103

Анонимен

преди 13 години

"До 98-мия - НЕ ПОЗНА!Р.Овч!"Ама Бойко Борисов отговаря на всички условия!!!Пак нагласени резултати!

102

123

преди 13 години

До *** гербопоклонници: За да ви улесня само ще вметна, че все още и слава богу в БГ съдебната власт е независима и не Бойко Тиквата е вкарал Томов в затвора, ами съдът на базата на доказани факти. Когато нещо не е доказано съдът няма как да даде осъдителна присъда. Айде сега направете връзката, не Бойко Дюнера оправя държавата, просто понякога-рядко, но се случва-съдът работи.

101

яне

преди 13 години

Малко са му! Невменяемият бивш министър Петър Димитров трябва да му прави компания!

100

katla

преди 13 години

И според мен присъдата е неморална. Неморално малко години му дадоха, неморално малко от тях ще излежи, ако изобщо лежи, за неморално огромните суми които открадна... Изобщо неморална работа. Като всичко около нас напоследък... да се чуди човек, обградени от толкова много не-морал къде изчезва нашия морал?

99

наблюдател

преди 13 години

Напротив,г-не-абсолютно морална е.И още по морално ще е да чуем присъда за великия приватизатор Костофф,за крадлив Дедо 800Саксофонски,за Лидера от Дръндарци,за кохортите им от помагачии близачи,че вече на много народ му е притъмняло пред очите.И пълна КОНФИСКАЦИЯ на всичко нагло окрадено от СУВЕРЕНА.Да видим тогава дали ще има бюдж.дефицит.И как бързо ще се върже баланса.

98

Анонимен

преди 13 години

Хаха, много са ми смешни платените драскачи, добре, комунистите не виждат ли какъв автогол си вкарват, съдът дава 9 години на политик за злоупотреби, и те тръгват да го защитават с коментарите си, само и само да коментират против ГЕРБ. Ами защитавайте си крадливата пасмина бре, продължавайте да се излагате, а изборите идат ;)

97

Народът

преди 13 години

Е, как няма да има компромати срещу МВР и ГЕРБ???Ще има ами, като червените ги е страх от вазелина :))

96

Анонимен

преди 13 години

БКП и наследниците БСП трябва да отговарят за престъпления срещу човечеството за които няма давносткомунистическата идеология на БКП беше - да се убива всеки който има пари и е предпримчив частник; убиваха се милиони Българи в името на някаква налудничава идея за равенство в мизериятакакъв болен мозък трябва да е човек за да е член на БКП и наследничката и БСП; да си член на партия която легитимира масовите убийства и раздава ордени на убийците

95

Аз

преди 13 години

Лупи, вземи някакви мерки за трътката. Ще я спукат.

94

Анонимен

преди 13 години

може ли да бъде обжалвана и да бъде увеличена на поне 15 години? :)

93

Народът

преди 13 години

До 98-мия - НЕ ПОЗНА!Р.Овч!

92

Анонимен

преди 13 години

"едричко, червеничко, трупа сланинки и краде - Що ето?"Бойко Борисов!

91

Анонимен

преди 13 години

Днешната присъда може да бъде обжалвана в 15-дневен срок пред Апелативния съд.

90

..::whAZZzup::..

преди 13 години

Довечера ще поканя всичките си приятели на кръчма и ще черпя яко :-)И алооооу, Апелативния, да не вземете да оплескате нещо нещата, а?!? На Лупи мястото му в килията на Митьо Теляка от Бобовдолския затвор.А след Лупи - да се готвят Масларова, Гюнай Сефер, Румен Петков, и всички останали юнаци, които си ги знаем от години...

89

Анонимен

преди 13 години

"БРАВО на съда! Хресват ми новините от последните 2 дни :) Ако и Румен Петков влезе на топло падам на колене, късам си ризата и изкрещявам БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! :)"Е, не са ти високи изискванията, като се има в предвид колко политици са за затвора!

88

Зак

преди 13 години

Браво! Най-после започнаха да ги прибират, където им е мястото. Рече Бойко, че следващия доклад ще е много по-добър и ще стане. Успех в делата и срещу килъри, нагли и всички, които хванат от крадците, управлявалили ни до сега. Още веднъж браво и да се стяга агент Гоце - срам и позор за новата история агент да ни е лицето.

87

Анонимен

преди 13 години

НАИСТИНА НАГЛОСТТА И НАХАЛСТВОТО НА БОЛШЕВИШКИТЕ РАЗБОЙНИЦИ СА БЕЗГРАНИЧНИ.ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГИ МРАЗИ И НЕ ИСКА И ДА ЧУЕ ЗА ТЯХ,ГЕРБ И БОЙКО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИМ БИЯТ ШУТ СЛЕД ШУТ ОТ ИЗБОРИТЕ ДО СЕГА,А И ЗАНАПРЕД ТАКА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА.А ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ С ЛЪЖИ,КОМПРОМАТИ,МРЪСОТИИ,ДОНОСИ,ПРОПАГАНДИ И МАНИПУЛАЦИИ....НА КАКВО СЕ НАДЯВАТЕ ГОСПОДА ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ БСП ...НА КАКВО...МЯСТОТО ВИ Е В ЗАТВОРА ИЛИ В ЗЕМЯТА...

86

Доган

преди 13 години

Стоянов (82) как ще нямат крадците цвят?Ето аз имам цвят, открадох няколко милиончета, но пък съм гъстак с Бате и не ме закача

85

най-после

преди 13 години

До 88: Червена мухоморка! :)Трябва да бъде съдено ЦК на БКП (към момента на 1989г), както и техните синове и дъщери! За внуците не е ясно, ако възприемат новия морал, можеи метър да минат. :)

84

МАЛИНА

преди 13 години

МАЛКО МУ СА