41

1

преди 13 години

Всички тези- един път не са сядали на празна маса, па ще ми разправят за гладни люде- хайде де!

40

АНТИКОМУНИСТ

преди 13 години

Иван Костов си остава, по мое мнение, най-добрият български политик, който имаме. Той е лидер от европейски мащаб - и с европейски маниери..)Горд съм като избирател, че, гласувайки за него, отново не съм предаден, т.е. Костов достойно защищава моите интереси като български гражданин - и говори от мое име точно това, което и аз мисля; като, разбира се, го казва така, както аз бих желал да мога.ЗАГЛАВИЕТО Е ПРОВОКАТИВНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО!

39

КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ!

преди 13 години

Злобен и *** народ - БЕДНА ДЪРЖАВА!КОСТОВ е най-добрия политик и професионалист от всичките налични взети заедно.Ако СИНИТЕ са в УПРАВЛЕНИЕТО на България - до сега да сме забравили рецесията. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! АМИН!

38

Житомир

преди 13 години

Този Мартинчо и другите *** като него хал-хабер си нямат от зърно и хляб:Първо, БГ произвежда хлебно зърно и държавен орган следва да изкупува по жътва някъде около 3 млн.тона за изхранване на населението за 1 год.Същият орган продава на хлебопроизводителите периодично на приемливи цени и чрез определена норма на печалбата от Д-вата върху крайния продукт се осигурява населението с хляб на общодостъпна цена!Второ, излишъка от зърно/към 4млн.тона, п-во 2010 г/ да се продава където ще.

37

Анонимен

преди 13 години

правителството да се ориентира върху повишаване на жизнения стандарт и най-вече минималната заплатазащото ако хората имаха доходи,нямаше да им пречи увеличението на хляба с 10 стотинки

36

Анонимен

преди 13 години

"Абе кухар, ако си "беше напълнил гушката" нямаше и да го запомниш кой е защото одавна нямаше да е тук"Кухар ще викаш като се гледаш в огледалото. Всичките сучат от 21г и нямат намерение да се откажат просто ей така. Стига с тия партийни тъпотии, седерасте.

35

антикомунист

преди 13 години

КостуФ не се изказвай да не дразниш хората не разбра ли,че никой не те харесва,по добре да гласувам за дпс отколкото за теб и Мартинчо.10%БалканБулбанкНефтохимакакво ли не още..........

34

До 26

преди 13 години

Сал се чудя що аз тогава живях доста добре..Туку що бях завършил образованието си..Изкарвах си сам прехраната вече 3та година (2 застъпис с ученето).. доходите ми растяха... за разлика от преди Костов да стане премиер и да приватизира предприятията чиято приватизационна процедура започна виденов.

33

Рот фронт

преди 13 години

Драгалевския *** ги разбира тези работи, туй силози, зърно базивнос- износ.

32

Анонимен

преди 13 години

Абе кухар, ако си "беше напълнил гушката" нямаше и да го запомниш кой е защото одавна нямаше да е тук :) а и най вероятно нямаше да свали бая килограми в последните години. Ама нали си чул нещо от дядо ти "активния борец против фашизма и капитализма" и си вече компетентен

31

cccc

преди 13 години

nemoga da razbera za6to sme takav narod samo mojem da govorim i nikoga da deistvame !!! pove4e ni go slagat v g... pove4e ni haresva !

30

Потап

преди 13 години

Спокойно бе, лява мярка ще бъде ако изловим собствениците и търговците и започнем разкулачването.Това, което Костов предлага е разумно!

29

Колт

преди 13 години

Абе Костов, стига соц. бе. Държавата да купила, дрън-дрън. В белите държави нещата са къде, къде по прости - продават се квоти за внос без начилслени мита, акцизи и данъци и проблемът се решава за отрицателно време. Ако продължи картела вдигаш квотите. Условието обаче за подобна квота е цена, на която ще продаваш. Така данъкоплатеца не се товари с излишни разходи, както по покупка, така и по съхранение. Да не говорим, че се избягват последващите далавери

28

до 22

преди 13 години

я виж списъка на най-богатите хора в България и после говоринай-богатите са хора,приближени до ГЕРБ - ТИМда не говорим,че Боко и Цветелинка също са мулти милионери

27

dinko

преди 13 години

много малко , хора се вслушват в Командира ( за жалост ) силозите на маслобойните са пълни със евтино купен материал а дънят продукта на новите цени на слънчогледа по световните борси , трябва да има мониторинг от държавата върху някои продукти от първа необходимост , ама тука налие е бащиния и никога няма да стане , винаги трябва да откриваме сами топлата вода , всичкото е от семката не е от нищо друго .

26

Анонимен

преди 13 години

Е IZKARAHA PAK MUCHMOROCITE DA SE RAZDVIZI FORUMA

25

Анонимен

преди 13 години

"Десният лидер реши да защити най-бедните българи, подчертавайки, че инфлацията, дошла през хранителните продукти, удря именно тях."Благодарим за загрижеността!Но много от тия българи са бедни именно заради твоята разбойническа приватизация, и кражбите на твоето правителство, Костов!Така, че се надявам да изчезнеш от политическата сцена, и да дадеш път на една нова десница, необременена от връзки с ДС, олигарси, и преподаватели по политикономия.

24

до 19

преди 13 години

абе ти това дето го пишеш граничи с абсолютната глупоств момента в България се изнася зърно,защото имаме зърно за поне 5 държави.и след като нашето зърно е екологично чисто и евтино,защо да не го продаваме ?цената скача,защото към нашето зърно има интерес,най-вече от арабите,които купуват като ненормални.А когато има интерес,цената расте.

23

горкия

преди 13 години

как се загрижил за хляба.А когато със самочувствието на недосегаем властелин закриваше и разпродаваше големи бъл. фирми не му мислеше много,че оставя за дълго хил. българи без препитание.10г. след забележителните му реформи,продължаваме да му сърбаме попарата.Ама какво му пука на него и приятелчетата му-нали си напълниха яко гушките.За баламбурниците ще се правим,че сме се замислили за цената на хляба.

22

tyo

преди 13 години

Такааа, да видим кое е вярно. Две заглавия от днес:"Десните предлагат лява политика за хляба"и другото"Мартин Димитров: ГЕРБ направи сериозен завой наляво"Според тези сини мимикрии, кое ли е вярно? Поне изпийте по една ракия заедно,за да разберете кой няма да видим на следващите избори.Май и двамата.