята за хора - Е- КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ТЯХ????Защо обвинявате 300 000 човека за проблемите на 7 500 000 ???

78

Анонимен

преди 13 години

Dobre de i az nqmam sobstveno jili6te no darjavata nqma namerenie da mi predostavi kakto na ***. za6to nie balgarite trqbva da se bahtim cql jivot i da ikarvame pari za apartamenti a na ""malcinstvoto 6te im gi odarqvat

77

Анонимен

преди 13 години

Номер 72 е прав,хора дайте масово да си пуснем молби за да станем роми.Поне ще си направим къщи,няма да плащаме ток и вода,ще получаваме безвъзмездно помощи и ще имаме много права.

76

макето

преди 13 години

Споко,нищо няма да бъде дадено идват избори кои ще гласува за БОКО и ЦОКО,само м***алите.Обещание къща не прави.

75

30

преди 13 години

Строителството е един сложен отрасъл, в който аматьори не трябва да се допускат. Строителство без изчисления, технически надзор, техника на безопасност? И като стане земетресение, кой ще гарантира дали нещото няма да се срути?

74

галактика

преди 13 години

Все пак трябва да се започне по някакъв начин ---- Нека се опита - може пък да се получи ---- Ако имат и двор да си садят нещо за прехрана, още по- добре ---- Но това е само начало и то не е достатъчно --- Има ли човек работа и заплата, той ще влезе в релсите ---- Така е и с българите - колко неплатени сметки и данъци има от тях, колко непокрити кредити, а ---- Та много работа предстои не само спрямо ромите но и спрямо българите --- Лошото е, че политиците не ни вдъгват вяра и надежда

73

Parcuc

преди 13 години

Управляващите от 20 години дискриминират вулгарите за сметка на мангасята. Нормално е в един *** като нашия.. Тази *** я отглеждаме като домашни любимци, някой трябва да се осъзнае....

72

mohican

преди 13 години

Само не ми е ясно как така нямало да им помагат?!?Сега за да построиш един селски *** ти трябват една камара документи, проек, фирма изпълнител (задължително). Как точно НЕГРАМОТНИТЕ *** ще се сдобият с тези документи, че това и за повечето грамотни си е приключение ?!?

71

курбалаев

преди 13 години

почвам да се замислям като гледам социалните придобивки и всякакви помощи дали да не отида при кмета в понеделник и да го попитам от къде да си извадя един документ че съм гаден,мръсен *** и да помоля за една къщичка около 150 квадрата с дворче около 1 декар и общината да ми даде и една кола - не да не е луксозна може и мерцедес все пак нали ще съм *** да не се излагам в махалата...а и да не забравя ще му обещая че ще гласувам с три лични карти за него - мисля че ще стане.....

70

АЛЕКС2

преди 13 години

БОЖЕ,БОЖЕ ,АМЕ ЧЕ ПРОСТОТИЯ,АМИ ЧАВЕТАТА ОТКРАЙ ВРЕМЕ СЕ ЧУВСТВАТ КАТО СОБСТВЕНИЦИ НА ДЪРЖАВАТА...И ЕДИН ВЪПРОС-ЩЕ ИМА ЛИ ЖЕЛЯЗО В КЪЩИТЕ ???

69

Анонимен

преди 13 години

грешка в заглавието- *** не са "хора"

68

Дражко

преди 13 години

Както искат да си строят сами къщите,така ще поискат и сами да си определят местата за строеж!След време,ще поискат и сами да управляват!Това са хора с висша степен неграмотност!Наивни на моменти,но хитри и лукави!Достатъчно е само да им подадеш пръст и ще ти отхапят цялата ръка!Първо Държавата трябва да ги образова,за да може да се води нормален разговор с тях!!!Иначе не трябва да се забравя,че ще бъдат манипулирани за създаване на етническо напрежение в страната!Което е много опасно!

67

Анонимен

преди 13 години

няма да искат да си строят къщи защото ще са собственици на имот и няма да имат право на социални помощи трябва и данъци да плащат луди ли сте!@!!!

66

Помогни на Патладжан

преди 13 години

Ще си даря стария бойлер , в него някои *** съвсем спокойно може да живее :)